header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 beste manieren om uw woningverbetering te financieren

May 10, 2023 12:09 PM ET

Home improvements zijn een geweldige manier om de waarde van uw huis te verhogen en het ook leefbaarder en comfortabeler te maken. En het is duidelijk dat veel huiseigenaren aan deze strategie willen meedoen. Volgens het Joint Center for Housing Centers van Harvard University (JCHS) zijn de uitgaven voor huisverbeteringsprojecten gestegen van $ 328 miljard in 2019 tot $ 472 miljard in 2022 en zullen ze dit jaar naar verwachting $ 485 miljard bedragen. Dat zijn veel renovaties!

Hoewel de financiering van deze projecten een uitdaging kan zijn. Er zijn verschillende opties beschikbaar om elk formaat project te financieren, van kleine upgrades tot grote verbouwingen. Opties voor de financiering van uw huis verbeteringen varieren van creditcards tot huis verbetering leningen. Hier zijn enkele van de beste manieren om uw huisverbeteringen te financieren om te overwegen.

Home Equity Line of Credit

Een home equity line of credit, of HELOC, is een geweldige manier om financieren uw huis verbeteringen. Deze lening is gedekt door het eigen vermogen in uw huis en kan worden gebruikt voor bijna elk doel, met inbegrip van renovaties aan een bestaande woning of het bouwen van een nieuwe. Met een HELOC heb je toegang tot een kredietlijn die je naar behoefte kunt gebruiken, wat meer flexibiliteit en gemak kan bieden dan andere soorten leningen. Deze lening kan u ook het meeste geld bieden omdat het is beveiligd met de waarde van een actief. Er zijn enkele potentiele nadelen aan een HELOC, zoals het risico dat u meer verschuldigd bent dan uw huis waard is als de waarde daalt en een variabele rente.

Personele lening

Als u niet genoeg eigen vermogen heeft, kunt u een woningverbeteringslening gebruiken om uw verbouwingen te financieren. Een lening voor woningverbetering is in wezen een persoonlijke lening die een ongedekte lening is (wat betekent dat u geen onderpand hoeft neer te leggen) van een geldschieter die voor elk doel kan worden gebruikt. Persoonlijke leningen hebben meestal een vaste rente en een aflossingsperiode van twee tot zeven jaar, dus ze zijn gemakkelijk te budgetteren. Het nadeel is dat je goed krediet en een stabiel inkomen nodig hebt om in aanmerking te komen voor de beste tarieven. Je moet ook kunnen aantonen dat je elke maand genoeg geld binnenkrijgt om je lening af te lossen. Al met al zijn persoonlijke leningen een goede optie als je geen eigen vermogen hebt en een ongedekte lening wilt met voorspelbare rente- en aflossingstermijnen.

Cash-out herfinanciering

Cash-out herfinanciering houdt in dat je een nieuwe hypotheeklening afsluit voor meer geld dan je momenteel verschuldigd bent op je bestaande woning. Het verschil tussen de twee bedragen wordt aan u uitbetaald in contanten, die u vervolgens kunt gebruiken voor renovaties of andere uitgaven. Dit type lening kan nuttig zijn als u een groot bedrag wilt lenen tegen een lagere rente dan creditcards of persoonlijke leningen. Deze optie werkt echter alleen als je genoeg eigen vermogen in je huis hebt om het extra leenbedrag te dekken.

Credit Card

Het gebruik van een creditcard is een van de populairste manieren om woningverbeteringsprojecten te financieren. Creditcards bieden doorgaans een hogere rente dan andere soorten leningen, waardoor u uw totale kosten kunt verlagen. Als u uw maandelijkse saldo kunt afbetalen, dan kan dit een geweldige optie zijn. Het kan echter ook gemakkelijk zijn om te veel uit te geven met een creditcard en een hoge schuld op te bouwen.

Sparen

Een andere optie voor de financiering van woningverbeteringsprojecten is om uw eigen spaargeld te gebruiken. Dit kan een geweldige manier zijn om de kosten te verlagen, maar het is misschien geen optie als je niet genoeg geld hebt gespaard of al een deel van je spaargeld in andere dingen steekt.

Wanneer het gaat om de financiering van huisverbeteringsprojecten, zijn er verschillende opties beschikbaar. Van het afsluiten van een lening tot het gebruik van uw eigen spaargeld of creditcards, elke optie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het is belangrijk om elke optie zorgvuldig te overwegen voordat u een beslissing neemt, zodat u de beste oplossing voor uw financiele situatie kunt vinden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire