header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocaat Zulu Ali hernoemd tot Top Tien Strafrechtadvocaat door Advocaat & Praktijk Magazine

May 3, 2023 3:55 PM ET

""

Attorney Zulu Ali, oprichter en directeur van de Law Offices of Zulu Ali & Associates, LLP (zulualilaw.com), het grootste zwarte advocatenkantoor in het Inland Empire van Californie, is door Attorney and Practice Magazine uitgeroepen tot Top 10 Criminal Defense and Immigration Lawyer in de staat Californie voor 2023. Gespecialiseerd in het verstrekken van advocaten en beoefenaars van juridische beroepen met inzicht en advies van andere juridische professionals, evenals meningen en updates over het laatste juridische nieuws in een breed scala van praktijkgebieden, werd Attorney and Practice Magazine awards lijst gemaakt om de prestaties van de top 1% van de trial advocaten te erkennen. De organisatie bekroont de topadvocaten in verschillende juridische praktijkgebieden, waaronder Immigratie en Strafverdediging.

Attorney Ali is een praktiserend procesadvocaat en activist. Als voormalig politieagent en veteraan van het U.S. Marine Corps, behaalde hij een doctoraat in de rechten (J.D.) aan de Trinity International University; een master in rechtspraak (M.S.) en bedrijfskunde (M.B.A.) aan de Universiteit van Phoenix; een graad in rechtspraak (M.S.) en bedrijfskunde (M.B.A.) aan de Universiteit van Phoenix.) van University of Phoenix; een graad met een focus op Afrikaanse studies van Regents College via een consortium met Tennessee State University; en is een doctoraal wetenschapper die onderzoek doet naar pan-Afrikaanse zaken en handel aan California Southern University.

In 2007, geinspireerd door de nalatenschap van burgerrechtenadvocaten Charles Hamilton Houston, Thurgood Marshall, en Avon Williams, Jr, die de wet en de rechtbanken gebruikten als een middel om verandering te brengen en alle mensen te beschermen tegen onrecht, opende advocaat Zulu Ali het Law Offices of Zulu Ali & Associates, LLP met een focus op het vertegenwoordigen van personen die beschuldigd worden van misdaden, immigranten en personen die op zoek zijn naar burgerlijke rechtspraak in staats- en federale rechtbanken. Ali staat op de lijst van raadslieden bij het Afrikaanse Hof voor Justitie en Mensenrechten in Tanzania (Afrika) en het Internationaal Strafhof in Den Haag (Nederland).

Attorney Ali was directeur van het American Committee for United Nations Oversight, een belangengroep die in 2015 bij de Verenigde Naties lobbyde voor politiehervorming. Hij is directeur van de Stop and Frisk Youth Leadership Academy, die risicojongeren begeleidt en traint in het omgaan met politiecontacten; directeur van de Southern California Veterans Legal Clinic, een juridische kliniek die gratis en goedkope juridische diensten biedt aan militaire veteranen; en lid van de Iota Phi Theta Fraternity, Inc. die in het internationale bestuursorgaan (Grand Council) zit als General Legal Counsel.

Attorney Zulu Ali, een onderscheiden biograaf van Marquis Who\’s Who en ontvanger van de Albert Neilson Marquis Lifetime Achievement Award in 2021, en ontving de Marquis Who\’s Who Humanitarian Award voor 2022. In 2017 werd advocaat Ali erkend als een van de meest invloedrijke African American Leaders in Los Angeles door het National Action Network, opgericht door dominee Al Sharpton.

Attorney Ali is geeerd als een van de Top 100 Advocaten in zijn gebied door de National Black Lawyers en National Trial Lawyers; een Top 10 Advocaat door de American Academy of Trial Attorneys, American Institute of Legal Counsel, American Jurist Institute, en Attorney & Practice Magazine; en Rue Ratings Best Lawyer in America.

Hij is de oprichter en CEO van 10 Nubian Queens & 5 Kings Media (http://10nubianmedia.com), een massamediaproductiebedrijf dat zich richt op zwarte familie en inhoud voor sociale rechtvaardigheid in film, radio, theater, muziek en het uitgeven van boeken.

Aanvullend is Zulu Ali de gastheer van het radiopraatprogramma Justice Watch with Attorney Zulu Ali (justicewatchradio.com) dat wordt uitgezonden vanuit de studio van NBC Radio in Redlands, Californie; en hij is lid van de National Black Radio Hall of Fame (afdeling Chicago).

Een toegewijde familieman, Ali is getrouwd met zijn vrouw (Charito) sinds 1986, heeft vier volwassen kinderen (Christine, Whitney, Ashley, en Lynda), vier kleinkinderen (Amayah, Tye, Izem, Amina, en Nasira), en woont in Zuid-Californie met zijn familie.

Perscontact:

Rosa Nunez, ProducerJustice Watch Radio951-782-8722


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire