header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Laurel Road: Hoe PSLF-voordelen maximaliseren

May 10, 2023 12:05 PM ET

Bent u een non-profit medewerker of overheidswerknemer op zoek naar manieren om uw Public Service Loan Forgiveness (PSLF) voordelen te maximaliseren? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. PSLF is een geweldig programma voor mensen die in openbare dienst banen, waardoor ze hun federale studieleningen na 10 jaar van gekwalificeerde betalingen kunnen laten kwijtschelden. Maar om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw PSLF-voordelen haalt, zijn er bepaalde stappen die u moet nemen. Laten we eens kijken hoe u het meeste uit uw PSLF-programma kunt halen.

Kies het juiste betalingsplan

De eerste stap is ervoor zorgen dat je het juiste afbetalingsplan voor jouw situatie kiest. Om in aanmerking te komen voor PSLF, moet u zich inschrijven voor een van de inkomensafhankelijke aflossingsplannen (IDR). Deze plannen houden rekening met uw huidige inkomen en gezinsgrootte en berekenen uw maandelijkse leningbetalingen dienovereenkomstig.

Zorg ervoor dat u in aanmerking komt

Om in aanmerking te komen voor PSLF moet aan bepaalde criteria worden voldaan. Ten eerste moet u fulltime werken voor een in aanmerking komende werkgever, zoals een federale, staats- of lokale overheidsinstantie; een 501(c)(3) non-profitorganisatie; of andere soorten organisaties die in aanmerking komende openbare diensten verlenen. Stel bovendien dat u in de loop der jaren meerdere studieleningen hebt afgesloten bij verschillende kredietverstrekkers en in aanmerking wilt komen voor kwijtschelding van leningen onder PSLF. In dat geval moeten ze allemaal worden geconsolideerd in een Direct Consolidation Loan bij een servicer voordat u aanvraagformulieren of documenten indient. Zorg er ten slotte voor dat al uw maandelijkse betalingen op tijd en volledig worden gedaan – door gemiste betalingen kunt u worden gediskwalificeerd voor het ontvangen van voordelen. Weet dat er ook beperkingen zijn waarmee u rekening moet houden voordat u een aanvraag indient. Als u bijvoorbeeld minder dan 30 uur per week werkt of een onafhankelijke aannemer of vrijwilliger bent, komt u mogelijk niet in aanmerking voor het programma. Bovendien, als uw leningen afkomstig zijn van particuliere kredietverstrekkers in plaats van federale programma\’s, komen ze niet in aanmerking voor PSLF.

Maak kwalificerende betalingen

Een belangrijke factor is ervoor te zorgen dat alle betalingen voor uw lening worden beschouwd als "kwalificerende betalingen" volgens de richtlijnen van het programma. Om als in aanmerking komende betalingen te worden beschouwd, moeten ze aan specifieke criteria voldoen, zoals op tijd en volledig worden gedaan (wat betekent dat het bedrag gelijk moet zijn aan of hoger moet zijn dan wat op het moment van betaling vereist is door uw inkomensafhankelijke aflossingsplan). Dat betekent dat als uw maandelijkse betaling in de loop van tien jaar verandert als gevolg van veranderingen in inkomen of gezinsgrootte, alleen de betalingen die gelijk zijn aan of hoger zijn dan wat op een bepaald moment vereist is, meetellen als in aanmerking komende betalingen.

Keep Track of Your Records

Een ander cruciaal onderdeel om de voordelen van PSLF te maximaliseren is het zorgvuldig bijhouden van alle leningactiviteiten en documentatie. Het ministerie van Onderwijs (ED) biedt hulpmiddelen om leners te helpen bijhouden, zoals jaarlijkse certificeringsformulieren en online accounts waar leners kunnen inloggen en hun informatie op elk gewenst moment kunnen bekijken. Het is essentieel om deze hulpmiddelen tijdens de hele duur van het programma te gebruiken, zodat wanneer het tijd is om kwijtschelding aan te vragen, er bewijs beschikbaar is dat u aan alle criteria voor kwijtschelding hebt voldaan. Bewaar ook alle correspondentie tussen uzelf en ED, want dit kan het proces versnellen als er iets misgaat met uw aanvraag.

Make the Most of the Program

Het is nooit te vroeg om na te denken over de stappen die nodig zijn om ten volle te profiteren van PSLF. Nu is de perfecte tijd om uzelf vertrouwd te maken met het programma en te bepalen hoe het op u van toepassing is. Wacht niet – als u een leraar, gezondheidswerker of overheidswerknemer bent, kan dit programma enorm voordelig zijn om uw financien vrij te maken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire