header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Qobrix biedt unieke Property Matching functie voor vastgoedprofessionals in de VS

May 8, 2023 3:16 PM ET

Dallas, Texas – Qobrix, een toonaangevend customer relationship management (CRM) platform, biedt een unieke property matching functie die het onderscheidt van andere vastgoed CRM\’s in de VS.

Het Qobrix CRM platform biedt een krachtige en efficiente oplossing voor vastgoedprofessionals, waarmee ze hun workflow kunnen stroomlijnen, de klanttevredenheid kunnen verbeteren en uiteindelijk meer business kunnen genereren. De aanpasbare en flexibele functies van het platform zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van makelaars en agentschappen, waardoor het gemakkelijker dan ooit tevoren is om leads, aanbiedingen en klantrelaties te beheren.

Maar de unieke property matching feature is wat Qobrix echt onderscheidt van andere vastgoed CRM\’s op de Amerikaanse markt. Met deze functie kan Qobrix de zoekvoorkeuren van een lead analyseren en deze matchen met beschikbare woningen uit de relevante MLS. Dit maakt het proces van het vinden van geschikte aanbiedingen veel efficienter voor zowel agenten als klanten. Deze functie is niet gebruikelijk in andere CRM\’s voor onroerend goed, waardoor agenten mogelijk handmatig moeten zoeken naar woningen die voldoen aan de criteria van hun klanten.

Naast de functie voor het matchen van woningen biedt Qobrix een reeks andere tools om agenten te helpen hun workflows te stroomlijnen en hun klanten uitzonderlijke service te bieden. Een zo\’n tool is de brochure creator. In plaats van een link te sturen naar een gematchte woning, kunnen agenten een automatisch gegenereerde brochure sturen die de woning in het best mogelijke licht presenteert. De eerste indruk is cruciaal, en een brochure heeft een blijvende impact die een eenvoudige link niet kan evenaren.

"Wij geloven dat onze property matching functie en geautomatiseerde presentatie tools een game-changer zullen zijn voor vastgoedprofessionals in de VS," zei Anthony Nathanael, CEO van Qobrix.

Onroerend goed professionals in de VS kunnen de voordelen van Qobrix ervaren door zich aan te melden voor een gratis proef op de Qobrix website.

"Prop Over Qobrix

Qobrix is de perfecte oplossing voor vastgoedprofessionals die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijk, tijdbesparend CRM-platform en een geavanceerde website-oplossing. Qobrix biedt een aanpasbare en flexibele oplossing waarmee u moeiteloos leads, aanbiedingen en klantrelaties kunt beheren via het toonaangevende CRM voor onroerend goed. Kies voor Qobrix om uw workflow te stroomlijnen, uitzonderlijke klanttevredenheid te leveren en uw online aanwezigheid een boost te geven.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire