header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert initierend rapport over MariMed, Inc. getiteld: "Een toonaangevend Amerikaans cannabisbedrijf met een sterke balans en dubbelcijferige inkomstengroei".

May 10, 2023 3:35 PM ET

mei 2, 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over MariMed, Inc. (OTC: MRMD) met de titel: "A Leading US Cannabis Company with a Strong Balance Sheet and Double-Digit Revenue Growth". Het rapport kan worden geraadpleegd hier.

MariMed is een Amerikaanse multi-state cannabis operator gevestigd in Norwood, Massachusetts. Opgericht in 2014, heeft het bedrijf zich snel gevestigd als een leider in de cannabis industrie, met een diverse portefeuille van cannabis gerelateerde bedrijven, waaronder teelt, productie, distributie en retail activiteiten. MariMed exploiteert dispensaria in Massachusetts, Maryland, Illinois en Delaware.

MariMed exploiteert ultramoderne kweekfaciliteiten die hoogwaardige producten produceren. De kweekfaciliteiten van het bedrijf zijn uitgerust met geavanceerde technologie, waaronder automatische irrigatie, klimaatbeheersing en verlichtingssystemen die de hoogste kwaliteit output te garanderen. De productiefaciliteiten van MariMed maken gebruik van eigen extractiemethoden om olien, tincturen en eetbare producten te produceren. Het heeft zelfs een GMP-gecertificeerde keuken in Maryland, waardoor het edibles met een hogere dosis kan produceren.

Het bedrijf produceert producten van hoge kwaliteit, heeft een sterke balans en wordt geleid door een ervaren team. Aangezien de cannabisindustrie blijft groeien en evolueren, is MariMed financieel en vanuit leiderschapsperspectief goed gepositioneerd om in te spelen op nieuwe kansen en de industrie vooruit te blijven leiden.

MariMed handelt tegen 1,08x 2023 omzet en 4,5x 2023 aangepaste EBITDA-schattingen, die beide onder de gemiddelden van de peergroep liggen. De omzet zal naar verwachting met 14,27% per jaar stijgen.
nn jaarlijks in de komende twee jaar, wat 88aster is dan het gemiddelde voor de top vijf Amerikaanse multi-state operators. Tot slot genereerde MariMed, zelfs met de 280E-belastingdruk, 12,3 miljoen dollar aan operationele cashflow na belastingen, wat de tweede plaats inneemt na Green Thumb Industries.

Ab out Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen wij bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door het creeren van deskundige informatiestromen en strategieen die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van beleggerscommunicatie en -betrokkenheid. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Onze missie is om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, en de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire