header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze Airways introduceert \’Breeze Ascent\’ en benadrukt verhoogde ervaring aan boord met premium cocktails en high-speed WiFi;

May 22, 2023 3:46 PM ET

Inhuldigt 37 nieuwe en terugkerende non-stop routes deze zomer,

Naast extra BreezeThru vluchten;

Inclusief Breeze\’s langste A220 route vandaag van Providence naar LAX

Salt Lake City, UT (17 mei 2023) Breeze Airways, de eerste en enige \’NLCC,\’ of Nice Low Cost Carrier, viert de start van het zomerseizoen met de inhuldiging van 37 nieuwe en terugkerende routes, zowel seizoensgebonden als het hele jaar door, en met de introductie van een verhoogde ervaring aan boord, waaronder premium Straightaway-cocktails en high-speed WiFi van Viasat.

Vandaag op de eerste – en nu langste – vlucht van de maatschappij van haar basis op Rhode Island TF Green International Airport (PVD) naar Los Angeles International Airport (LAX), kondigde Breeze ook een rebranding aan van haar voorste zitgedeelte.

De naam "Breeze Ascent," de betaalbare en verhoogde ervaring aan boord omvat een relax-stoel met 20-5-inch breedte en 39-inch stoelafstand, in een 2×2 configuratie – plus gratis hapjes en drankjes, inclusief alcohol.

Tijdens het evenement benadrukte Breeze de efficientie van haar snelgroeiende Airbus 220-300-vloot en kondigde zij haar plannen aan om de installatie van high-speed WiFi op de A220-vloot begin 2024 te voltooien.

Nice Low Cost Carrier (NLCC)

Omdat Breeze op 27 mei haar tweede verjaardag nadert, is de maatschappij bezig haar eigen categorieterm te bedenken als \’Nice Low-Cost Carrier\’ of NLCC. Het unieke bedrijfsmodel van de luchtvaartmaatschappij combineert de efficientie en het gemak van non-stop en directe vluchten tussen minder bediende markten met een gastvriendelijk beleid, zoals geen wijzigings- of annuleringskosten, gratis zitplaatsen voor gezinnen, betaalbare tarieven en een verbeterd productaanbod aan boord.

"Wij zijn het \’goudlokje\’ van de luchtvaartindustrie", aldus Tom Doxey, president van Breeze Airways. "Met onze combinatie van middelgrote vliegtuigen en efficientie, flyer-vriendelijk business model, Breeze is in staat om te vliegen van onderbediende markten, gemakkelijker verbinding gasten met de rest van het land – met inbegrip van handige en betaalbare service."

Breeze Ascent

Voorheen gewoon aangeduid als \’first class seats\’, kondigde Breeze de rebranding aan van het voorste gedeelte van haar A220-300 vliegtuigen naar "Breeze Ascent." De betaalbare, \’serieus comfortabele\’ stoelen zijn voorzien van een voetsteun voor extra comfort, en in-seat AC-voeding en USB / C-poorten.

"Ons logo bevat een vinkje dat bekend staat als de \’ascent\’ en is een afbeelding van een vliegtuig dat opstijgt in de lucht, dus het was logisch voor ons om onze meest verheven ervaring aan boord \’Breeze Ascent\’ te noemen," zei Doxey. "We creeren een nieuwe standaard voor wat het betekent om \’vooraan te vliegen\’ met comfortabele, premium zitplaatsen en gratis hapjes en drankjes tegen een betaalbare prijs."

Breeze Ascent is inbegrepen bij de Nicest bundel of het kan a la carte worden gekocht, met Nice of Nicer bundels, zodat gasten \’hun eigen avontuur kunnen creeren\’.

"We zijn verrukt om de stoelleverancier bij uitstek te zijn voor de aardige mensen van Breeze Airways voor hun A220 vloot," zei Patrick Villanueva, Safran Seats U.S. Vice President of Sales. "Onze nieuwste generatie Z600-stoel, die te zien is in Breeze\’s Ascent-sectie, biedt hun klanten toonaangevend comfort en leefruimte die niet te vinden zijn bij veel van de grotere maatschappijen in de sector van vandaag. De leukste, aardigste en aardigste klanten die ervoor kiezen om in de Extra Legroom of Standard cabine te vliegen, zullen merken dat ons Z110i product een grote voorsprong heeft in comfort, terwijl het ook lichtgewicht functies biedt die ons gezamenlijke doel van duurzame luchtvaart voor toekomstige generaties bevorderen! Namens Safran Seats wensen wij de aardige mensen van Breeze en hun passagiers de veiligste en aangenaamste reizen die u verwacht en verdient."

U kunt meer te weten komen over de Breeze Ascent ervaring door Breeze\’s nieuwe video hier.

High-Speed WiFi

In maart 2022 kondigde Breeze plannen aan om high-speed WiFi van Viasat te installeren op haar A220 vloot. De luchtvaartmaatschappij heeft vandaag aangekondigd dat zij de oplossing heeft geinstalleerd op twee vliegtuigen met plannen om de installatie te voltooien op de rest van haar nieuwe en bestaande A220\’s tegen begin 2024.

"Naarmate Breeze\’s netwerk zich uitbreidt met transcontinentale routes zoals Providence naar Los Angeles, verwachten we dat gasten aan boord nog meer kunnen genieten van streamen, scrollen en winkelen tijdens de vlucht", aldus Don Buchman, VP en GM, Commercial Aviation, Viasat. "Met ons huidige en toekomstige satellietnetwerk bevinden we ons in een uitstekende positie om hogesnelheidsconnectiviteit te bieden voor de hele A220-vloot van Breeze, nu de vraag naar data aan boord sterk toeneemt."

"Naarmate onze vluchten langer worden, weten we dat onze gasten verwachten dat ze verbonden en vermaakt kunnen blijven", aldus Tom Doxey, president van Breeze Airways. "We kijken ernaar uit om begin 2024 serieus snelle en betaalbare WiFi aan te bieden op onze gehele A220-vloot."

Breeze zal tijdens de uitrol verschillende prijspunten testen, maar is van plan het gratis aan te bieden bij bepaalde tariefbundels en andere promoties.

Nieuwe Premium Onboard Items

Gasten in Breeze Ascent genieten van gratis snacks en drankjes, inclusief alcohol, zoals Straightaway-cocktails en Charleston Bloody Mary Mix.

Twee producten van Straightaway Cocktails zullen verkrijgbaar zijn in blikjes van 100 ml: een eikenhouten Oregon Old Fashioned met sinaasappeltoetsen en een droge afdronk, en een twist op de klassieke Margarita, helder en complex met een vleugje warmte.

Op basis van aloude recepten en lokale ingredienten uit het noordwesten van de Stille Oceaan wordt de Oregon Old Fashioned gemaakt met 3-jaar rogge whisky, huisgemaakte simpele siroop en bitters gemaakt van Oregon filberts en sparrennaalden. De Margarita is gemaakt met reposado tequila en kleinschalige mezcal, sinaasappellikeur, agave, habanero en mango siropen, en Oregon\’s eigen Jacobsen zout.

"We zijn blij om met Breeze te vliegen," zei Cy Cain, medeoprichter van Straightaway Cocktails. "Als ik op vakantie ben, begint de vakantie al op het moment dat ik in het vliegtuig ga zitten. Met momenten aan boord die die mindset versterken, zoals een authentieke cocktail, wordt het plezier van de reis alleen maar groter. Wij houden ervan hoe Breeze de gastervaring benadert en leidt met gastvrijheid en plezier. Opstijgen naar de zomer met een margarita gemaakt met vers geperst sap, reposado tequila, mezcal, en een vleugje warmte en Jacobsen zout helpt zeker bij het opkrikken van de gemoedstoestand."

Gasten die in de Extra Legroom en Standard secties zitten, hebben de mogelijkheid om deze speciale items te kopen, zoals Zapps VooDoo Chips, snackboxen met een smakelijke combinatie van zoete en zoute favorieten, en meer. Items te kopen vanaf $ 4 en kortingen zijn beschikbaar bij aankoop van meer dan een item tegelijk. Snacks en drankjes kunnen worden gekocht met een creditcard en Apple Wallet.

Moderne en efficiente vloot voor korte en lange afstanden

Breeze heeft momenteel 12 A220\’s met nog 67 vaste orders en 40 opties. Breeze staat op het punt zijn 13e A220, staartnummer #220, in ontvangst te nemen. Van haar bijna 150 routes zijn er 25 transcontinentaal.

Breeze Oprichter en CEO David Neeleman zegt dat het gebruik van de efficiente A220 "een game-changer" is voor de luchtvaartmaatschappij. Het stelt Breeze in staat om te vliegen op kortere start- en landingsbanen vanaf kleinere luchthavens en \’lange, dunne routes\’ te verbinden met stedenparen die nooit eerder een non-stop dienst hebben gehad.

"Breeze levert een unieke dienst aan de markt en dankzij zijn prestaties van wereldklasse is de A220 het perfecte vliegtuig om de ambities van Breeze waar te maken", aldus Colin Bole, Head of Customers voor Airbus Americas, Inc. "Het vliegtuig biedt efficiente operaties en een uitstekende gastervaring. De A220 heeft momenteel de laagste carbon footprint van kleine single-aisle vliegtuigen ter wereld en helpt de CO2- en NOX-uitstoot met respectievelijk 25 en 50% te verminderen.
en 50%. Het is ook aanzienlijk stiller – met een geluidsvoetafdruk die tot 50% kleiner is dan die van vliegtuigen van de vorige generatie."

Breeze\’s langste route

Van alle nieuwe transcon diensten is de PVD-LAX route de langste van de luchtvaartmaatschappij. De A220 vloot van Breeze wordt aangedreven door Pratt & Whitney PurePower® PW1500G motoren van de laatste generatie (turbofans met tandwieloverbrenging).

"GTF-motoren helpen Breeze langere routes en nieuwe bestemmingen te openen – met betaalbare tarieven en een uitzonderlijke gastervaring – dankzij een lager brandstofverbruik, minder uitstoot en minder lawaai", aldus Rick Deurloo, president Commercial Engines bij Pratt & Whitney.

Zomer Routes Inhuldigingen

Deze week verwelkomt Breeze tientallen nieuwe en terugkerende non-stop routes, zowel seizoensgebonden als het hele jaar door, in haar groeiende netwerk.

"Het Breeze-netwerk is onderdeel van de NLCC \’geheime saus\’," aldus Neeleman. "Onze unieke point-to-point structuur betekent dat we gasten in de helft van de tijd voor de helft van de kosten op hun bestemming krijgen."

37 nieuwe en terugkerende non-stop routes – Plus meer BreezeThru opties

Vanuit Fort Myers, FL:

  • Hartford, CT** (wo en za, vanaf 17 mei, vanaf $99*); en
  • Providence, RI** (dinsdag, donderdag en zon, vanaf 2 juli, vanaf $99*).

Van Hartford, CT:

  • Fort Myers, FL** (wo en za, vanaf 17 mei, vanaf $99* enkele reis);
  • Los Angeles, CA** (dagelijkse BreezeThru service, vanaf 17 mei);
  • Tampa, FL** (dinsdag, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $79*); en
    • New Orleans, LA** (seizoensgebonden zomer, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $79*; plus BreezeThrus op zon en donderdag).

Vanuit Los Angeles, CA:

  • Providence, RI** (seizoensgebonden zomer, woensdag en zaterdag, vanaf 17 mei, vanaf $149* enkele reis; BreezeThru service op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 18 mei);
  • Raleigh-Durham, NC** (woensdag en zaterdag, vanaf 17 mei, vanaf $189*);
  • Hartford, CT** (dagelijkse BreezeThru service, vanaf 17 mei);
    • Jacksonville, FL** (seizoensgebonden zomer, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $ 139*);
  • Richmond, VA** (dinsdag, donderdag en zon, vanaf 18 mei; vanaf $ 200*);
    • New Orleans, LA (zomerseizoen, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $109*); en
  • Norfolk, VA** (zomerseizoen, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $166*).

Vanuit Portland, ME:

  • Tampa, FL** (wo en za, vanaf 17 mei, vanaf $99* enkele reis);
  • Charleston, SC (ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $99*);
    • Norfolk, VA (zomer/herfst seizoensgebonden, donderdag en zon, vanaf 2 juni vanaf $89*; BreezeThru service op wo en za, vanaf 28 juni);
    • Pittsburgh, PA (zomer/herfst seizoen, ma en vr, vanaf 2 juni vanaf $85*);
    • New York-Islip, NY (zomer seizoen, wo en za, vanaf 28 juni, vanaf $59*); en
  • Orlando, FL (BreezeThru service, donderdag en zon, vanaf 21 september).

Vanuit Providence, RI:

  • Los Angeles, CA** (Seizoensgebonden zomer, woensdag en zaterdag, vanaf 17 mei, vanaf 149 dollar* enkele reis; BreezeThru service op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf 18 mei);
  • Jacksonville, FL (Seizoensgebonden zomer BreezeThru service, donderdag en zondag, vanaf 18 mei);
  • Richmond, VA** (seizoensgebonden zomer, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $50*);
  • Orlando, FL** (maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag, vanaf 1 juli, vanaf $89* enkele reis).
  • Tampa, FL** (ma, wo, vr en za vanaf 1 juli, vanaf $79*);
  • Fort Myers, FL** (dinsdag, donderdag en zon, vanaf 2 juli, vanaf $99*); en
  • Sarasota-Bradenton, FL** (donderdag en zon, vanaf 2 juli, vanaf $99*).

Vanuit Raleigh-Durham, NC:

  • Los Angeles, CA** (wo en za, vanaf 17 mei, vanaf $189* enkele reis);
    • Pittsburgh, PA (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $56*);
  • Columbus, OH (donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $55*);
    • Jacksonville, FL (zomerseizoen, maandag, donderdag, vrijdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $59*);
    • Norfolk, VA (zomerseizoendienst BreezeThru, donderdag en zon, vanaf 18 mei);
    • Louisville, KY (zomerseizoendienst, maandag en vrijdag, vanaf 19 mei, vanaf $55*); en
  • New York-Islip, NY (donderdag en zon, vanaf 29 juni, vanaf $69*).

Vanuit Tampa, FL:

  • Portland, ME** (wo en za, vanaf 17 mei, vanaf $99*);
  • Hartford, CT** (dinsdag, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $79*); en
  • Providence, RI** (ma, wo, vr en za vanaf 1 juli, vanaf $79*).

Vanuit Columbus, OH:

  • Raleigh-Durham, NC (donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $55*);
    • Jacksonville, FL (zomerseizoen, ma en vrij, vanaf 19 mei, vanaf $73*; BreezeThru service donderdag en zon vanaf 18 mei); en
  • Norfolk, VA (zomerseizoen ma en vrij, vanaf 26 mei, vanaf $65*).

Vanuit Jacksonville, FL:

  • Los Angeles, CA** (seizoensgebonden zomer, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $139*);
  • New York-Islip, NY (BreezeThru service, donderdag, vrijdag, zaterdag, zon en maandag, vanaf 18 mei);
  • Norfolk, VA (seizoensgebonden zomer, ma, donderdag, vrijdag, zaterdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $69*);
  • Raleigh-Durham, NC (seizoensgebonden zomer, donderdag, vrijdag, zon en ma, vanaf 18 mei, vanaf $59*);
  • Richmond, VA (Seizoensgebonden zomer, ma, donderdag, vrijdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $69*);
  • Providence, RI (Seizoensgebonden zomer BreezeThru service, donderdag en zon, vanaf 18 mei);
  • Columbus, OH (Seizoensgebonden zomer, ma en vrijdag, vanaf 19 mei, vanaf $73*; BreezeThru service op donderdag en zon vanaf 18 mei);
  • New York-Islip, NY (seizoensgebonden zomerdienst met BreezeThru, ma, do, vr, za en zo, vanaf 18 mei);
  • Cincinnati, OH (BreezeThru service, ma en vrij, vanaf 19 mei);
  • Louisville, KY (BreezeThru service, ma en vrij, vanaf 19 mei); en
  • Pittsburgh, PA (seizoensgebonden zomer, donderdag en zon, vanaf 25 mei, vanaf $65*).

Vanuit New York-Islip, NY:

  • Jacksonville, FL (zomerseizoendienst BreezeThru, ma, do, vr, za en zo, vanaf 18 mei);
  • Richmond, VA (zomerseizoendienst, do en zo, vanaf 18 mei, vanaf $53);
  • Pittsburgh, PA (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 25 mei, vanaf $50*);
  • Portland, ME (zomerseizoen, woensdag en zaterdag, vanaf 28 juni, vanaf $59*); en
  • Raleigh-Durham, NC (donderdag en zon, vanaf 29 juni, vanaf $69*).

Vanuit Norfolk, VA:

  • Jacksonville, FL (zomerseizoen, donderdag, vrijdag, zaterdag, zon en maandag, vanaf 18 mei, vanaf $69*);
  • Pittsburgh, PA (zomerseizoen, donderdag en zondag, vanaf 18 mei, vanaf $69*);
  • Raleigh-Durham, NC (zomerseizoen BreezeThru, donderdag en zon, vanaf 18 mei);
  • Columbus, OH (zomerseizoen ma en vr, vanaf 26 mei, vanaf $65*);
  • Los Angeles, CA** (zomerseizoen, vrij en ma, vanaf 19 mei, vanaf $166);
  • Akron-Canton, OH (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 1 juni, vanaf $55*);
  • Syracuse, NY (seizoen zomer, donderdag en zon, vanaf 1 juni, vanaf $54*); en
  • Portland, ME (seizoen zomer/herfst, ma en vr, vanaf 2 juni, vanaf $85*; en BreezeThru service op wo en za).

Vanuit Pittsburgh, PA:

  • Norfolk, VA (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $69*);
  • Raleigh-Durham, NC (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 18 mei, vanaf $56*);
  • Jacksonville, FL (Seizoensgebonden zomer, donderdag en zon, vanaf 25 mei, vanaf $65*);
  • New York-Islip, NY (Seizoensgebonden zomer, donderdag en zon, vanaf 25 mei, vanaf $53*); en
  • Portland, ME (Seizoensgebonden zomer/herfst, ma en vrij, vanaf 2 juni, vanaf $85*).

Vanuit Richmond, VA:

  • Jacksonville, FL (zomerseizoen, ma, donder, vr en zo, vanaf 18 mei, vanaf $69*);
  • Los Angeles, CA** (donder, zo en dinsdag, vanaf 18 mei, vanaf $200*);
    • New York-Islip, NY (zomerseizoen, donder en zo, vanaf 18 mei, vanaf $53*);
    • Providence, RI** (zomerseizoen, donderdag, zon en dinsdag, vanaf 18 mei vanaf $50*); en
  • Cincinnati, OH (zomerseizoen, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $49*).

Vanuit Charleston, SC:

  • Portland, ME (ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $99* enkele reis); en
    • Charleston, WV (zomerseizoen, wo en za, vanaf 31 mei, vanaf $39*).

Vanuit Cincinnati, OH:

  • Richmond, VA (seizoensgebonden zomer, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $49* enkele reis); en
  • Jacksonville, FL (BreezeThru service, ma en vr, vanaf 19 mei).

Vanuit New Orleans, LA:

  • Hartford, CT** (zomerseizoen, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $89* enkele reis); en
  • Los Angeles, CA** (zomerseizoen, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $109*).

Vanuit Louisville, KY:

  • Raleigh-Durham, NC (seizoensgebonden zomer, ma en vr, vanaf 19 mei, vanaf $55* enkele reis); en
  • Jacksonville, FL (BreezeThru service, ma en vr, vanaf 19 mei).

Vanuit Charleston, WV:

  • Charleston, SC (zomerseizoen, wo en za, vanaf 31 mei, vanaf $39* enkele reis); en
  • Orlando, FL** (wo en za, vanaf 31 mei; ma, wo, vr en za van 30 juni t/m 15 augustus, vanaf $69*).

Vanuit Orlando, FL:

  • Charleston, WV** (wo en za, vanaf 31 mei; ma, wo, vr en za van 30 juni tot 15 augustus, vanaf $69* enkele reis); en
  • Providence, RI** (ma, dins, wo, vr en za, vanaf 1 juli, vanaf $89.

Vanuit Akron-Canton, OH:

  • Norfolk, VA (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 1 juni, vanaf $55* enkele reis).

Vanuit Syracuse, NY:

  • Norfolk, VA (zomerseizoen, donderdag en zon, vanaf 1 juni, vanaf $54* enkele reis.)

Vanaf Sarasota-Bradenton, FL:

  • Providence, RI** (donderdag en zon, vanaf 2 juli, vanaf $99* enkele reis).

"Het was mei 2021 toen Breeze onze eerste 39 routes aankondigde en onze unieke combinatie van lage tarieven, flexibel beleid en Seriously Nice Team Members introduceerde," zei Tom Doxey, de president van Breeze Airways. "Twee jaar later voegen we er deze zomer nog eens 37 aan toe, wat ons totaal op bijna 150 non-stop routes voor het hele jaar en het seizoen brengt, terwijl we onze missie van \’aardige mensen, die aardige mensen naar aardige plaatsen vliegen\’ voortzetten."

""

Breeze biedt haar gasten zowel gebundelde als ala carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en Nicest. De Nicest bundel omvat Breeze Ascent, twee ingecheckte koffers en gratis snacks en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze vliegt momenteel zowel korte- als transcontinentale vluchten binnen de VS met een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen. De maatschappij heeft 80 A220\’s besteld, met opties voor nog eens 40.

De stoelafstand voor een Standard Economy-stoel is 30 inch op de A220\’s en 31 inch op de E-195\’s, terwijl de stoelafstand voor Extra Legroom 32 inch is op de A220\’s en tussen 34 en 39 inch op de E-195\’s, afhankelijk van de gekozen rij. Ascent heeft een stoelafstand van 39 inch, een stoelbreedte van 20,5 inch en speciale voorzieningen zoals een voetsteun voor extra comfort, en stroom- en USB/C-poorten op de stoel.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis familiezitplaatsen en a la carte prijzen. Met naadloze boeking, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en aangepaste vluchtfuncties die via een slanke en eenvoudige app worden geleverd, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn nu te koop op www.flybreeze.com en via de Breeze app.

*Promotie moet gekocht worden voor 26 mei 2023 (11:59 pm ET), voor reizen van 31 mei 2023 tot 14 november 2023. Promotie sluit reizen van 28 juni tot 10 juli en 1 september tot 4 september uit. De getoonde prijs is inclusief belastingen en overheidskosten. Tarieven, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Andere beperkingen en black-out data kunnen van toepassing zijn.

BREEZE B-ROLL FOR BROADCAST MEDIA:

https://spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Over Breeze Airways Breeze Airways viert haar tweede verjaardag na de start van haar vluchten in mei 2021. Vorig jaar werd het door Travel Leisure World\’s Best Awards uitgeroepen tot de nummer 2 beste binnenlandse luchtvaartmaatschappij van de VS.Breeze biedt nu bijna 150 non-stop routes tussen 36 steden in 22 staten. Breeze, opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman, exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloze boeking, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – inclusief gratis familiezitplaatsen – geleverd via een slanke en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn te koop op flybreeze.com en via de Breeze app.

Mediacontact: Gareth Edmondson-JonesBreeze Airways917 399-9355[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire