header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Een gemeenschap opbouwen met behulp van gezonde financiele gewoonten

May 3, 2023 3:29 PM ET

Velen bouwen vermogen op om het levensonderhoud van zichzelf en degenen voor wie ze zorgen veilig te stellen. Dit idee is logisch – we werken allemaal hard voor ons geld en willen dat onze geliefden comfort en stabiliteit hebben in tijden van onzekerheid.

Het opbouwen van generatieve rijkdom die een gemeenschap doorkruist is een van de mooiste geschenken die men in onze samenleving kan geven. Of het nu gaat om directe investeringen in goede doelen of persoonlijke leningen om vrienden en familie te steunen, leer enkele tips over het opbouwen van een gemeenschap door gezonde financiele gewoonten.

Kredietkaarten gebruiken in het voordeel van uw familie

Het lijkt misschien een kleine stap, maar uw broers en zussen of familieleden opbouwen en uit de schulden helpen is een geweldige manier om uw eerste gemeenschap, uw familie, te helpen ondersteunen.

Om de waarde van het hebben van schulden om terug te betalen te leren, kunt u creditcards gebruiken om de geldgewoonten van uw kind te controleren en te beheren. Als u ze aan het begin van hun financiele reis leert hoe ze verantwoord met schulden moeten omgaan, zullen ze meer vertrouwen in geld krijgen en misschien ook hun kredietscore verhogen.

Inzet van persoonlijke leningen voor steun aan de gemeenschap

Persoonlijke leningen kunnen in tijden van extreme nood aanzienlijke lasten verlichten, en ze vereisen niet altijd een kredietgeschiedenis, afhankelijk van uw keuze van geldschieter. Ongeacht hoe het geld wordt gebruikt, kan de steun die je toont precies zijn wat de situatie op dat moment nodig heeft.

En wanneer je je maandelijkse betalingen op tijd en volledig uitvoert, bewijst dit aan kredietverstrekkers en de kredietbureaus waaraan zij rapporteren dat je een verantwoordelijke kredietverstrekker bent. Uiteindelijk zal dit na verloop van tijd ook je kredietscore verhogen.

Investeringen gebruiken om de samenleving te versterken

Het verschil leren tussen een exchange-traded fund (ETF) en aandelen klinkt misschien niet alsof het maatschappelijke kloven zal overbruggen, maar hoe je je geld investeert is van belang vanuit zowel persoonlijk als holistisch oogpunt. Om te beginnen zijn 401(k)s en IRA\’s fantastische manieren om te sparen voor uw pensioen, waardoor u toegang krijgt tot een scala aan beleggingsmogelijkheden. Velen verdienen zelfs een aanzienlijk inkomen met het dagelijks verhandelen van aandelen.

Environmental, social, and corporate governance (ESG) stocks, onder sommige van die aandelen, kunnen zelfs worden toegevoegd aan uw portefeuille, zodat u het gevoel heeft dat u investeert in bedrijven die intelligente beslissingen nemen voor een betere wereld. ESG-beleggen is een krachtig instrument om de daad bij het woord te voegen en hoge normen aan te moedigen bij zakelijke transacties die sociaaleconomische gevolgen kunnen hebben. De streng gecontroleerde criteria voor dit maatschappelijk verantwoord beleggen (MVB) helpen de geloofwaardigheid van uw belegging in de wereld om u heen te behouden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire