header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Van bewoner tot bewoner: Wat artsen moeten weten over het kopen van een huis

May 8, 2023 4:16 PM ET

Het kopen van een huis kan voor veel artsen en arts-assistenten ontmoedigend, maar ook spannend zijn. Of u nu net begint of al jaren praktiseert, een eigen huis bezitten kan een van uw meest lonende investeringen zijn. Als arts kunt u unieke behoeften hebben bij het vinden en kopen van de juiste woning – van financiering tot het plannen van afspraken rond werkverplichtingen. Lees verder als we de top 5 dingen delen die artsen moeten weten over het kopen van een huis.

1. Locatie, locatie, locatie

Het oude gezegde is waar: locatie is alles. Houd bij het kiezen van uw huis rekening met de gebruikelijke factoren, zoals de kwaliteit van de scholen in het gebied, de beloopbaarheid en het misdaadcijfer, en vergeet niet het woon-werkverkeer naar uw ziekenhuis of kantoor mee te rekenen. Dit zal het gemakkelijker maken om naar het werk te gaan en te reageren op eventuele noodsituaties.

2. Het belang van een goede makelaar

Een ander belangrijk ding voor artsen om te onthouden bij het kopen van een huis is het kiezen van de juiste makelaar. Een goede makelaar zal bekend zijn met het gebied en in staat zijn om te onderhandelen met behulp van de ingebouwde voordelen van uw beroep, zoals uw inkomenstraject en algemene kredietwaardigheid. Een goede makelaar zal u helpen het hypotheekproces te begrijpen en mogelijk een geldschieter te vinden die gespecialiseerd is in het werken met artsen.

3. Pre-Approval

Voordat artsen aan het huizenkoopproces beginnen, moeten zij zich vooraf laten kwalificeren voor een hypotheek. Dit geeft hen een idee van hoeveel ze zich kunnen veroorloven om te besteden aan een nieuw huis en zal helpen om hun zoektocht te beperken. Bovendien moeten ze kredietverstrekkers vinden die gespecialiseerd zijn in het werken met artsen en zelfs producten kunnen aanbieden die zijn afgestemd op uw financiele behoeften, zoals physician mortgage loans. Deze leningen hebben meestal gunstigere voorwaarden dan traditionele hypotheken, zoals een lagere aanbetaling en hogere leenlimieten.

4. Home Inspection

Een huis inspectie door een erkende professional zal eventuele problemen met de woning die geld zou kunnen kosten op de weg te onthullen. Bovendien, het invullen van een huis inspectie voor het maken van een bod zal artsen wat onderhandelingspositie als er problemen met het pand.

5. Bijkomende kosten

Naast de hypotheek zijn er nog bijkomende kosten om rekening mee te houden bij het kopen van een huis. Een daarvan is onroerendgoedbelasting, die meestal is gebaseerd op de waarde van het huis en, afhankelijk van waar je woont, kan vrij hoog zijn. Andere kosten die aanzienlijk kunnen zijn – vooral voor mensen die aan het begin van hun carriere staan – zijn de afsluitkosten. Deze kosten omvatten vaak taxatiekosten, kosten voor het afsluiten van een lening en een titelverzekering. De afsluitkosten bedragen doorgaans ongeveer 2-5% van de aankoopprijs van het huis. Het is belangrijk om deze extra betalingen in uw budget op te nemen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire