header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 tips om de last van studieleningen voor artsen te verlichten

May 8, 2023 4:09 PM ET

Volgens de Association of American Medical Colleges (AAMC) werden medische studenten in het academisch jaar 2021-2022 geconfronteerd met gemiddelde kosten van $ 38.947 tot $ 61.023 voor respectievelijk openbare en particuliere instellingen, inclusief collegegeld, vergoedingen en verzekeringen.

Op zijn beurt was de gemiddelde schuld onder afgestudeerden van de medische school $ 200.000-en dit nummer omvat geen undergraduate schuld.

Als je een medische school student of afgestudeerde geconfronteerd met nummers als deze, is het belangrijk om vertrouwd te raken met uw opties, van student loan forgiveness tot uitstel, zodat u uw schuld kunt beheren en gebruik kunt maken van eventuele verlichtingsprogramma\’s die voor u beschikbaar zijn.

1) Loan Forgiveness zoeken via Public Service Loan Forgiveness (PSLF)

PSLF is een overheidsprogramma dat beschikbaar is voor medische professionals die fulltime werken bij een in aanmerking komende non-profit organisatie of overheidsinstantie. Het programma biedt een pad naar mogelijke kwijtschelding van federale studieleningen na tien jaar van in aanmerking komende betalingen (120 betalingen in totaal) via een inkomensafhankelijke terugbetalingsregeling (IDR).

2) Vraag IDR aan

IDR-plannen stellen leners van federale studieleningen in staat hun maandelijkse betalingen te verlagen op basis van hun inkomensniveau.

Deze plannen kunnen leners helpen om hun federale studentenlening terugbetaling te beheren als ze zich het standaard 10-jarenplan of andere betalingsplannen niet kunnen veroorloven. Met IDR-plannen kunnen leners in aanmerking komen voor kwijtschelding van leningen na 20-25 jaar, afhankelijk van hoeveel ze verschuldigd zijn bij het aanvragen van kwijtschelding.

Er zijn vier soorten IDR-plannen die uw maandelijkse betalingen op basis van uw inkomen kunnen verlagen, waaronder:

Income-Based Repayment Plan (IBR)- U betaalt 10-15% van uw besteedbaar inkomen voor een terugbetalingsperiode van 20-25 jaar, afhankelijk van wanneer u een lener werd.

Income-Contingent Repayment Plan (ICR)- De maandelijkse betalingen zijn meestal vastgesteld op 20% van je besteedbaar inkomen met een aflossing over 25 jaar.

Pay As You Earn (PAYE)- De betalingen kunnen over een periode van 20 jaar 10% van uw besteedbaar inkomen bedragen, maar de betaling zou nooit meer zijn dan wat u zou betalen voor een federaal standaard aflossingsplan met een looptijd van 10 jaar.

Revised Pay As You Earn (REPAYE)- Zowel undergraduate als graduate loan borrowers komen in aanmerking voor REPAYE, dat de maandelijkse betalingen kan beperken tot 10% van uw vrij besteedbaar inkomen. De betalingsperiode kan maximaal 20 jaar zijn voor studenten en 25 jaar voor afgestudeerden.

3) Herfinanciering of consolidatie van uw lening

Herfinanciering betekent het afsluiten van een nieuwe lening met mogelijk gunstige voorwaarden, zoals een lagere rente of lagere maandelijkse betalingen. Consolideren betekent echter het combineren van uw federale leningen in een met een gemiddelde gewogen rentevoet van alle leningen.

Refinancieren en consolideren kan resulteren in een lagere maandelijkse betaling of een langere aflossingsperiode, waardoor het gemakkelijker is om ze in te passen in uw budget.

Het is echter belangrijk op te merken dat wanneer u een federale lening herfinanciert of consolideert met een particuliere kredietverstrekker, u bepaalde voordelen zoals uitstel, uitstel van betaling, kwijtschelding of andere nuttige terugbetalingsprogramma\’s kunt verliezen.

4) Werk op een erkende National Health Service Corps (NHSC) locatie

Het NHSC biedt programma\’s voor hulp bij terugbetaling van leningen die tot $50.000 aan terugbetalingshulp kunnen bieden aan in aanmerking komende medische professionals die zich verbinden tot twee jaar fulltime dienst op een erkende locatie.

Dit programma vereist dat gezondheidswerkers werken met patienten in achtergestelde gebieden – maar als u aan deze eis voldoet, kan het NHSC helpen de last van uw studieschuld te verlichten. Je zou ook meer fondsen kunnen krijgen als je doorgaat met een derde jaar dienst.

5) Overweeg uitstel of verlof

Als het moeilijk voor je is om je maandelijkse leningbetalingen te doen als gevolg van werkloosheid, economische moeilijkheden, of andere verzachtende omstandigheden, kan uitstel of verlof een optie zijn.

Met uitstel kan de rente op sommige soorten leningen niet worden opgebouwd tijdens de periode. Echter, met uitstel van betaling, rente blijft oplopen tijdens deze periode, maar uw kredietgever kan verminderen of te beperken renteopbouw onder bepaalde voorwaarden.

Afhankelijk van welk type leningen je hebt van de medische school, kunnen deze opties bieden tijdelijke verlichting van het maken van maandelijkse betalingen totdat uw financiele situatie verbetert. Houd er echter rekening mee dat veel IDR-programma\’s dezelfde aanpassing aan uw maandelijkse betaling kunnen maken zonder gevolgen voor uw rente.

Final Thoughts

Het hoofd bieden aan de uitdaging van medische schoolleningen kan ontmoedigend lijken, maar als u uw opties kent, beschikt u over de middelen om weloverwogen financiele beslissingen te nemen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire