header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Rocky McElhaney Advocatenkantoor spant rechtszaak aan tegen Hilton Hotel.

May 18, 2023 12:51 PM ET

Rocky McElhaney Law Firm, een vooraanstaand advocatenkantoor voor persoonlijk letsel met vestigingen in heel Midden-Tennessee, heeft een rechtszaak aangespannen tegen Nashville Downtown Hotel, LLC d/b/a Hilton Nashville Downtown, Hilton Resorts Corporation, en David Neal namens hun client, die seksueel werd aangerand in zijn hotelkamer. Het bedrijf eist een schadevergoeding voor hun client, Peter Brennan, en heeft om een juryrechtspraak gevraagd.

Peter Brennan diende bij de luchtmacht en behaalde de rang van luitenant. Hij is ook een voormalig inlichtingenofficier voor de luchtmacht en werkte voor de National Security Agency (NSA) vooraleer hij in de privesector ging werken.

Op 30 maart 2023 was Mr. Brennan in Nashville voor zaken en boekte hij een kamer in het Hilton Hotel op Fourth Avenue. Hij had in het verleden in Hilton hotels gelogeerd, en gezien de reputatie van het merk ging hij ervan uit dat hij veilig zou zijn terwijl hij \’s nachts in zijn kamer opgesloten zat.

Omstreeks 5:00 uur, terwijl Mr. Brennan sliep, gebruikte Hilton werknemer David Neal een gekloonde sleutelkaart om zonder toestemming de kamer van Mr. Brennan binnen te komen. Hij begon fellatio te simuleren op de voeten van Mr. Brennan terwijl Mr. Brennan sliep. Hij deed dit zonder toestemming of medeweten van Mr. Brennan. Mr. Brennan werd wakker en vond Neal in zijn kamer bezig met deze daad, en "begon onmiddellijk te schreeuwen tegen beklaagde Neal", die de kamer ontvluchtte.

Mr. Brennan meldde de daad aan de beveiliging van Hilton, die "zijn klacht niet serieus leek te nemen". Vervolgens belde hij de plaatselijke politie, die het incident nu onderzoekt. Omdat hij zich onveilig en kwetsbaar voelde, onderbrak de heer Brennan zijn zakenreis en keerde terug naar Texas.

Sinds het incident plaatsvond, is er geen actie ondernomen door Hilton, het specifieke hotel waar de heer Brennan verbleef, of door Neal. Hilton heeft zich tegenover Mr. Brennan niet verontschuldigd voor het incident en heeft geweigerd te antwoorden aan Rocky McElhaney Law Firm. Het heeft ook geweigerd om bewakingsbeelden en gegevens – waaronder videobeelden van Neal op de verdieping van Mr. Brennan en gegevens van de sleutelkaart die aantonen dat de kaart werd gekloond – aan de plaatselijke politie te overhandigen.

De rechtszaak van Mr. Brennan noemt Hilton en anderen 100% aansprakelijk en schuldig voor zijn verwondingen en leed. Beklaagde Neal was in dienst van Hilton, en hij pleegde een aanslag. Hilton was dus nalatig in zijn aanwerving en toezicht. Niet alleen heeft het Neal in een rol geplaatst waarin hij klanten kon schaden, maar het is dit blijven doen hoewel er "eerdere gevallen van wangedrag [van Neal] waren die Hilton direct bekend waren via zijn leidinggevende werknemers of agenten".

David Neal, de tweede verdachte in de zaak, is een veroordeelde misdadiger. Hij werd veroordeeld tot 4 ½ jaar gevangenisstraf voor vrijwillige doodslag. Hij doodde zijn partner in hun appartement. Hij had ook eerdere arrestaties voor rijden onder invloed en cheque vervalsing. Dit is de man die Hilton inhuurde in een positie waarin hij toegang had tot elke gastenkamer in het hotel.

Rocky McElhaney Law Firm vordert schadevergoeding namens Mr. Brennan, die heeft geleden en nog steeds lijdt onder ernstig en permanent emotioneel leed, verlegenheid, medische kosten in het verleden en de toekomst, en een verlies aan verdiencapaciteit. Het kantoor eist ook een punitieve schadevergoeding van Hilton "om Hilton te straffen en af te schrikken van het tolereren van een invasieve en perverse sfeer en het gedrag van zijn werknemers."

Rocky McElhaney Law Firm is een Tennessee letselschade advocatenkantoor met vestigingen in Nashville, Hendersonville en Clarksville. Opgericht in 2002, en geleid door oprichter en CLO Rocky McElhaney, heeft de bekroonde praktijk een felle reputatie om het op te nemen tegen grote verzekeringsmaatschappijen en te strijden voor de hoogst mogelijke compensatie voor de fysieke, financiele en persoonlijke verliezen van hun clienten.

De advocaten van Rocky McElhaney Law Firm zijn ijverige, meelevende en toegewijde advocaten die hard vechten om slachtoffers van ernstig letsel te helpen de gerechtigheid te krijgen die ze verdienen.

Sinds de oprichting heeft Rocky McElhaney Law Firm een constante stroom van industriele erkenning ontvangen voor zijn track record van succesvolle zaken, mijlpaal uitspraken, inzet voor ethische normen, en de focus op relaties met klanten. De advocaten van RML zijn ook benoemd tot National Trial Lawyers Top 100 Attorneys en het Multi-Million Dollar Advocates Forum en hebben een A-rating bij het Tennessee Better Business Bureau.

Voor meer informatie, bezoek RockyLawFirm.com of volg het kantoor op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire