header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Haitian Development Network viert Vlaggetjesdag voor Haiti en roept op tot vrede – Groep die zich inzet voor economische welvaart in Haiti

May 22, 2023 4:15 PM ET

(Washington, DC) Haitianen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld vieren vandaag de "Dag van de Vlag" van Haiti, maar sommigen, zoals het Haitian Development Network, grijpen het moment aan om op te roepen tot vrede in die eilandnatie als weg naar economische welvaart.

"Twintig jaar geleden, op 18 mei 1803, hesen de Haitianen voor het eerst de vlag die vandaag wappert. Het is een symbool van vrijheid en een herinnering aan de veerkracht van het Haitiaanse volk. Die veerkracht is nu nodig nu de Haitianen onze oproep tot vrede horen. In vrede is er welvaart, en dat is ons doel voor het Haitiaanse volk," zei Jacques Jonassaint, voorzitter en CEO van het Haitiaanse ontwikkelingsnetwerk.

Het Haitiaanse ontwikkelingsnetwerk heeft onlangs een nieuwe inspanning gelanceerd om het voedselvoorzieningssysteem van dat land opnieuw vorm te geven. Het initiatief, "Jaden Lakou" genaamd, is ontworpen om voedselzekerheid te bevorderen door het creeren van gemeenschapstuinen, middelen, opleiding en financiering die een grotere zelfredzaamheid in het Caribische bekken zullen creeren.

"Het Haitiaanse volk heeft een trots erfgoed, en bij HDN bouwen we een model voor de toekomst gebaseerd op het succes van voormalige kolonies die economische grootmachten zijn geworden, zoals Hong Kong, Singapore en Vietnam," zei Jonassaint. "We noemen ons programma \’Haiti 2050\’."

Om meer te weten te komen over "Haiti 2050", ga naar HDN.org.

Het Haitian Development Network (HDN) is een non-profit organisatie die gezondheid, onderwijs, voeding en economische ontwikkeling in Haiti bevordert. De betrekkingen met de overheid vallen onder de 501(c)(6) status, en de liefdadigheidsinspanningen vallen onder de 501(c)(3) status, die opereert als de Haitian Development Foundation (HDF).


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire