header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


PVA Cal San Diego steunt Paul Ehline Motorcycle Ride Lytle Creek

May 3, 2023 3:38 PM ET

""

San Bernardino, CA – 13 mei 2023 – Het komende fietsevenement in San Bernardino belooft een spannende en bevredigende ervaring te worden voor alle motorliefhebbers die een lans willen breken voor servicegerelateerde kanker. Het evenement vindt plaats op 13 mei 2023 en omvat enkele van de spannendste fietsroutes in de regio. En voor degenen die niet rijden, kun je deelnemen aan andere evenementen op de Lytle Creek Firing Line.

De deelnemers krijgen de kans om door enkele van de mooiste gebieden van San

Bernardino te rijden, genietend van de prachtige omgeving en de frisse lucht terwijl ze door de stad fietsen. Het evenement staat open voor fietsers van alle niveaus, of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint.

Het San Bernardino fietsevenement is een uitstekende gelegenheid om samen te komen en de liefde voor het fietsen en onze veteranen te vieren. Het evenement belooft een geweldige manier te zijn om andere fietsers en appeltaarteters te ontmoeten terwijl je geniet van het prachtige landschap dat San Bernardino te bieden heeft.

Ga met ons mee voor een dag vol plezier, fitness en gemeenschap terwijl we de fietsroutes van San Bernardino nemen. Schrijf je nu in om je plek in dit spannende evenement bekend als de Paul Ehline Memorial Motorcycle Ride veilig te stellen.

De Paul Ehline Memorial Ride, een toonaangevende non-profit organisatie voor militaire veteranen, is verheugd om de succesvolle voltooiing van verschillende Paul Ehline Rides\’ in San Bernardino en Houston, TX aan te kondigen. De Ride is toonaangevend in het vergroten van de toegankelijkheid van klinische proeven voor veteranen en het verkrijgen van juridische bijstand voor deze veteranen om hun verwondingen te dekken. Ruiters en ervaren rijders krijgen de kans om gezinnen te steunen die te maken hebben met dienstgerelateerde ziekten, en de veteranengemeenschap krijgt de kans om door te gaan met openbare dienstverlening.

Launching Off With Original Leathernecks Motorcycle Club International

Aan het hoofd van alle veteranen die die dag op een ereplaats rijden worden de LMCI motorrijders verwacht. Maar alle motorrijders en zelfs niet-motorrijders zijn welkom. Het volgende evenement wordt gehouden op 13 mei 2023 en zal naar verwachting een doorslaand succes worden, waarbij motorliefhebbers en militaire veteranen uit de hele regio samenkomen om de nalatenschap van USMC-sergeant Paul Ehline te herdenken. Er wordt ook gezocht naar plaatselijke Harley Davidson-dealers voor een motorloterij, dus deze Paul Ehline Memorial Ride kan veel groter worden dan de afgelopen jaren, zelfs het verjaardagsevenement van het Korps Mariniers dat ze in Texas organiseerden met verschillende plaatselijke beroemdheden om kanker te helpen bestrijden en hulp te bieden bij de diagnose van dienstgerelateerde ziekten.

De Memorial Motorcycle Ride is dit jaar weer terug op 13 mei 2023, en het is groter dan voorheen. Veteranen die lijden zijn niet alleen. PVA, de Special Forces Association, maar ook vrienden en familieleden doen allemaal mee aan de Paul Ehline, Sgt USMC Memorial Ride. Tijdens dit evenement zullen we aandacht vragen voor dienstgerelateerde kanker waar veteranen en hun families aan lijden terwijl ze gestationeerd zijn op Marine Corps Air Station El Toro en vele andere militaire bases in de Verenigde Staten. Er wordt ook een mysterieus congreslid of senator verwacht. Dus breng je vragen mee als je meer wilt weten over Mariniers die lijden aan kanker en die dienden op El Toro Air Station en andere militaire bases, waaronder Hawaii.

Wie was Paul Ehline en waarom de Paul Ehline Ride?

Paul Ehline, een veteraan die twee keer in Vietnam vocht, overleed enkele jaren geleden aan Agent Oranger gerelateerde kanker. Zijn zoon, ook een marinier en tegenwoordig een advocaat in Californie, stond vooraan om Pauls nalatenschap te eren. Michael Ehline en enkele andere voormalige veteranen van de United States Marine richtten de tocht op toen niemand een fatsoenlijke ceremonie wilde houden bij het Riverside Veteran\’s Memorial voor Paul vanwege de Covid lockdowns.

Speciale dank aan Leathernecks LMCI en Marine Riders

Als resultaat reden Lytle Creek Firing Line, de Marine Riders en de Leathernecks M/C, LMCI en andere motorrijders ter nagedachtenis aan Sergeant Ehline en alle veteranen met kanker. Lytle Creek en de veteranen brachten een saluut met 21 geweren, terwijl doedelzakken bliezen en de bugler taps speelde. Naar aanleiding van dit evenement is Michael nu aan het lobbyen bij het Congres om de militaire bases aan de westkust dezelfde bescherming te bieden als veteranen aan de oostkust onder PACT en de Camp Lejeune Justice Act. Ze hebben ook een fonds voor gevallenen voor degenen onder u die geinteresseerd zijn in een verloting van motoren om kanker te verslaan. De plaatselijke Marine ROTC eenheid zal ook aanwezig zijn als erewacht voor het 21-schot saluut. Dit wordt een motortocht die je niet snel zult vergeten! En omdat hun organisatie veilig rijden ondersteunt, weet je dat alleen de meest ervaren motorrijders de weg zullen leiden. Met zoveel goede doelen die veteranen steunen op dit evenement, belooft het een geweldige manier te worden voor ons allemaal om elkaar te helpen.

Helping West Coast Vets Stationed at MCAS(H) Tustin, El Toro, and More

The Paul Ehline Riders are helping gather signatures and to comfort others who have lost family from service-related cancer and PTSD. We beginnen vroeg, want het wordt warm op de schietbaan. Maar we beloven dat het een dag wordt vol kameraadschap, spanning en een gedeelde passie voor motoren. Je hoeft niet te rijden om deel te nemen. De coordinatoren van het evenement beloven een gezonde stroom van verkopers en mensen die eten maken, enz.

Voor de rijders begint het evenement met een schilderachtige rit door de prachtige San Bernardino bergen, die de deelnemers een adembenemend uitzicht op het omringende landschap biedt. Rijders van alle niveaus van ervaring deden mee aan het plezier, wat zorgde voor een diverse en levendige groep motorliefhebbers.

Het hoogtepunt van het evenement was een speciaal eerbetoon aan Paul Ehline, nu een bekend figuur in de motorfietsgemeenschap, voor het werk dat het goede doel in zijn naam doet. Paul Ehline was een bekwaam en ervaren motorrijder en een toegewijd pleitbezorger van de veiligheid van motorrijders en het dienen van zijn land. Hij was zeer toegewijd aan het helpen van gewonde mariniers, motorrijders, Marine Corps League en hun families bij het zoeken naar gerechtigheid en eerlijke compensatie. De Paul Ehline Ride was een passend eerbetoon aan zijn nagedachtenis en zijn onvermoeibare inspanningen om meer bekendheid te geven aan de veiligheid van motorrijders en het helpen van dakloze veteranen.

"We zijn verheugd om het leven en de nalatenschap van Paul Ehline te vieren met dit speciale evenement," zei Michael Ehline, de huidige managing attorney van Ehline Law Firm die aandringt op deze wetgeving.

"Pa was een opmerkelijke marinier, vader en kleine zakenman. Hij was ook een geliefd lid van zijn lokale motorgemeenschap in La Quinta, CA. Hij heeft het leven van talloze motorrijders blijvend beinvloed en we zijn er trots op dat we zijn werk voor de veiligheid van motorrijders kunnen voortzetten."

Het evenement werd afgesloten met een bijeenkomst op een lokale locatie, waar de deelnemers genoten van eten, muziek en kameraadschap. Het moet een dag zijn vol dierbare herinneringen, nieuwe vriendschappen, en een hernieuwde inzet voor het bevorderen van de motorveiligheid in de San Bernardino gemeenschap tot aan San Diego

PVA spreekt haar dank uit aan alle deelnemers, sponsors en supporters die beloven de Paul Ehline Ride tot een succes te maken in de strijd tegen Agent Orange kanker. PVA kijkt ernaar uit om haar missie van het pleiten voor de veiligheid van motorrijders en het ondersteunen van de motorfietsgemeenschap door middel van toekomstige evenementen, initiatieven en Agent Orange voorlichting voort te zetten.

Voor meer informatie over hulp bij kanker, het evenement, het reserveren van een plaats, pers, media of politieke steun, neem dan contact op met Michael Ehline, Managing Attorney, Ehline Law Firm . Michael blijft toegewijd aan het beantwoorden van alle vragen als liaison tussen PVA en alle dierenartsen, het verhogen van het bewustzijn voor betere kankerbehandelingen.

Email: [email protected] Website: https://ehlinelaw.com/


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire