header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cartel Blue, Inc. Road Shows en Evenementen

May 22, 2023 4:09 PM ET

Laguna Niguel, California–(18 mei 2023) – Cartel Blue, Inc. (OTC Pink: CRTL) , een onderneming uit Nevada, en fabrikant van hennepsigaren, en THC-producten, eetbare gummies, vape-pennen, CBD-olieproducten en merkaccessoires, meldt promotie en verkoop van haar producten op twee belangrijke evenementen in Zuid-Californie in april 2023; het Coachella Music and Arts Festival in de Empire Polo Club in Indio, Californie (14-16 april en 21-23 april) met naar schatting 200.000 bezoekers, en het Stagecoach Festival op dezelfde locatie, 28-30 april met 75.000 aanwezigen. De festivals boden artiesten uit verschillende genres en trokken een brede groep muziek- en kunstliefhebbers aan. Philip Moreb, de CEO van Cartel Blue was een verkoper en gast/kunstenaar van Goldenvoice, de promotietak van Coachella en Stagecoach, en bevestigde dat er honderden eenheden producten werden verkocht.

Cartel Blue heeft komende evenementen en live feeds van zijn evenementenactiviteiten in april gepubliceerd op www.cartelscigars.com/events De komende zomerevenementen omvatten productpromotie op de Champs Trade Show in het Las Vegas Convention Center in Las Vegas, Nevada 19-22 juli 2023, een van \’s werelds grootste tabaks-, hennep- en CBD-industriebeurzen voor binnenlandse en internationale tabaksdistributeurs en dealers, en op de Green Label Expo in het World Market Center, in Las Vegas, Nevada 13-14 september 2023 waar Cartel een exposant zal zijn. Cartel zal ook te zien zijn als verkoper op het Power Trip Music Festival 6 – 8 oktober 2023 in de Empire Polo Club in Indio, Californie met artiesten Guns N\’ Roses, Iron Maiden, ACDC, Ozzy Osbourne en Metallica, waar 150.000 bezoekers worden verwacht.

Over Cartel Blue, Inc.

Cartel Blue, Inc. produceert en distribueert hennepverbruiksgoederen, waaronder merksigaren en cigarillo\’s, 0..3 THC (psychoactieve verbinding delta-9-tetrahydrocannabinol) eetbare gummies, CBD-olieproducten, vape-pennen en merkaccessoires, en hun gewone aandelen worden momenteel verhandeld op de Pinks van de OTC Market onder het symbool "CRTL".

Safe Harbor Disclaimer

Dit persbericht kan bepaalde toekomstgerichte verklaringen en informatie bevatten, zoals gedefinieerd in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, of sectie 27A van de Securities Act van 1933 en sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934 en is onderworpen aan de veilige haven die door deze secties is gecreeerd, voor zover van toepassing. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen omvatten de ontwikkeling, kosten en resultaten van nieuwe zakelijke kansen en gebruiken woorden als "plan(nen)", "voornemen(nen)", "anticiperen", "nastreven", "geloven", "schatten", "verwachten", "project", of soortgelijke zinnen om overtuigingen, plannen, verwachtingen of bedoelingen met betrekking tot de toekomst samen te vatten, en zijn toekomstgericht van aard en onderhevig aan risico\’s, onzekerheden en andere factoren, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen van Cartel Blue, Inc. wezenlijk verschillen van de verklaringen die hierin worden afgelegd. De werkelijke resultaten kunnen verschillen van die welke in toekomstgerichte verklaringen worden voorspeld. Deze factoren omvatten, onder andere, de inherente onzekerheden verbonden aan nieuwe projecten, de impact van de concurrentie, en de afhankelijkheid van de Vennootschap van bestaande regelgeving betreffende het gebruik en de ontwikkeling van producten. Deze toekomstgerichte verklaringen worden gedaan op de datum van dit nieuwsbericht, en wij nemen geen verplichting op ons om de toekomstgerichte verklaringen bij te werken of om de redenen bij te werken waarom de werkelijke resultaten zouden kunnen verschillen van die welke in de toekomstgerichte verklaringen worden voorspeld.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Cartel Blue, Inc. Investor Relations (310) 955-0099Email: [email protected]: www.cartelscigars.com Bron: Cartel Blue, Inc .

""


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire