header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cimplifi™ kondigt nieuw rapport over juridische operaties en sponsordetails bij CLOC Global Institute aan

May 10, 2023 3:46 PM ET

Rapport en CLOC Session to Focus on AI, CLM, and Law Department Transformation

NEW YORK – 9 mei 2023 – Cimplifi, een aanbieder van geintegreerde eDiscovery diensten en contract analytics, kondigde vandaag een nieuw rapport aan over de trends die veranderingen in bedrijfsjuridische afdelingen aanjagen, dat praktische richtlijnen biedt over de huidige en toekomstige stand van zaken van CLM en AI. Cimplifi zal ook sponsoren en spreken op het Corporate Legal Operations Consortium Global Institute (CGI), om te laten zien hoe klanten hun moeilijkste zakelijke, juridische en operationele problemen kunnen aanpakken met contract AI.

De Cimplifi sessie op CGI wordt gehouden op dinsdag 16 mei om 14:40 uur in Bellagio 5. De sessie wordt geleid door Stuart Brock, senior vice president, contract analytics en lifecycle management. Brock spreekt en schrijft regelmatig over onderwerpen met betrekking tot wereldwijde inkoopstrategieen en de toepassing van kunstmatige intelligentie. Hij richt zich op strategieen, implementaties en levering van programma\’s voor contractanalyse die belangrijke bedrijfsresultaten opleveren en de digitale transformatie van klantenorganisaties ondersteunen. Aan de hand van succesverhalen van klanten zal Brock oplossingen van klanten demonstreren die de naleving van contracten aanpakken, de transparantie van contracten vergroten en de bedrijfsrisico\’s in het proces verminderen.

Het rapport over juridische operaties, "The Expanding Influence of Legal Operations: An Inside Look at AI, CLM, and Law Department Transformation," beschikbaar voor download op de Cimplifi website, werd geproduceerd door Ari Kaplan Advisors en is een vervolg op het rapport, "Modern Legal Operations: At the Convergence of Law and Business," vorig jaar geproduceerd. Kaplan ondervroeg voor dit nieuwe rapport 50 bedrijfsleiders op het gebied van juridische operaties om inzicht te krijgen in hoe juridische afdelingen AI opnemen in hun CLM-implementaties, wat hun zorgen zijn bij de selectie en implementatie en waar de markt voor deze tools naartoe gaat.

"We verwachten weer een krachtig CGI vol inzichtelijke interacties met leiders uit de sector, klanten en collega\’s", aldus Marc Zamsky, chief executive officer. "We willen ook de leiders van juridische operaties bedanken die hun tijd en waardevolle standpunten hebben bijgedragen aan ons laatste rapport over juridische operaties. We hopen dat dit rapport een constructief kanaal is dat helpt bij het navigeren door de groeiende uitdagingen en immense kansen die in het verschiet liggen voor legal operations professionals."

Cimplifi zal gasten ontvangen bij CGI in stand #503 op dinsdag, woensdag en donderdag en bij zwembad cabanas 44, 45 en 46 dinsdag en woensdag in het Bellagio hotel. Het volledige schema van Cimplifi CGI evenementen is te vinden op de Cimplifi website.

Over Cimplifi

Cimplifi is een toonaangevende geintegreerde juridische dienstverlener die technologie en expertise inzet om de ervaring van eDiscovery en contractanalyse voor advocatenkantoren en juridische afdelingen te vereenvoudigen. Onze klantgerichte ecosysteem en ervaring biedt een portfolio van technologie-enabled oplossingen die eigen tools en geautomatiseerde workflows integreert met toonaangevende software om een eenvoudig te gebruiken end-to-end systeem te leveren dat processen stroomlijnt, rapportage verenigt en gebruikers macht geeft. Al meer dan twintig jaar vertrouwen klanten op onze expertise en vindingrijkheid om complexe uitdagingen op te lossen, innovatieve oplossingen te bieden en intelligentie en inzicht te verschaffen om hen te helpen risico\’s te beheren, kosten te beheersen en meer gedaan te krijgen, effectiever en met veel minder inspanning en stress. Cimplifi is ISO 27001 gecertificeerd en is een divisie van System One. Meer informatie op www.cimplifi.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire