header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Richard Jefferson, voormalig Global Head of Commodities Trading bij Deutsche Bank, treedt toe tot SEDA Experts als getuige-deskundige.

Apr 28, 2023 4:11 PM ET

New York, NY, 25 april 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Richard Jefferson tot het bedrijf is toegetreden als Managing Director en Expert Witness.

"Richard is al vele jaren toonaangevend op het gebied van wereldwijde grondstoffen en zal een uitstekende aanvulling zijn op ons panel van elite getuige-deskundigen op financieel gebied", aldus Peter Selman, voorzitter en managing partner van SEDA Experts.

Rich Jefferson is een voormalig Global Head of Commodities Trading bij Deutsche Bank met meer dan 25 jaar ervaring op de financiele markten. Hij werkte 19 jaar bij Deutsche Bank in Londen en New York als Foreign Exchange Derivatives Trader en hielp vervolgens bij het opbouwen van de energiehandel in Noord-Amerikaanse energie en gas, olie en geraffineerde producten.

Rich heeft bij zijn terugkeer naar Londen de verkoop- en prospectieactiviteiten in Europa en Azie uitgebreid en leiding gegeven aan de wereldwijde verkoop van metalen en het opzetten van een institutioneel dekkingsteam voor hedgefondsen, vermogensbeheerders en particuliere beleggers. Hij combineerde deze ervaringen om leiding te geven aan de wereldwijde handel in grondstoffen, waaronder fysieke en financiele grondstoffen voor landbouw, energie, metalen, milieufinanciering, gestructureerd krediet, beleggersproducten en complexe derivaten, ondersteund door kwantitatieve fundamentele analyse en onderzoek.

Rich leidde de near-shore en graduate werving voor grondstoffen, was FCA-gereguleerd als een CF29 (belangrijke managementfunctie) en deed waardevolle regelgevende ervaring op tijdens de herstructurering van delen van het bedrijf binnen de Non-Core Operations Unit. Gedurende zijn tijd bij Deutsche vertegenwoordigde Rich FX en later Commodities in Global Markets Electronic Trading initiatieven en reed hij verbeteringen in technologie in de business. Nadat hij het Fintech – Future Commerce Certificate van MIT had behaald, werd hij Chief Financial Officer voor Beacon Platform, een in New York gevestigde groeifintech die kwantitatieve technologie van de volgende generatie, elastische cloud-infrastructuur en frontofficetoepassingen aanbiedt.

Rich heeft een MA in Wiskunde en Management Studies van de Universiteit van Cambridge en is een Fellow van het Chartered Institute of Management Accountants (FCMA en CGMA). Rich heeft ervaring als niet-uitvoerend bestuurder en trustee in een reeks internationale en sterk gereguleerde entiteiten en heeft de afgelopen tien jaar veelvuldig met advocatenkantoren samengewerkt op het gebied van grondstoffen.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenissen aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire