header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verbeter uw dagelijks leven met betrouwbare financiele diensten

May 3, 2023 3:33 PM ET

Toegang tot betrouwbare financiele diensten is essentieel voor een gezond en productief leven. Met de juiste financiele diensten kunt u namelijk uw doelen bereiken en het dagelijks leven beter beheersbaar maken. Met de steeds veranderende markten van vandaag is het essentieel om toegang te hebben tot creditcards, persoonlijke leningen, en IRA\’s, om een paar diensten te noemen, om goede beslissingen te nemen met uw geld. Maar hoe gebruikt u elk van deze producten in uw voordeel?

Debit & Credit Cards

Debet- en kredietkaarten komen het dichtst in de buurt van introductieproducten die kredietverstrekkers aanbieden. Debetkaarten worden geleverd zonder franje; u kunt het geld dat op uw rekening staat gebruiken om artikelen te kopen wanneer u geen contant geld bij de hand hebt. In een wereld waar steeds minder contant geld is, zijn debetkaarten de gemakkelijkste manier om aankopen te doen.

Aan de andere kant kunt u met creditcards aankopen doen zonder contant geld voor artikelen waar u misschien nog geen geld voor hebt. Wanneer u iets koopt met een creditcard, verhoogt u uw schuldsaldo op de kaart. Als u het saldo niet elke maand afbetaalt, wordt er rente op het saldo geheven totdat het is afbetaald. Als u deze schulden volledig en op tijd betaalt, laat u kredietverstrekkers zien dat u een verantwoordelijke kredietgebruiker bent en kan uw kredietscore na verloop van tijd stijgen.

Kredietlijnen

Met een kredietlijn kan iemand een aanzienlijk bedrag of een deel daarvan lenen, vooraf goedgekeurd door de kredietverstrekker van uw voorkeur. Er zijn veel verschillende soorten kredietlijnen, waaronder home equity lines of credit (HELOC\’s), door effecten gedekte kredietlijnen, zakelijke kredietlijnen en persoonlijke kredietlijnen, die allemaal verder kunnen worden onderverdeeld in doorlopend of niet-doorlopend.

Herlopende kredietlijnen bieden u meerdere leen- en aflossingsperioden, of u kunt herhaaldelijk geld lenen, die schuld afbetalen en opnieuw lenen met uw kredietlijn. Met niet-doorlopende kredietlijnen kunt u daarentegen slechts een leen- en aflossingsperiode hanteren. Tijdens de leenperiode hoeft u meestal alleen de rente over de opgenomen bedragen terug te betalen. Je kunt geen geld meer opnemen voor de aflossingsperioden totdat je alle verschuldigde hoofdsom en rente hebt terugbetaald.

Leningen

Of het nu gedekt of ongedekt is, persoonlijke leningen kunnen je dagelijks leven snel verbeteren. Je kunt leningen gebruiken voor creditcardconsolidatie, vakanties, autoreparaties en nog veel meer opties. Je kunt er zelfs een aanvragen zonder kredietgeschiedenis, afhankelijk van je keuze van kredietverstrekker.

Leningen geven je toegang tot een aanzienlijke som geld en geven de meeste mensen gunstigere rentetarieven dan creditcards of kredietlijnen. Met alleen een bewijs van identiteit, adres en inkomen kun je in aanmerking komen voor een persoonlijke lening om je nu en later te helpen. Tenslotte zijn volledige en regelmatige betalingen en het mengen van de soorten krediet die u gebruikt beide methoden om uw kredietscore te verbeteren.

Investeringen

Investeringsrekeningen zijn misschien meer nuttig voor het bereiken van plannen die u heeft voor de toekomst, maar er zijn manieren om ze ook op korte termijn voor u te laten werken. Een 401(k) gebruikt bijvoorbeeld belastingvrije dollars om uw pensioendoelstellingen te helpen financieren en kan zelfs gepaard gaan met een werkgeversmatch. Daarnaast kan het investeren in aandelen of fondsen die dividend uitkeren resulteren in het ontvangen van een percentage van de winst per maand, kwartaal of jaar. Nog een manier waarop financiele diensten het dagelijks leven kunnen verbeteren?


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire