header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mark Strefling sluit zich aan bij Sadis & Goldberg

May 3, 2023 3:57 PM ET

Sadis & Goldberg (Sadis) kondigde vandaag aan dat Mark Strefling zich bij het kantoor heeft gevoegd als Partner in de Financial Services-praktijk. Mark is momenteel gevestigd in New York en zal verhuizen naar Miami als eerste partner in ons kantoor in Miami.

Mark wordt erkend als een toonaangevende advocaat op het gebied van beleggingsbeheer met meer dan twee decennia ervaring in de alternatieve beleggingsindustrie. "We zijn verheugd om Mark in onze familie te verwelkomen. Onze clienten zullen een andere zeer gerespecteerde en ervaren advocaat hebben om hen door de steeds veranderende wetten, regels en voorschriften van de vermogensbeheersector te leiden", aldus Ron Geffner, hoofd van de Financial Services praktijk bij Sadis.

De toevoeging van Mark aan het Sadis team zal de marktleidende gespecialiseerde vertegenwoordiging van beheerders van private fondsen versterken bij het ontwerp en de oprichting van complexe en innovatieve fondsstructuren, de marketing en distributie van fondsbelangen, het ontwerp van uitgebreide compliance programma\’s en de vertegenwoordiging van beheerders tijdens kritische regelgevende onderzoeken en enquetes. "Marks uitgebreide ervaring in de financiele dienstverlening voegt toe aan onze marktleidende capaciteiten en maakt deel uit van een voortdurende strategie om ons kernaanbod in belangrijke markten te laten groeien", aldus Yehuda Braunstein, hoofd van de Family Office-praktijk bij Sadis.

Mark brengt tientallen jaren aan brede ervaring mee die hij eerder heeft opgedaan als Chief Executive Officer en Chief Legal Officer van Whitebox Advisors LLC, alsmede als Partner in de Investment Management praktijk bij Faegre Drinker Biddle & Reath LLP

"Als langjarige beoefenaar van de private-fondssector ben ik verheugd om toe te treden tot het Sadis-team. Sadis biedt zijn clienten een indrukwekkend platform bestaande uit advocaten met tientallen jaren ervaring in de sector." Zei Strefling. "Sadis levert niet alleen geavanceerde juridische diensten, maar heeft ook een collectieve waardering voor de business van investment management. Het is een eer en voorrecht om samen te werken met zo\’n uitstekend team van wereldklasse."

Sadis & Goldberg onderhoudt een diverse, bedrijfsgerichte praktijk gericht op corporate, fusies & overnames, beleggingsfondsen, procesvoering, vastgoed, regelgeving, belastingen en ERISA. Dankzij de ervaring en diepgang van onze advocaten op deze verschillende gebieden kunnen wij de sectorspecifieke kennis van elke advocaat benutten om onze clienten te helpen slagen. Deze collaboratieve aanpak zorgt voor een collectief inzicht dat bijdraagt tot verstandige, efficiente oplossingen, en stelt ons in staat attent te blijven op de kosten- en tijdsgevoeligheden die hiermee gepaard kunnen gaan.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire