header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plethora Businesses faciliteert de verkoop van RA Electric aan SunGrid Solutions

May 10, 2023 12:17 PM ET

Orange County, CA – Plethora Businesses, een toonaangevend M & A adviesbureau met hoofdkantoor in Orange County, Californie, is verheugd de succesvolle verkoop aan te kondigen van RA Electric Inc, een 40 jaar gevestigde elektriciteitsaannemer, aan SunGrid Solutions. Voor de verkoop was RA Electric een dochteronderneming van Solutionz Inc, eigendom van Fernandez Holdings, een particuliere investeringsgroep voor de lange termijn.

Opgericht in 1980, is RA Electric een toonaangevende leverancier van hoogwaardige elektrische installaties voor commerciele, institutionele en medische projecten. Het bedrijf heeft een bewezen track record van het voltooien van diverse projecten op tijd en onder budget, met uitstekende service, concurrerende offertes en superieure technische ondersteuning.

SunGrid Solutions, een dochteronderneming van Hull Street Energy, is gericht op het creeren van een betere energietoekomst door het ontwikkelen van energieopslag en opwekkingsprojecten varierend van 1MW tot 200MW. Het bedrijf is trots op de nauwe samenwerking met zijn klanten om energieoplossingen op maat te ontwikkelen die voldoen aan hun individuele behoeften. Met zijn team van deskundige ingenieurs is SunGrid goed uitgerust om commerciele, industriele en utility-scale integratieprojecten te behandelen.

"We zijn blij dat we Fernandez Holdings, een succesvolle PEG (private equity groep), hebben geholpen met het afstoten van een bedrijf dat niet langer aansluit bij hun algemene strategie," zei George Lanza, CEO van Plethora Businesses. "SunGrid is goed gepositioneerd om het potentieel van RA Electric te maximaliseren, dankzij hun onwrikbare focus op de energiesector."

De overname van RA Electric door SunGrid Solutions betekent een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven. Plethora kijkt uit naar meer succesvolle deals in de toekomst als het bedrijven, family offices en PEG\’s blijft helpen hun strategische doelen te bereiken door middel van M & A transacties en desinvesteringen.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire