header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: Benieuwd hoe een huwelijksbudget eruit moet zien?

May 3, 2023 3:14 PM ET

Verloven en uitkijken naar een toekomst met die ene speciale persoon is een spannende tijd. Voor koppels die beginnen met het plannen van een bruiloft, zijn hier enkele belangrijke stappen om een realistisch budget te creeren en een plezierige viering te plannen.

Bepaal een ruw bedrag in dollars

Hoewel het initiele budget waarschijnlijk licht zal verschuiven in de tijd voorafgaand aan de bruiloft, kan een globaal bedrag in gedachten het besluitvormingsproces begeleiden.

"Een eerste stap zou kunnen zijn om een hoofdlijst of spreadsheet te maken van hoeveel je je realistisch gezien kunt veroorloven om uit te geven," zei Jonathan De Fex, financieel adviseur bij Northwestern Mutual in Dallas. "Hoeveel kunt u bijdragen? Zijn er familieleden die bijdragen? Veel ouders plannen jarenlang om een bruiloft te helpen betalen."

Naast het gebruik van spaargeld of zelfs beleggingen, kunnen ouders de contante waarde van hun universele levensverzekering of levensverzekering.

Prioriteer must-haves

Het is belangrijk om na te denken over de absolute must-haves die de bruiloft uniek maken voor het bruidspaar. Dat kan een speciale locatie zijn, een favoriete lokale band, heerlijke catering, een droomfotograaf of een bruidstaart met drie verdiepingen. Het kiezen van een paar details die het belangrijkst zijn, helpt het koppel om hun prioriteiten op orde te krijgen en een realistischer beeld te schetsen van de trouwdag.

Bepaal de nice-to-haves

Als het koppel het eens is over de must-haves, is het tijd om de nice-to-have items nader te bekijken. Bijvoorbeeld, hoewel enorme boeketten, aangepaste briefpapier, en een late-night dessert bar zijn allemaal mooie details, deze items zijn misschien niet zo belangrijk voor een paar als de videograaf of de champagne toren. Neem de tijd om na te denken over welke nice-to-haves bovenaan de lijst staan als er geld over is om uit te geven.

Prijs dingen uit

Paren kunnen dezelfde hoofdlijst of spreadsheet gebruiken om de geschatte uitgaven tijdens het planningsproces bij te houden.

"Vergeet niet de bedragen in dollars bij te werken naarmate de kosten worden afgerond en de contracten worden ondertekend," aldus De Fex. "Om een beter idee te krijgen van de kosten van de bruiloft, spreek je met verschillende leveranciers om te begrijpen wat ze aanbieden en wat hun prijzen zijn. Door aan elk item op de hoofdlijst een kostenraming toe te kennen en de cijfers naast elkaar te leggen, krijg je een beter idee van hoe het totale budget in elkaar zit."

Compromis is de sleutel

Overeenstemming over en vasthouden aan een budget kan een van de lastigste onderdelen zijn van het plannen van een bruiloft, vooral als er familieleden bij betrokken zijn. Zoals bij de meeste belangrijke aankopen of gebeurtenissen, zorgt het stellen van prioriteiten en het bijhouden van een actueel budget voor een soepeler verloop als het tijd is om compromissen te sluiten, terwijl de trouwdag onvergetelijk wordt.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het verstrekken van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de contante waarde van een permanente levensverzekering om het pensioeninkomen aan te vullen zal de overlijdensuitkering verminderen en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Source: Northwestern Mutual

Contact: Don Klein, 1-800-323-7033


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire