header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ConWize integreert nu met Autodesk Construction Cloud om de mogelijkheden van zijn bied- en ramingssoftware te vergroten.

May 18, 2023 1:01 PM ET

ConWize, het cloud-based platform dat het biedings- en kostenramingsproces vereenvoudigt, kondigde vandaag zijn nieuwe BIM takeoff module aan, die een naadloze integratie mogelijk maakt met Autodesk Construction Cloud, een portfolio van software en diensten die geavanceerde technologie, een bouwnetwerk en voorspellende inzichten voor bouwteams combineert.De nieuwe integratie stelt gebruikers in staat om een bill of quantities (BOQ) te extraheren uit 3D-modellen die zijn opgeslagen in Autodesk Build, Autodesk Docs, of BIM 360O om automatisch hoeveelheden te berekenen.""3D-modellering in bouwprojecten wint wereldwijd aan belang, waardoor BIM-technologie relevanter is dan ooit. Het gebruik van BIM heeft echter zijn eigen uitdagingen, zoals:

  1. Het nauwkeurig beoordelen van de kwaliteit van het model en de details ervan.
  2. Het afleiden van de bill of quantity (BOQ) uit het model en het uitvoeren van quantity takeoffs.
  3. Het visueel analyseren van ramingen op het model voor een beter begrip van de kosten.

Als toonaangevende ontwikkelaar van bied- en calculatiesoftware voor de bouw in de cloud begrijpen wij dat wij, om voorop te lopen in de technologie, moeten evolueren en onze klanten moeten voorzien van geavanceerde technologieen. Onze klanten zijn in staat om een naadloze verbinding te maken tussen de kostenramingssoftware en de 3D-modellering, waardoor projectteams op dezelfde pagina zitten. Deze technologie stelt onze klanten in staat om hun BOQ vanuit het model rechtstreeks in ConWize-software te importeren. Zodra de BOQ in het ConWize-platform staat, is het biedings- en ramingsproces eenvoudig en intuitief, inclusief de distributie van offerte-uitnodigingen aan aannemers en leveranciers. Onze BIM takeoff maakt het proces perfect af, zodat onze gebruikers hun gegevens naast het werkelijke visuele model kunnen analyseren."Ons doel bij ConWize is om onze klanten een moderne, gebruiksvriendelijke, end-to-end software voor kostenraming en biedingsautomatisering te bieden," zegt Dima Haikin, ConWize CEO. "Deze nieuwe BIM takeoff module is een belangrijke stap voorwaarts in het bereiken van dat doel. Onze integratie met Autodesk Construction Cloud vergroot de mogelijkheden van ons platform en biedt onze klanten een nauwkeuriger en efficienter proces.""Bouwers gebruiken tegenwoordig een grote verscheidenheid aan software, waardoor hun technologiepartners open en verbonden ecosystemen moeten bevorderen", zegt James Cook, directeur partnerintegraties bij Autodesk Construction Solutions. "De integratie van ConWize met Autodesk Construction Cloud maakt gebruik van de 3D-modellen waarop klanten vertrouwen en is opnieuw een voorbeeld van ons ecosysteem dat klanten helpt het meeste uit hun gegevens te halen."De integratie van ConWize met Autodesk Construction Cloud is per direct beschikbaar. Bezoek voor meer informatie de website van ConWize. Autodesk, Autodesk Build, Autodesk Construction Cloud en Autodesk Docs zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Autodesk, Inc. in de VS en/of andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken behoren toe aan hun respectieve houders.Voor meer informatie kunt u terecht op: https://conwize.io/


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire