header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


International Institute for Conflict Prevention & Resolution (CPR) Debuts Online Dispute Resolution Platform Built by Immediation

May 8, 2023 3:21 PM ET

Eerste in zijn soort, End-to-End Arbitration Case Management Platform

MELBOURNE, Australia en WOODLAND HILLS, Calif. – 4 mei 2023 Immediation, een volledig configureerbaar, holistisch, online platform voor geschillenbeslechting, en The International Institute for Conflict Prevention & Resolution (CPR), een wereldwijde non-profitorganisatie die anderen helpt conflicten te beheersen, zodat ze hun doel beter kunnen nastreven, en haar dochteronderneming CPR Dispute Resolution, kondigden vandaag het debuut aan van het Complete Case-platform van CPR Dispute Resolution, gebouwd en op maat geconfigureerd door Immediation. Het white-labeled, op maat gemaakte online case platform – het eerste in zijn soort voor arbitrage – bevat 20 functionele elementen en werd voltooid na een uitgebreide implementatie van 12 maanden.

Immediation heeft het platform op maat geconfigureerd met een reeks functies die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van de 600 bemiddelaars en arbiters van CPR Dispute Resolution om zaken effectiever en efficienter af te handelen. Deze functies omvatten neutrale selectie en beheer, zeer veilige communicatie tussen bemiddelaars en partijen, gestroomlijnd online beheer van de intake van zaken, vereenvoudigde rapportage, gedetailleerde analyse van zaken en geintegreerde videoconferenties voor de behandeling van zaken.

"CPR Dispute Resolution is een pionier in de arbitragegemeenschap en een toonaangevende leverancier van geschillenbeheer. We zijn trots om ons bij CPR aan te sluiten en haar visie tot leven te brengen en haar missie te ondersteunen door middel van uitgebreide digitale mogelijkheden", aldus Anthony Rule, Chief Financial Officer van Immediation. "We zijn verheugd om onze samenwerking met CPR voort te zetten om nieuwe en verbeterde mogelijkheden te bieden die de efficientie, effectiviteit en veiligheid van geschillenbeslechting verbeteren voor de neutralen van CPR en partijen die hun geschillen willen oplossen."

CPR Dispute Resolution is een toonaangevende internationale aanbieder van alternatieve geschillenbeslechting voor business-to-business en arbeidsgeschillen. De Distinguished Neutrals komen uit 35 landen.

"We zijn verheugd om het Complete Case platform van CPR Dispute Resolution, gebouwd door Immediation, te lanceren om de digitalisering van onze wereldwijde bemiddelings-, arbitrage- en case management diensten uit te breiden," zei Allen Waxman, President & CEO van CPR. "We zijn onder de indruk van Immediation\’s aandacht voor details en ondersteuning bij deze implementatie. Naast de levering van het platform heeft Immediation ons team en panel geholpen bij de training van dit digitale systeem, waarbij rekening is gehouden met hun feedback om ervoor te zorgen dat het platform hun behoeften nauwkeurig weerspiegelt."

"Dit breidt ons vermogen uit om te voldoen aan de behoeften van klanten met behoud van veiligheid," voegde Waxman toe. "Het ISO-gecertificeerde digitale platform is ontworpen om het risico van onbedoelde inbreuken te minimaliseren en biedt een oplossing om veilig matter management te laten plaatsvinden tussen neutralen, betrokken partijen en CPR Dispute Resolution."

Over Immediation

Immediation is een aanbieder van een online platform voor geschillenbeslechting. Het middelpunt is het toonaangevende digitale samenwerkingsplatform gespecialiseerd in geschillenbeslechting met video, bewijsbeheer, case management, planning en meer. Het Immediation Platform is configureerbaar voor bemiddeling, arbitrage, onderhandelingen en hoorzittingen. Gemaakt door experts in geschillenbeslechting voor geschillenbeslechters, biedt het ongeevenaarde functionaliteit, specialisatie en toegang aan de rechterlijke macht, advocaten en neutrale partijen de capaciteit, het vermogen en de controle om complexe juridische interacties succesvol online af te handelen. Immediation wordt al gebruikt door rechtbanken, overheden, geschillenbeslechtingsorganisaties en advocatenkantoren voor lokale, nationale en internationale zaken. Voor meer informatie bezoek www.immediation.com.

Over CPR

Opgericht in 1977, CPR is een onafhankelijke non-profit organisatie die de preventie en oplossing van conflicten bevordert om het doel beter mogelijk te maken via het CPR Institute en CPR Dispute Resolution.

Het CPR Institute bouwt capaciteit op voor het voorkomen en oplossen van geschillen door het thought leadership van haar diverse leden – bedrijven, vooraanstaande mediators en arbiters, advocatenkantoren, individuele beoefenaars en academici – die beste praktijken delen en innovatieve hulpmiddelen ontwikkelen voor geschillenbeheer door middel van discussies en projecten van commissies, publicaties, onderwijs en training, en het organiseren van evenementen.

CPR Dispute Resolution is een boutique provider van leading-edge dispute management services – mediation, arbitrage, custom appointing services, een panel van dispute prevention specialisten, en meer – die gebruik maakt van middelen gegenereerd door het CPR Institute. De dossierbeheerders hebben een uitgebreide achtergrond in alternatieve geschillenbeslechting (ADR). Het Panel van Distinguished Neutrals is een zorgvuldig samengestelde, diverse groep van prominente, ervaren materiedeskundigen en ADR-professionals uit 35 landen. Ga voor meer informatie naar www.cpradr.org.

Mediacontacten:

Sneha Satish

[email protected]

646-502-3556

Lili Schroppe

[email protected]

203-470-9391


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire