header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ZEIGLER AUTOMOTIVE GROUP benoemt MR. MATHEW DOUVIKAS zijn nieuwe ALGEMEEN MANAGER van CADILLAC & BUICK/GMC LINCOLNWOOD, ILLINOIS.

May 8, 2023 2:23 PM ET

Gemeenschapsaankondiging: 4/27/23 Zeigler Cadillac of Lincolnwood7373 N. Cicero AvenueLincolnwood, Illinois 60712

Zeigler Buick/GMC of Lincolnwood6900 N. McCormick Boulevard.Lincolnwood, Illinois 60712

Lincolnwood, Illinois – April 27th, 2023 — ZEIGLER AUTOMOTIVE GROUP heeft MR. MATHEW DOUVIKAS benoemd tot General Manager van ZEIGLER CADILLAC of LINCOLNWOOD en ZEIGLER BUICK/GMC of LINCOLNWOOD.

Mathew Douvikas benoemd tot General Manager van drie Zeigler Automotive Dealers.

Racine, Wisconsin – Zeigler Automotive Group is verheugd de benoeming van Mathew Douvikas tot General Manager van drie van haar dealers aan te kondigen: Zeigler Honda of Racine, Buick GMC of Lincolnwood, en Cadillac of Lincolnwood.

Met meer dan 24 jaar ervaring in de auto-industrie brengt de heer Douvikas een schat aan kennis en expertise naar zijn nieuwe functie. Hij heeft een bewezen track record van succes in dealerschap operaties, verkoop en klantenservice, en heeft een passie voor het leveren van uitzonderlijke resultaten.

In zijn nieuwe rol, Douvikas zal verantwoordelijk zijn voor het toezicht op de dagelijkse activiteiten van de drie dealers, het beheer van de verkoop-en service teams, en ervoor te zorgen dat klanten ontvangen het hoogste niveau van tevredenheid.

"Mijn enthousiasme voor het leiden en bouwen van een sterke basis voor succes onder de Ziegler-naam draagt niet alleen bij aan het succes van onze medewerkers, maar zorgt ook voor betrokkenheid bij onze klanten, zodat zij de best mogelijke ervaring krijgen." zegt Douvikas.

Aaron Zeigler, President & CEO van Zeigler Auto Group, sprak zijn opwinding uit over de toetreding van Douvikas tot het team. "Mathew brengt een schat aan ervaring en een bewezen track record van succes naar onze organisatie. We zijn ervan overtuigd dat zijn leiderschap en expertise zullen helpen onze dealerships naar het volgende niveau te brengen."

Zeigler Auto Group is een van de grootste en meest succesvolle autodealergroepen in het land, met meer dan 35 vestigingen die verschillende automerken vertegenwoordigen. De groep heeft zijn succes gebouwd op een inzet voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice, kwaliteitsproducten, en een toewijding aan de gemeenschappen die het dient.

Voor meer informatie over Zeigler Auto Group, bezoek www.zeigler.com.

–MORE–

Over ZEIGLER CADILLAC & BUICK/GMC of LINCOLNWOOD en General Manager Matt Douvikas Mathew Douvikas LINKEDIN quote, over zijn Specialiteiten: "Ik laat het gebeuren. Waar een wil is, is een weg."

–MORE–

Over ZEIGLER HONDA of RACINE en General Manager Matt Douvikas-

Zeigler Honda of Racine is momenteel en is de nummer 1 winkel onder alle ZEIGLER STORES onder leiding van General Manager, Matt Douvikas, wil agressief nieuwe programma\’s ontwikkelen en lanceren, het partnerschap versterken en bestaande gebiedsattracties en/of evenementen verbeteren. Zeigler Honda of Racine streeft ernaar een meer dan "gewoon een autodealer" imago te creeren door het implementeren van ORIGINELE CREATIES als jaarlijkse kenmerkende evenementen zoals:

  • ZEIGLER\’s "GREAT PUMPKIN CHALLENGE" & "TRUNK or TREAT" "FALL FEST/CAR SHOW" – maandlange reeks evenementen in oktober!
  • "PROCRASTINATOR\’S BALL" concert/fundraising/klantenwaardering & gemeenschapsevenement @ ROUTE 20 (rte20.com)
  • "BOURBON\’N WHISKEY / SHAMROCK SHAKER" concert/fundraising/customer appreciation & community event @ ROUTE 20 (rte20.com)

Zeigler Honda of Racine\’s agenda en doelstellingen zijn simpelweg bedoeld om de weg te effenen voor het bevorderen en stimuleren van een bloeiende en levendige gemeenschap in Racine.

In augustus 2018 nam de heer Matt Douvikas het stokje over als General Manager van Racine Honda dat sindsdien is omgedoopt tot Zeigler Honda of Racine nadat het in juli 2021 was gekocht door Zeigler Automotive Group. Matt en het team van Zeigler Honda of Racine hebben talrijke actiestappen geinitieerd en uitgevoerd, met specifieke intenties en ontwerpen om hun agenda van het lanceren en verstevigen van een sterkere aanwezigheid aan de basis te bevorderen. Het Zeigler-team is hun eigen pay it forward-beweging aan het opzetten.

–MORE-

Zeigler Automotive Group is een van de grootste particuliere dealergroepen in de U.S. met 78 autofranchises op 35 locaties in Wisconsin, Illinois, Indiana en Michigan.

""

Voor een geweldige ervaring – verleden, heden & toekomst

Zeigler Automotive Group is een van de grootste particuliere dealergroepen in de V.S. met 78 franchises in 35 landen.S. met 78 franchises op 35 locaties in Wisconsin, Illinois, Indiana en Michigan. Tot de vertegenwoordigde automerken behoren Toyota, Hyundai, Chevrolet, Fiat, Honda, Ram, Ford, Lincoln, Chrysler, Dodge, Jeep, Maserati, Alfa Romeo, Nissan, Infiniti, Cadillac, Buick, GMC, MINI, BMW, Mercedes Benz, Sprinter, Jaguar en Land Rover.

Naast de uitgebreide autoportefeuille is de organisatie eigenaar en uitbater van Zeigler Motorsports, een motorsportdealer en actiepark van 85.000 vierkante meter met 19 verschillende motorsportmerken en een eigen restaurant ter plaatse: Trak Houz Bar & Grill. Daarnaast biedt Zeigler Motorsports onderdak aan de Elevate Leadership & Team Building Academy, een bedrijf voor executive training.

De dealergroep uit Kalamazoo bezit en exploiteert ook Zeigler Pre-Owned of Chicago, een Carquest Auto Parts winkel, drie Byrider franchises, drie financieringsmaatschappijen, verschillende verzekeringsmaatschappijen en een leasemaatschappij.

Ontstaan in 1975, heeft de organisatie meer dan 2.300 mensen in dienst met een jaarlijkse omzet van $1,7 miljard, en behoort daarmee tot de top 1% van autodealers in het land. Het familiebedrijf staat bekend om zijn inzet voor klantenservice en medewerkerstevredenheid. Zeigler wordt regelmatig erkend als een van de Best and Brightest Companies to Work for in the Nation en verdient ook soortgelijke onderscheidingen in Chicago en Michigan.

…. meer over ZEIGLER AUTO GROUP HISTORY = https://www.zeigler.com/zeigler-auto-group-history.htm

–MORE–

Over persoonlijk leven, DE ACHTERGROND & BIO van Matt Douvikas- BORN – 5/5/73PLAATS VAN GEBOORTE – SKOKIE, ILLINOISTHOMAS DOUVIKAS – FAMILIE VAN 6MOTER – GEORGIAVADER – THOMASBROTHER – GEORGE (oudste)MATHEWBROTHER – KOSTABROTHER – KYRIAKOMathew groeide als kind op in Skokie, Illinois en ging naar:

  • Madison Elementary School – 5100 Madison St, Skokie , IL
  • Edison Elementary School – Skokie en Morton Grove School Dist 69 8200 Gross Point Rd
  • Lincoln Junior High School – 7839 Lincoln Avenue, Skokie , IL
  • Niles West High School (graduate) 5701 W Oakton St, Skokie , IL

Mathew begon zijn zakelijke achtergrond met zijn eerste baan in de winkel van zijn vader Thomas – D & D FINER FOODS 825 Noyes St, Evanston, IL 60201 – www.ddfinerfoods.com – geopend toen Matt werd geboren, en voor een baan, Matt is geciteerd om te zeggen dat zijn baan was "ALLES wat zijn vader hem wilde laten doen, die hem leerde WAT WERK WAS OVER" …MATHEW werd sterk beinvloed door zijn vader in zijn jeugd, en ook in het bijzonder, sterk beinvloed door zijn Uncle Christ Panos – Oprichter van CHRIST PANOS FOODS – www.panosfoods.com. Beide mannen hebben het leven van MATT enorm beinvloed!MATT DOUVIKAS, 22 jaar getrouwd, vader van 4 kinderen – zijn huidige directe familie van 6 bestaat uit:

  • MATHEW DOUVIKAS – echtgenoot/vader
  • JULIE DOUVIKAS – echtgenote/moeder
  • THANOS – ZOON – 21
  • GEORGIA – DOCHTER – 20
  • 20

  • ANASTASIA – DOCHTER – 16
  • BOBBY D – ZOON – 15

""Matt\’s eerste zakelijke onderneming als eigenaar/uitvoerder begon met zijn restaurant MATT NEVADA\’S home of the ITALIAN BEEF. Matt verkocht zijn recept en aandeel in het restaurant op de leeftijd van 28, en ging aan het werk in zijn eerste auto-industrie baan met LYNCH USED CARS.Mathew Douvikas bleef uitblinken als hij steeg door de auto-industrie rangen, het bevorderen van op zijn weg van de ene winkel naar de volgende. Van LYNCH USED CARS werd Mathew…

  • Used Car Manager van Grossinger Toyota
  • GSM Grossinger Chevrolet
  • GM Ray Chevrolet (Fox Lake)
  • GSM & GM Gary Lang Chevy/Cadillac, enz….
  • GM Racine honda

—-

Over persoonlijk leven, enkele citaten, EN HET KENNEN VAN Mr. Matt Douvikas de man… Mathew\’s filosofie:

  • In het leven = "Behandel mensen, hoe je behandeld wilt worden."
  • In het bedrijfsleven = "Regel #1 de klant heeft altijd gelijk, regel #2 als je denkt dat de klant ongelijk heeft, ga terug naar regel #1."

Mathew\’s strategie om zijn verschillende doelen te bereiken: "Mensen trainen om gastvrij te zijn."Matt\’s persoonlijke voorkeuren, hobby\’s en interesses buiten FAMILIE & BUSINESS zijn:

  • Koken/Koken/Koken
  • Een goede sigaar
  • Een fijne bourbon
  • Gaan naar de sportschool en trainen
  • Eten in fijne restaurants
  • Het zijn van liefdadigheid en geinvesteerd in COMMUNITY!

Dames & Heren – met trots presenteren wij u, MR. MATHEW DOUVIKAS – GENERAL MANAGER – ZEIGLER CADILLAC, BUICK/GMC of LINCOLNWOOD & ZEIGLER HONDA of RACINE Voor PRESS INQUIRIES of meer informatie, bel: Zeigler Cadillac and Buick/GMC of LincolnwoodDaniel LaBelle A.P.E.(Advertising, Promotions, Endorsements) ManagerAdres: 7373 N Cicero Ave, Lincolnwood, IL 60712Office: (847) 649-6464Mobile: 773.814.8416Email: [email protected]www.zeiglergmcadillac.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire