header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research (WTR) voegt Sally Yanchus toe als Senior Research Analyst van Life Sciences

Apr 28, 2023 3:21 PM ET

April 20, 2023, St. Petersburg, Florida – Water Tower Research LLC (www.watertowerresearch.com), moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en betrokkenheid van investeerders. WTR is verheugd aan te kondigen dat Sally Yanchus zich bij het bedrijf heeft gevoegd als Senior Research Analyst van Life Sciences.

Met betrekking tot de toevoeging van Sally Yanchus verklaarde Charlie Phippen, Chief Executive Officer: "We zijn zeer verheugd iemand van Sally\’s kaliber aan het Water Tower Research team toe te voegen nu we onze aanwezigheid in de gezondheidszorgsector uitbreiden. Zowel haar buy- als sell-side ervaring zal onmiddellijk waarde toevoegen aan ons bedrijf door een ongelooflijk goed geinformeerde bron van informatie te bieden aan zowel onze klanten als investeerders."

Executive Chairman Stu Linde gaf ook commentaar op de aanwerving en zei: "Water Tower Research blijft een aanzienlijke groei vertonen. De toevoeging van Sally draagt bij aan ons voortdurende momentum bij het aansturen van een nieuw model voor de zich ontwikkelende markt voor aandelenonderzoek dat substantiele inhoud en een bredere distributie naar alle beleggers creeert en onze voetafdruk in de gezondheidszorg verder uitbreidt."

Met meer dan 30 jaar bewezen succes in aandelenonderzoek heeft Sally de afgelopen twee jaar doorgebracht als VP, Finance bij Pneuma Respiratory. Haar ervaring bij zowel koop- als verkoopkantoren omvat Brookline Capital Markets, Tradewinds Global Investors, Bessemer Investments, Galleon Group, Zurich Scudder Investments, Oppenheimer & Co, Punk, Ziegel, & Knoll, Lehman Brothers en Morgan Stanley. Sally heeft ook tijd doorgebracht als consultant voor verschillende hedgefondsklanten en onafhankelijke bedrijven.

Sally behaalde een BA-graad aan het Wellesley College in Massachusetts en een MBA aan de Columbia Business School in New York.

Over Water Tower Research (WTR)

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen wij bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door het creeren van deskundige informatiestromen en strategieen die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van beleggerscommunicatie en -betrokkenheid. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Onze missie is om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen en de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire