header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wat reizende verpleegkundigen moeten weten over hun studieleningen

May 8, 2023 4:15 PM ET

Wanneer u een zorginstelling bezoekt, is een van de eerste mensen die u waarschijnlijk zult zien voordat de dokter de kamer binnenkomt, een verpleegkundige. Als een van Amerika\’s snelst groeiende velden, zal een carriere in de verpleging volgens het US Bureau of Labor Statistics naar verwachting 6 jaar groeien in 2031. Terwijl de banen in de verpleging kunnen varieren per specialiteit en discipline, is een sector van de verpleging die een explosieve groei heeft doorgemaakt sinds de Covid-19 pandemie de reisverpleging. Voor de pandemie waren er ongeveer 50.000 reizende verpleegkundigen, maar dat aantal is bijna verdrievoudigd toen de behoefte aan gekwalificeerde verpleegkundigen in het hele land toenam.

Wat is een reisverpleegkundige?

Reizigers zijn gediplomeerde verpleegkundigen (RN\’s) die van locatie naar locatie gaan en tijdelijke opdrachten aannemen die meestal 8-26 weken duren. Reisverpleegkundigen verlenen zorg in verschillende omgevingen, waaronder ziekenhuizen, dokterspraktijken, klinieken, faciliteiten voor langdurige zorg, bij de patient thuis en nog veel meer. Ze krijgen vaak meer betaald dan hun vaste collega\’s en kunnen een grote invloed hebben op de gezondheidszorg.

Maar terwijl verpleegkunde een ongelooflijk lonende carriere keuze kan zijn, is het belangrijk voor degenen in deze discipline om hun financiele situatie te begrijpen. Veel reisverpleegkundigen lenen geld om verpleegkunde te studeren. Wanneer ze afstuderen hebben ze een grote schuld en moeten ze hun studentenlening beheren terwijl ze altijd onderweg zijn. Gelukkig zijn er terugbetalingsregelingen beschikbaar om hen te helpen onder hun leningen uit te komen terwijl ze nog steeds genoeg geld over hebben voor andere uitgaven.

Income-Driven Repayment Plan

Als je een reisverpleegkundige bent, kan je inkomen van baan tot baan verschillen. Een Income-Driven Repayment Plan (IDR) kan een geweldige manier zijn om dit soort inconsistente cashflow te beheren. Met een IDR-plan is het bedrag dat u elke maand verschuldigd bent, gebaseerd op uw inkomen en kan het worden aangepast afhankelijk van hoeveel geld u verdient. Op deze manier, als uw inkomen varieert van maand tot maand, zo doet het bedrag van uw betaling.

Public Service Loan Forgiveness Program

Het Public Service Loan Forgiveness-programma (PSLF) is beschikbaar voor federale studieleningen en stelt in aanmerking komende leners in staat hun leningen kwijt te schelden nadat ze 120 keer op tijd hebben betaald. Dit kan een geweldige optie zijn voor reisverpleegkundigen die in een kortere periode uit de schulden willen komen en fulltime in dienst zijn bij een in aanmerking komende non-profitorganisatie of overheidsinstantie.

Als onderdeel van de PSLF-programmaregels moet u uw maandelijkse betalingen doen via een inkomensafhankelijk aflossingsplan, en afhankelijk van welke soorten federale leningen u hebt, moet u mogelijk actie ondernemen om ze te consolideren om in aanmerking te komen.

Loan Consolidation

Als je particuliere leningen hebt, kunnen ze nog steeds een last zijn om te beheren tijdens het reizen. Leningconsolidatie kan helpen, omdat je daarmee meerdere studieleningen kunt combineren tot een lening en flexibelere terugbetalingsopties kunt bieden. Het is belangrijk op te merken dat het consolideren van je leningen kan betekenen dat je bestaande voordelen verliest, dus het is essentieel om je onderzoek te doen en een aflossingsplan te kiezen dat het beste voor je werkt.

Bottom Line

Het beheren van de schuld van studieleningen kan intimiderend zijn, vooral in combinatie met het hectische schema van een reisverpleegkundige. Maar er zijn opties beschikbaar om deze schuld te helpen beheren. Door proactief te zijn en uw beschikbare opties te onderzoeken, kunt u een afbetalingsplan opstellen dat u financiele vrijheid geeft, waar u ook naartoe gaat.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire