header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cando Rail & Terminals benoemd tot Canada\’s Best Managed Companies Prestigieuze Platinum Club

May 18, 2023 12:55 PM ET

Brandon, MB-Mei 9, 2023-Cando Rail & Terminals heeft de prestigieuze Platinum Club status bereikt bij het Canada\’s Best Managed Companies programma door zijn Best Managed predicaat zeven jaar op rij te behouden.Het Canada\’s Best Managed Companies programma viert zijn 30e verjaardag en bekroont uitmuntendheid bij particuliere Canadese bedrijven met een omzet van 50 miljoen dollar of meer. Om het predicaat te verkrijgen worden bedrijven beoordeeld op hun leiderschap op het gebied van strategie, cultuur en betrokkenheid, capaciteiten en innovatie, bestuur en financiele prestaties. Platinum is het hoogste niveau dat bedrijven kunnen bereiken. "Cando is verheugd om Platinum te worden en zich te voegen bij de rangen van enkele van de allerbeste particuliere bedrijven ter wereld," zegt Cando President & CEO Brian Cornick. "Voor ons is dit predicaat niet alleen een erkenning van onze toonaangevende prestaties, bedrijfspraktijken en aanhoudende groei, maar ook van onze mensen die de basis vormen van ons succes."Cando, gevestigd in Brandon, Man, is met succes uitgegroeid van een klein bergingsbedrijf in 1978 tot een toonaangevende internationale dienstverlener van eerste en laatste mijl spoordiensten en terminalinfrastructuur. De expertise van het bedrijf op het gebied van spoorexploitatie en het geintegreerde netwerk van spoorinfrastructuur en terminals verbindt de industrie met de klasse 1 spoorwegen, waardoor win-win oplossingen voor alle betrokkenen worden gecreeerd. Het bedrijf heeft een uniek aandelenaankoopprogramma voor werknemers dat werknemers de mogelijkheid biedt om mede-eigenaar van het bedrijf te worden. Canada\’s Best Managed Companies is een van de belangrijkste bedrijfsprijzen van het land voor innovatieve bedrijven van wereldklasse. Elk jaar strijden honderden ondernemende bedrijven in een streng en onafhankelijk evaluatieproces om dit predicaat. Kandidaten worden beoordeeld door een onafhankelijke jury met vertegenwoordiging van programmasponsors en speciale gasten. Het 2023 cohort van Best Managed bedrijven heeft gemeenschappelijke thema\’s zoals een cultuur waarin mensen centraal staan, effectieve ESG-strategieen en versnelde operationele digitalisering. "Een Best Managed Platinum Club winnaar worden is een enorme prestatie", aldus Derrick Dempster, Partner, Deloitte Private en Co-Leader, Canada\’s Best Managed Companies programma. "Bedrijven zoals Cando Rail & Terminals die deze hoge standaard van uitmuntendheid bereiken, geven blijk van consistente veerkracht, veelzijdigheid en strategische scherpte. Jaar na jaar gedijen zij in een concurrerende, snel veranderende markt. De winnaars van dit jaar mogen trots zijn op het behalen van deze prestigieuze prijs als erkenning voor hun belangrijke en voortdurende bijdragen aan het Canadese bedrijfsleven."

Over Canada\’s Best Managed Companies Program

Canada\’s Best Managed Companies programma blijft het teken van uitmuntendheid voor Canadese particuliere bedrijven. Elk jaar sinds de lancering van het programma in 1993 hebben honderden ondernemende bedrijven meegedongen naar dit predicaat in een streng en onafhankelijk proces dat hun managementvaardigheden en -praktijken evalueert. De prijzen worden toegekend op vier niveaus: 1) Canada\’s Best Managed Companies nieuwe winnaar (elk jaar een van de nieuwe winnaars geselecteerd); 2) Canada\’s Best Managed Companies winnaar (prijswinnaars die opnieuw een aanvraag hebben ingediend en hun Best Managed status voor twee extra jaren met succes hebben behouden, onderworpen aan een jaarlijkse operationele en financiele beoordeling); 3) Gold Standard winnaar (na drie opeenvolgende jaren hun Best Managed status te hebben behouden, hebben deze winnaars hun toewijding aan het programma aangetoond en met succes hun award voor 4-6 opeenvolgende jaren behouden); 4) Platinum Club lid (winnaars die hun Best Managed status voor zeven jaar of meer hebben behouden). Programmasponsors zijn Deloitte Private, CIBC, The Globe and Mail, Salesforce en TMX Group. Ga voor meer informatie naar www.bestmanagedcompanies.ca.

Over Cando Rail & Terminals

Cando Rail & Terminals is Canada\’s toonaangevende leverancier van gespecialiseerde spoorwegexploitatiediensten en terminalinfrastructuur die industriele verladers in staat stellen hun toeleveringsketens te optimaliseren en aan te sluiten op klasse 1 spoorwegen door gebruik te maken van Cando\’s exploitatiemogelijkheden en netwerk van eigen multifunctionele spoorterminals. Het bedrijf biedt een breed scala aan spoordiensten, waaronder korte lijnen, industriele omschakeling, materiaalbehandeling, terminal & overslagdiensten, stalling van wagons, treinassemblage en aanverwante diensten. Volledig ingebed in de supply chain van hun klanten, zorgt Cando Rail & Terminals ervoor dat de producten van hun klanten komen waar ze ze nodig hebben, wanneer ze dat willen. Bezoek voor meer informatie www.candorail.com.

Mediacontact

Julie PomehichukDirecteur Marketing & Communications, Cando Rail & Terminals [email protected]P: 1-204-725-2627 | F: 1-204-725-4100 | E: [email protected] | W: www.candorail.com


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire