header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De beste startkaarten voor 2023

May 18, 2023 2:19 PM ET

Een starterskaart is bedoeld voor personen met weinig of geen kredietgeschiedenis. Deze kaarten hebben meestal lagere kredietlimieten en rentetarieven dan andere, maar ze kunnen helpen om krediet te vestigen en een kredietgeschiedenis op te bouwen.

Krediet vestigen

Hier zijn enkele tips als u zich afvraagt hoe u krediet vestigen. Een van de eerste stappen is het openen van een kredietrekening, zoals een creditcard of een lening. Als u geen kredietgeschiedenis hebt, moet u misschien beginnen met een beveiligde creditcard, waarvoor een geldstorting als onderpand nodig is. Als u eenmaal een kredietrekening hebt, gebruik deze dan op verantwoorde wijze door op tijd te betalen en uw saldo laag te houden, want het afbetalen van creditcards kan uw kredietscore verhogen. Elke maand uw saldo volledig betalen toont aan kredietverstrekkers dat u een verantwoordelijke kredietnemer bent, wat uw kredietscore na verloop van tijd kan verhogen.

Het is ook belangrijk om uw kredietrapport regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat er geen fouten of frauduleuze activiteiten zijn. Als u een vriend of familielid hebt met een goed krediet, overweeg dan om een gemachtigde gebruiker te worden op een van hun kredietrekeningen. Bespreek echter de voorwaarden en verantwoordelijkheden met de primaire kaarthouder. Te veel krediet in een keer aanvragen kan uw kredietscore schaden, dus vraag alleen krediet aan wanneer u het nodig hebt en er zeker van bent dat u goedgekeurd kunt worden. Het opbouwen van krediet kost tijd, dus wees geduldig en gebruik krediet op verantwoorde wijze.

Wat te overwegen bij het kiezen van een starterskredietkaart

Het kiezen van de juiste starterskredietkaart is essentieel voor het opbouwen van een solide kredietgeschiedenis. Wanneer u overweegt welke kaart te kiezen, zoek dan naar een kaart met een kredietlimiet die u verantwoord kunt beheren. Neem er geen met een kredietlimiet die te hoog is voor uw inkomen of bestedingsgewoonten. U kunt ook kiezen voor een kaart met lage of geen jaarlijkse kosten, vergoedingen voor te late betaling of andere kosten, zoals verborgen of hoge boetetarieven.

Sommige starterskredietkaarten bieden beloningsprogramma\’s, zoals geld terug of punten. Overweeg of deze beloningen nuttig voor u zijn en of ze opwegen tegen eventuele kosten of rentelasten. Zoek een kaart met een lage rente als u van plan bent een saldo op uw kaart te zetten. Sommige startkredietkaarten kunnen strengere kredietscore-eisen hebben dan andere, dus zoek een kaart die bij uw kredietprofiel past en vermijd het aanvragen van kaarten die buiten uw bereik liggen.

Top 3 starterskredietkaarten

Discover it ®Secured Credit Card

De Discover it Secured Credit Card is een uitstekende optie voor particulieren die hun krediet willen opbouwen of heropbouwen. Met geen jaarlijkse vergoeding en een cashback beloningen programma, deze kaart biedt uitstekende waarde voor gebruikers. Het biedt ook een unieke functie die alle cashback verdiend in het eerste jaar van gebruik overeenkomt. Het rapporteert ook aan alle drie grote kredietbureaus, die kan helpen gebruikers vestigen krediet geschiedenis snel. Het enige nadeel is dat de kaart een borg vereist, maar dit kan een kleine prijs zijn voor de voordelen die het biedt.

Capital One Platinum Credit Card

De Capital One Platinum Credit Card heeft geen jaarlijkse kosten en biedt toegang tot een hogere kredietlimiet na het maken van de eerste vijf maandelijkse betalingen op tijd. De kaart biedt ook fraude dekking en de mogelijkheid om uw credit score te controleren via CreditWise, Capital One\’s credit monitoring service. Hoewel deze kaart geen beloningen biedt, kan het een goede keuze zijn voor wie net begint met krediet of zijn kredietscore opnieuw wil opbouwen.

Petal ®2 "Cash Back, No Fees" Visa ®Credit Card

De Petal 2 Visa creditcard is een goede keuze als u op zoek bent naar het opbouwen of verbeteren van uw credit score. Wat de Petal 2 onderscheidt van andere starterskredietkaarten is het unieke acceptatieproces, dat rekening houdt met factoren buiten de kredietgeschiedenis, zoals inkomen en uitgaven. Dit kan het gemakkelijker maken voor personen met weinig of geen kredietgeschiedenis om goedgekeurd te worden voor de kaart. De kaart biedt ook een reeks kenmerken, waaronder cashback-beloningen, geen jaarlijkse kosten en flexibele betalingsopties. Het APR van de kaart kan echter hoger zijn dan bij sommige andere starterskredietkaarten, dus het is belangrijk om de kaart verantwoord te gebruiken en uw saldo elke maand volledig af te betalen om rentelasten te vermijden.

Bottom Line

Het opbouwen van krediet is een belangrijke stap voor het opbouwen van een solide financiele toekomst, en het kiezen van de juiste starter creditcard is cruciaal. U kunt beginnen met het opbouwen van uw krediet door te zoeken naar een kaart met een beheersbare kredietlimiet, lage kosten en een beloningsprogramma dat aan uw behoeften voldoet. Vergeet niet om verantwoord om te gaan met krediet, controleer regelmatig uw kredietrapport en wees geduldig, want krediet opbouwen kost tijd.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire