header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research Chief Executive Officer Charlie Phippen neemt deel aan OTC Markets Group Live Webinar

May 3, 2023 4:06 PM ET

Mei 2, 2023, St. Petersburg, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) is verheugd aan te kondigen dat Chief Executive Officer Charlie Phippen zal deelnemen aan het Live Webinar van OTC Markets Group.

OTC Markets Group organiseert een live webinar op donderdag 4 mei 2023, om 11:00 uur ET. Het evenement bespreekt de komende wijzigingen in de regels voor beleggingsonderzoek die van invloed zullen zijn op de manier waarop bedrijven toegang krijgen tot onderzoeksdekking. Het format, met deskundige sprekers, zal spreken over de effecten van deze verandering.

Na het evenement kunnen deelnemers deelnemen aan een live Q & A sessie. Geinteresseerden kunnen zich hier registreren.

In een reactie op zijn deelname aan het OTC-evenement verklaarde Charlie Phippen: "Ik ben erg enthousiast om op dit evenement te spreken. Het beleggingsonderzoek blijft zich snel ontwikkelen en WTR loopt voorop in deze evolutie. Bedrijven moeten buiten het kader van traditioneel sell-side onderzoek denken en andere strategieen gebruiken om te helpen bij hun opleiding en bewustwording."

Charlie Phippen is de Chief Executive Officer van Water Tower Research. Als wereldwijde leider in de financiele sector heeft Charlie meer dan 25 jaar ervaring in investment banking, verkoop, handel en aandelenonderzoek bij toonaangevende bedrijven als Goldman Sachs, UBS en BNP Paribas. Hij heeft met succes talrijke bedrijven in de financiele markten opgebouwd en geleid.

Het meest recent was Charlie Chief Operating Officer bij Water Tower Research voordat hij werd gepromoveerd tot Chief Executive Officer. Voorafgaand aan Water Tower Research was Charlie Chief Operating Officer van Market Structure & Technology bij Greenwich Associates, een S & P Global bedrijf, waar hij de winstgevendheid verhoogde door het beheer van de operaties, verkoop en marketing.

Voor Greenwich Associates was Charlie Director of Product Management bij IHS Markit, waar hij het aanbod van analistenonderzoek voor de financiele markten ontwikkelde en uitbreidde. Hij bekleedde ook managementfuncties bij BNP Paribas, UBS en Goldman Sachs waar hij toezicht hield op aandelen, derivaten en investment banking.

Phippen behaalde zijn BA in Business, Economics en Psychology aan het Lafayette College.

Over Water Tower Research (WTR)

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen wij bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door het creeren van deskundige informatiestromen en strategieen die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van beleggerscommunicatie en -betrokkenheid. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Onze missie is om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, en de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire