header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bank of America\’s $25B Stock Buy-Back Fraud Scheme geholpen door \’Real Housewives\’ Erika en Tom Girardi, beloond met Spelling Manor en 10%: Comcast NBC Universal \’Housewives\’ CEO ontslagen

May 18, 2023 12:57 PM ET

Contact: [email protected]

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA, USA – Berkshire Hathaway (NYSE: BERK) owned-Bank of America Corporation (NYSE: BAC), Apollo (NYSE: APO) owned-Anywhere Real Estate, Inc. (NYSE: HOUS) en Fidelity National Financial, Inc. (NYSE: FNF) zijn genoemd als medegedaagden in de (Verified) First Amended Complaint voor een telling van civiele fraude, de eerste zaak van de eiser in de United States District Court, Central District of California, Case No. 2:22-CV-04557-GW (SK).

Alle drie CEO\’s, de CEO van Bank of America Corporation, advocaat Brian T. Moynihan; de CEO van Anywhere Real Estate, Ryan M. Schneider; en de voormalige CEO van Fidelity National Financial, Randy Quirk, en de huidige CEO, Michael J. Nolan, spanden samen en coordineerden het frauduleuze plan met de codenaam "Project Phoenix" op het hoogste bedrijfsniveau. Bij de regeling waren leden van de Comcast NBC Universal (NASDAQ:CMCSA) "Real Housewives" en "Million Dollar Listing" franchises betrokken, zoals Erika Girardi en de geroyeerde advocaat, de Italiaan Tom Girardi, die onlangs federaal werd aangeklaagd voor fraude in Californie.

De eiser, de 54-jarige Californische staatsburger Nicholas Phipps White, voorzitter en CEO van The Hollywood Land Development, LLC en zijn echtgenote, de 52-jarige Mirga Phipps White, MBA, getrouwd op 21 juli 2010, waren bestaande zakelijke en particuliere klanten van Bank of America in Beverly Hills, CA toen de fraude door de drie medeverdachten plaatsvond.

De eiser beweert dat Bank of America Corporation, voorheen "Bank of Italy" op 26 februari 2021 onrechtmatig toestond dat "Housewife" Erika Nichole Girardi, zich voordoend als de gefabriceerde echtgenote van de eiser "Erika Nichole White" en weduwe zijn $27,459,774,612 U.US Treasury check van de Sovereign Towers schikking, op naam van Nicholas White, op een illegale globale Merrill Lynch bedrijfsrekening #649-13284. Deze frauduleuze rekening werd eerder geopend op 7 juni 2019 in Coral Gables, Florida, meer dan 3.000 mijl verwijderd van het huis van de aanklager in Californie.

Snel daarna ging Bank of America Corporation over tot het gebruik van de U.S. Treasury cheque van de aanklager voor hun $25B. Treasury check te gebruiken voor hun $25B stock buy-back, aangekondigd op 15 april 2021, en maakte ook 10% van de fondsen van de klager over naar Tom Girardi\’s rekening bij Camden Capital Partners, LLC, Los Angeles als een "kick-back" voor het helpen van de Bank bij het vervalsen van de identificatiegegevens van de klager. Tom Girardi heeft een "levende" geboorteakte vervalst en een frauduleuze huwelijksakte opgesteld voor een fictieve "Nicholas Britt White" en "Erika Pope White" uit Ventura County, CA. Tom Girardi heeft ook de Bank of America Corporation geholpen met het frauduleuze Italiaanse paspoort dat de Bank op onrechtmatige wijze voor de eiser, een Amerikaans staatsburger, heeft gebruikt ter identificatie om de frauduleuze wereldwijde Merrill Lynch-rekening te openen, die de Bank opzettelijk buiten het bereik van de IRS heeft geopend.

Bovendien raakte de 39-jarige accountant en alleenstaande moeder, Heidi Planck, een voormalige werknemer bij Camden Capital Partners LLC, waar de Bank de fondsen naar Tom Girardi overmaakte, permanent vermist nadat de Eiser op 20 oktober 2021 zijn "bewijs van leven" bij de Bank of America had uitgevoerd. Heidi Planck werkte eerder bij het kantoor van Douglas Elliman Beverly Hills, dat te zien was in NBC Universal\’s "Million Dollar Listing" franchise.

Alle drie (3) medeverdachten hielden het valse verhaal in stand dat de eiser was overleden als onderdeel van de "Project Phoenix"-regeling en maakten een bewuste keuze om Erika en Tom Girardi te blijven belonen, samen met hun "Housewives" en "Million Dollar Listing"-medewerkers, met ten minste 35 Merrill Lynch VISA creditcards, luxe auto\’s (zoals een onlangs teruggenomen 2019 Alfa Romeo) voor Erika Girardi die zich voordeed als "Erika White." Bovendien gaf de Bank hen toegang tot geld via het Zelle-platform van de Bank of America Corporation op hun "Erica"-app, terwijl de Bank het geld van de aanklager witwaste naar het California Wildfire Fund, dat werd beheerd door een medewerker van Girardi, voormalig advocaat John Trotter.

Verder heeft Comcast onlangs NBC Universal CEO Jeff Shell ontslagen, die in Beverly Hills woont, wiens \’Housewives\’ en \’Million Dollar Listing\’ franchises betrokken waren bij het plan van de Bank of America Corporation en de Co-Defendants om de fondsen van de Eiser te gebruiken voor de aankoop van meer dan acht (8) Amerikaanse eigendommen. Een opmerkelijk eigendom omvatte de 2 juli 2019 "anonieme" $ 119.750.000 aankoop van de 123-kamer "The Spelling Manor" die werd vermeld door de nu overleden Jeff Hyland, naast Rick Hilton, van Hilton en Hyland.

Meer recentelijk heeft Bank of America Corporation, samen met andere medegedaagden, bijkomende vastgoedtransacties toegestaan met gebruikmaking van de fondsen van de aanklager, vermomd als "anonieme" aankopen, waaronder het vakantieverblijf van $55M voor Tom Girardi, het "Chateau Dubrow" van "Housewife" Heather Dubrow, gelegen in Orange County, CA, genoteerd door "Million Dollar Listing" Douglas Elliman makelaar, Josh Altman; en, een $55M primaire woning voor Girardi, het voormalige eigendom van Universal Pictures acteur Mark Walhberg, "71 Beverly Park" gelegen in Beverly Hills, CA.

De civiele fraudezaak, Nicholas Phipps White vs Anywhere Real Estate, Inc, Bank of America Corporation, en Fidelity National Financial, Inc. werd op 2 juli 2022 ingediend bij de Edelachtbare Rechter George H. Wu. Een (Verified) Amended Complaint werd ingediend op 23 maart 2023 en betekend aan Bank of America Corporation, wat resulteerde in het plotselinge vertrek van Merrill Lynch\’s president Andy Sieg op 30 maart 2023.

SEC FINRA klachten zijn in behandeling voor Bank of America\’s voorzitter en CEO Bryan Moynihan en Merrill Lynch\’s Andy Sieg. Er is een klacht ingediend tegen Dr. Narek Torosyan, die de frauduleuze overlijdensakte ondertekende die Bank of America Corporation opzettelijk gebruikte in de "Project Phoenix"-opzet. Daarnaast loopt er een klacht van de California Bar tegen Berkshire Hathaway\’s Charlie Munger, die reclame maakte voor de "Erika White" fraude in The Daily Journal publicatie.

De aanklager heeft toegezegd de 684 slachtoffers in de zaak Girardi Bankruptcy Trustee bij te staan, die ongeveer $550.881.512 tegoed hebben. De civiele fraudeclaim vereist dat Bank of America Corporation het geld van de eiser teruggeeft door de met zijn geld gekochte aandelen te liquideren of gebruik te maken van de verzekeringspolis van $25B van de Corporation die is afgesloten met Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC).

Het Sovereign Towers-project "Sovereign Tower I" omvatte een gepland Ritz-Carlton/St. Regis 32 verdiepingen tellend luxehotel met 800 kamers, verkocht aan het Public Investment Fund (PIF) van het Koninkrijk Saudi-Arabie. Nicholas Phipps White is voor 100% eigenaar van zowel de in Californie gevestigde, niet-partijgebonden The Hollywood Land Development Company, LLC als van het Sovereign Towers-project.

Mr. Nicholas Phipps White, geboren in New Haven, Connecticut, is de betovergrootzoon van de prominente filantroop U.S. Senator Lawrence Phipps van Colorado, penningmeester van Carnegie Steel, die U.S. Steel het eerste miljardenbedrijf ter wereld maakte. Hij is de zoon van de in Yale opgeleide architect Lawrence Phipps White AIA, de directeur van The Sovereign Towers. Hij is ook de kleinzoon van de in Harvard opgeleide Brigadier General Nicholas Allen USAF, Judge Advocate General en voormalig Assistant Secretary of Commerce for International Affairs voor de Verenigde Staten van Amerika.

""


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire