header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mobiliteitsdiensten blijven gericht op naleving, hoewel de vraag van klanten in 2023 is verschoven naar talent- en competentiemanagement volgens het nieuwe Pacesetter-rapport van ALM.

May 22, 2023 4:11 PM ET

In een nieuw rapport over mobiliteit wordt geconstateerd dat vernieuwers onder professionele dienstverleners hun focus hebben verlegd van de fysieke inzet van mensen naar de mobilisatie van talent en vaardigheden, waardoor zij klanten helpen veerkracht op lange termijn in te bouwen in de modellen voor dienstverlening.

New York, NY – 18 mei 2023- Een nieuw rapport van Law.com Compass Pacesetter Research (voorheen bekend als ALM Intelligence Pacesetter Research) constateert dat professionele dienstverleners en hun clienten de hobbels in de regelgeving, die zijn ontstaan door de economische en politieke onrust in de nasleep van de recessie van 2008 en Brexit en die de mobiliteitsstrategieen van bedrijven uitdagen, grotendeels hebben genomen. Klanten in 2023 worstelen echter nog steeds met mobiliteitsuitdagingen, sommige nieuw (sancties tegen Rusland, relaties tussen West en China) en sommige oud (de voortdurende teruggang van de globalisering), en met de verhoogde aandacht voor de ervaring van werknemers blijft mobiliteit een wereldwijde zorg. Als gevolg daarvan is de nadruk bij vernieuwers in de professionele dienstverlening verschoven van een checklist voor naleving naar een meer actief beheerd werknemersgericht systeem dat mobiliteit verankert in de dienstverlening en de klantervaring."De pandemie gaf aanleiding tot een hernieuwde oorlog om talent en The Great Resignation die organisaties dwingt om hun beschikbaarheid van vaardigheden en tekorten opnieuw te evalueren," zei Ruth Sierra, Analyst, Law.com Compass Pacesetter Research . "De vernieuwers van vandaag zijn de professionele dienstverleners die klanten helpen bij het strategisch herscholen en bijscholen van talent om de vaardigheidstekorten op te vullen die nodig zijn om de doelstellingen van de organisatie te halen."

De belangrijkste trends die uit dit onderzoek naar voren komen zijn:

In 2023 opereren professionele dienstverleners nog steeds in een redelijk reactieve modus gericht op nalevingskwesties met betrekking tot mobiliteit, zoals immigratie, belastingen en arbeidsrecht

– Werknemers hechten steeds meer waarde aan banen die opleiding en ontwikkeling, loopbaanontwikkeling, groei van vaardigheden, ontwikkelingsmogelijkheden voor leiderschap, enz. bieden., en sommige organisaties worstelen met het leveren van succesvolle oplossingen die aan de algemene bedrijfsdoelstellingen voldoen, waardoor klanten naar de human capital dimensie van hun dienstverleningsmodellen kijken voor een oplossing

– Veel klanten zijn op zoek naar technologieplatformoplossingen die een volledige reikwijdte van diensten combineren (bijv, payroll & benefits, cost projections, immigration and visa document management, travel advisories, and project lifecycle) voor oplossingens

– Geavanceerde gegevensanalyses worden steeds vaker gebruikt om klanten te helpen hun vaardigheden actiever te beheren (bv, skill mapping), loopbaanontwikkeling en -trajecten van werknemers, enz.

– Met de ESG-regelgeving en verplichte geplande openbaarmakingen integreren innovatoren ESG, met name DEI-initiatieven, als onderdeel van hun strategische talentmanagementbenadering

– De pandemie heeft nieuwe manieren van werken gecreeerd (hybride/remote), die de definitie van mobiliteit nog ingewikkelder hebben gemaakt

Hoewel het onzeker is of deze trend constant zal blijven met een verzwakkende economie en toenemende ontslagen, zijn klanten door de pandemie gaan beseffen dat investeren in de dimensie menselijk kapitaal fundamenteel is voor het ontwikkelen van dienstverleningsmodellen die zijn afgestemd op het bereiken van algemene bedrijfsdoelstellingen. Een focus op menselijk kapitaal heeft ertoe geleid dat organisaties hun tekorten aan talent en vaardigheden opnieuw evalueren om een strategisch kader op te zetten dat vaardigheden afstemt op bedrijfsdoelstellingen. Zoals beschreven in het rapport, benaderen innovators in 2023 mobiliteitsuitdagingen eerst met een talentmanagementlens en de standaard wettelijke vereisten die klanten helpen uitgebreide langetermijnmodellen voor dienstverlening op te bouwen. In Law.com Compass Pacesetter Research: Mobility 2023-2024, heeft de Pacesetter Advisory Council tientallen aanbieders beoordeeld om te komen tot vijftien Innovators die worden erkend voor hun vermogen om klanten te helpen navigeren in een steeds complexere marktomgeving. Het onderzoek en de analyse bieden ook inzicht in de concurrentiedynamiek en de trends in dienstverlening die de convergentie tussen juridische, management consulting, multi-service en gespecialiseerde aanbieders van mobiliteit stimuleren.

In dit rapport evalueert Law.com Compass Pacesetter Research de innovatie in mobiliteitscapaciteiten en -aanbiedingen van de volgende aanbieders: Accenture, AIRINC, Berry Appleman & Leiden LLP (BAL), Crown World Mobility, Deloitte, Eversheds Sutherland, EY, Grant Thornton, KPMG, Mayor Brown, Mercer, North Highland, SIRVA BGRS, Vialto Partners, Withersworldwide.

Law.com Compass Pacesetter Research levert onafhankelijk, objectief onderzoek aan aanbieders en kopers van professionele diensten en praktische inzichten die het besluitvormingsproces informeren.

Om meer te weten te komen over het onderzoek of om de volledige versie van het Mobiliteitsrapport te verkrijgen, ga naar https://www.alm.com/intelligence/pacesetter-research-2/mobility/.

Voor meer informatie of de volledige versie van de ALM Intelligence Pacesetter Research serie, ga naar https://www.alm.com/intelligence/pacesetter-research/.

Over ALM ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf ter ondersteuning van de praktijk en het bedrijf van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstverlening. ALM levert aan meer dan 7 miljoen professionals toonaangevende gegevens, inlichtingen, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd. Bezoek alm.com voor meer informatie, en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze komende evenementen. Volg ons op Twitter op @ALMGlobal.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire