header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ParcelShield onthult ParcelShield Platform

May 18, 2023 12:49 PM ET

Een alles-in-een pakketbeheeroplossing voor het plannen, bewaken en voorspellen van tijdige levering van pakketten, met geavanceerde rapportage en analyses om de operationele efficientie te verhogen, leveringsrisico\’s te verminderen en de klantervaring te verbeteren.

ORLANDO, Fla. (10 mei 2023) – ParcelShield Holdings, LLC ("ParcelShield") – de toonaangevende leverancier van technologie voor het voorspellend volgen van pakketten en oplossingen voor patientenbetrokkenheid voor de gezondheidszorg – kondigde vandaag de lancering aan van het ParcelShield Platform voor zorgverleners. Het uitgebreide platform voor pakketbeheer ondersteunt gespecialiseerde apotheken, gezondheidszorgsystemen en ziekenhuizen bij het plannen, monitoren en voorspellen van de succesvolle levering van kritieke medische pakketten in realtime in de huidige complexe toeleveringsketen en bij de levering van pakketten.

Met het ParcelShield Platform kunnen organisaties de verzending van pakketten volgen en monitoren en risicopakketten identificeren tijdens het hele leveringsproces. Het ParcelShield Platform biedt de mogelijkheid om namens de apotheek proactief informatie over de bezorging van pakketten rechtstreeks aan patienten door te geven. Het ParcelShield Platform registreert en bewaart het bewijs van aflevering van elk pakket. Met het ParcelShield Platform hoeft men zich geen zorgen meer te maken over wanneer het pakket zal aankomen. De klant is ervan verzekerd dat zijn aankoop onderweg is naar de beoogde bestemming. Het operationele team van de verzender zal een hogere productiviteit ervaren bij het beheer van de verzending van pakketten en de communicatie met hun klanten, allemaal vanuit een intuitieve en gebruiksvriendelijke oplossing voor pakketbeheer.

"Of u nu samenwerkt met een vervoerder of koerier, vertragingen door uw leveringspartner kunnen de reputatie van uw bedrijf beinvloeden, uw operationele kosten verhogen en de omzetgroei van uw bedrijf verminderen," aldus Kirk Nilson, CEO van ParcelShield. "Het ParcelShield Platform biedt een alles-in-een oplossing die zorgverleners helpt hun verzendprocessen te stroomlijnen en risico\’s te verminderen terwijl de patientresultaten verbeteren."

Bovendien biedt het ParcelShield Platform de mogelijkheid om de tijdige levering van pakketten te plannen en te voorspellen. De beste manier om ervoor te zorgen dat een pakket op tijd wordt afgeleverd, is te voorkomen dat het wordt verzonden naar gebieden met een hoog leveringsrisico. ParcelShield biedt organisaties de mogelijkheid om verzendbestemmingen met hoge leveringsrisico\’s, zoals extreme temperaturen of leveringsomstandigheden, te identificeren. Het ParcelShield Platform biedt een vijfdaagse vooruitblik op de leveringsmogelijkheden in de infrastructuur van een vervoerder en kan de beste serviceniveaus voor vervoerders identificeren om ervoor te zorgen dat pakketten op tijd worden geleverd.

Het ParcelShield Platform combineert kunstmatige intelligentie en Machine Learning-technologie om risicopakketten te bepalen en vertragingen van pakketten te voorspellen en te voorkomen. Het geeft de apotheek en de patient het vertrouwen dat kritieke medische patientenpakketten op tijd en op de juiste locatie aankomen.

Het ParcelShield Platform biedt de volgende risicobeoordelingen en -analyses:

  • Zip Code Analysis: is een risicobeperkend rapport dat elke dag voor aanvang van de werkzaamheden wordt verstrekt. Het rapport geeft een risicobeoordeling van de prestaties van de vervoerder op basis van historische prestaties in elke postcode in de Verenigde Staten, met vermelding van gebieden met een hoger leveringsrisico dan normaal.
  • Pakketanalyse: is een proactieve tool waarmee u elk verzonden pakket kunt analyseren door het punt van oorsprong en bestemming van het pakket in te voeren. ParcelShield maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om een holistisch beeld te geven van potentiele risico\’s met betrekking tot de levering van het pakket op de dag zelf. Het omvat een uitgebreide risicobeoordeling die bestaat uit vier voorwaarden: milieu, ontvanger, vervoerder en route.
  • Milieurisico: is het dagelijkse postcodeanalyserapport dat elk milieurisico op de voorspelde vervoerderroute identificeert, inclusief de temperatuur op elk punt van het traject.
  • Ondernemersrisico: houdt bij hoe vaak een pakket naar dezelfde ontvanger wordt verzonden. Het ParcelShield-platform houdt een geschiedenis van elke zending bij om u te helpen begrijpen of deze persoon in het verleden leveringsproblemen heeft gehad, zodat u uw leveringsopties kunt aanpassen.
  • Carrier Risk: is een benchmarkrapport over de prestatiegegevens en analyses van de vervoerder om het risico te identificeren op basis van de algemene prestaties van de vervoerder.
  • Route Risk: de kunstmatige intelligentie van ParcelShield volgt de route van de vervoerder voor elke zending. Route risico identificatie wordt gebruikt om potentiele punten van vertraging met de geprojecteerde route te identificeren en een route risico score te creeren.

ParcelShield Platform biedt geavanceerde analyses en rapportage, die een momentopname biedt van elk verzonden pakket, waar het heen ging, of het op tijd aankwam en of het problemen ondervond, met inbegrip van de levering van het pakket. Onze robuuste dashboards met analyses en inzichten bieden real-time pakketbezorgingsprestaties op dag, week en maand over individuele bezorgingsprestaties van vervoerders en prestatiebenchmarks voor alle vervoerders.

Over ParcelShield

ParcelShield biedt voorspellende analyses en ondersteunende diensten die risico\’s voor verzenders verminderen en de tevredenheid van patienten of eindgebruikers verbeteren. ParcelShield beschikt over voorspellende modellen op basis van kunstmatige intelligentie en machinaal leren die realtime, carrier agnostisch, inzicht geven in de risico\’s van bezorging om pakketproblemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. En wanneer verstoring en ongemak onvermijdelijk zijn, zet ParcelShield ondersteunende diensten in om kritieke pakketten te volgen, te communiceren en te onderscheppen om de laatste kilometers af te leggen, verlies te beperken en te leveren aan de patient of eindgebruiker. Ga voor meer informatie over ParcelShield naar www.parcelshield.com.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire