header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SpotDraft integreert met Microsoft Word voor gestroomlijnd contractbeheer en teamsamenwerking

May 18, 2023 1:48 PM ET

New York – 10 mei 2023 – SpotDraft, de toonaangevende AI-powered Contract Lifecycle Management (CLM) oplossing voor snelgroeiende startups en scaleups, kondigt met trots de samenwerking met Microsoft aan om een diepgaande integratie te ontwikkelen tussen SpotDraft en Microsoft Word. De integratie is bedoeld om het opstellen en beoordelen van contracten te vereenvoudigen voor bedrijven van elke omvang.

Met deze integratie hebben gebruikers direct binnen het SpotDraft platform toegang tot het volledige pakket mogelijkheden van Microsoft Word. Dankzij de integratie kunnen SpotDraft-gebruikers contracten opstellen en bewerken via de vertrouwde interface van Word en tegelijkertijd gebruikmaken van AI-ondersteunde bewerkings- en samenwerkingsfuncties die het contracteringsproces voor snelgroeiende bedrijven stroomlijnen.

"We zijn verheugd onze integratie met Microsoft Word aan te kondigen", aldus Shashank Bijapur, CEO van SpotDraft. "Door de vertrouwde en intuitieve interface van Microsoft Word te combineren met het AI-gestuurde CLM-platform van SpotDraft, bieden we bedrijven een nog efficientere en gebruiksvriendelijkere manier om hun contracten te beoordelen en te beheren."

""

SpotDraft gebruikers krijgen een modal te zien waarin ze kennismaken met de Microsoft Word integratie.

"We zijn verheugd om juridische teams te voorzien van doelgerichte technologie, zodat ze zich kunnen concentreren op waar ze goed in zijn", zegt Rohith Salim, medeoprichter & CPO van SpotDraft. "Met de beste CLM-functies van SpotDraft en onze samenwerking met Microsoft zijn we ervan overtuigd dat juridische teams nieuwe manieren kunnen vinden om met hun teams samen te werken en directe zakelijke impact te genereren."

MS Word is diepgaand geintegreerd met SpotDraft\’s Task Center, en biedt geavanceerde revisie- en commentaarfuncties, waaronder de mogelijkheid om opmerkingen als taken te classificeren, teamleden toe te wijzen voor beoordeling en herinneringen en vervaldata in te stellen. SpotDraft stelt gebruikers ook in staat commentaar op het document te classificeren als intern of extern, zodat commentaar alleen zichtbaar is voor degenen voor wie het bedoeld is.

""

SpotDraft\’s Task Center geintegreerd in Microsoft Word met behulp van de DraftMate Add-In

SpotDraft\’s samenwerking met Microsoft markeert een belangrijke mijlpaal voor SpotDraft\’s CLM-platform en maakt de weg vrij voor efficiente, collaboratieve en gestroomlijnde contractbeheerprocessen die snelgroeiende bedrijven in staat stellen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Klik hier voor meer informatie over Microsoft Word op SpotDraft.

Over SpotDraft

SpotDraft is een best-in-class end-to-end oplossing voor contractbeheer en -automatisering, een digitaal dossiersysteem voor interne juridische teams. De AI-gestuurde oplossing van SpotDraft stelt interne juridische teams in staat om tot 5 uur per week te besparen en helpt hen om deals 25 procent sneller af te sluiten, zodat ze zich kunnen richten op meer strategische projecten. Het SpotDraft-team, opgericht door Shashank Bijapur, Madhav Bhagat en Rohith Salim, heeft tientallen jaren gecombineerde ervaring op juridisch gebied en in het bouwen van producten van wereldklasse bij bedrijven als Google, Microsoft, Amazon, IBM en Linkedin. Sinds de oprichting heeft SpotDraft zijn omzet verdrievoudigd en zijn personeelsbestand jaar na jaar verdubbeld. Het bedrijf werkt met snelgroeiende bedrijven in de VS, Europa, het Midden-Oosten en Azie-Pacific.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire