header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voorspellende analyse van ConWize – een nieuw tijdperk in het risicobeheer voor offertes en kostenramingen in de bouwsector

May 22, 2023 1:03 PM ET

ConWize, een start-up bedrijf dat een cloud-gebaseerde software heeft ontwikkeld voor biedingen en kostenramingen, kondigt een nieuwe predictive analytics tool aan waarmee bouwbedrijven direct een prijsbenchmark kunnen maken op basis van historische gegevens van eerdere projecten.

Bouwbedrijven ramen voortdurend projecten, en er is veel data opgeslagen van eerdere projecten. Deze gegevens zijn meestal niet goed georganiseerd en niemand herinnert zich wat en waar ze zijn opgeslagen, vooral nadat ze er na lange tijd naar moeten terugkeren. In veel gevallen zijn de gegevens zelfs niet in real-time toegankelijk wanneer ze nodig zijn voor de kostenraming.

"Deze uitdaging zijn we hier komen oplossen. Daarom hebben we een analytische tool ontwikkeld die met een klik op de knop de analyse kan uitvoeren op de historische gegevens van vele projecten, met behulp van de bill of quantities en een onmiddellijke benchmark van de kosten voor het project" zei Dima Haikin – CEO en medeoprichter van ConWize.

ConWize\’s predictive analytics is een extra en geavanceerde tool om te helpen de bouwkosten nauwkeurig te schatten. Het gebruikt geavanceerde algoritmen om historische gegevens te analyseren en kosten van eerdere projecten te vergelijken. Dit betekent dat bouwbedrijven nauwkeurigere ramingen voor hun projecten kunnen krijgen, wat hen tijd en geld kan besparen.

Deze mogelijkheid kan op een paar manieren worden gebruikt:

  1. Initiele evaluatie van projectvolume – voordat u begint met het schatten van een project, kunt u een analyse uitvoeren op de BOQ van het project, om inzicht te krijgen in de geschatte projectkosten. Dit kan nuttig zijn om een beslissing te nemen of dit project uberhaupt geraamd moet worden.
  2. Hiaatanalyse bij handmatige kostenraming – Na het uitvoeren van een kostenraming in ConWize software, kunt u de analyse uitvoeren en zien waar de hiaten zitten tussen het resultaat van de kostenraming en de historische gegevens, en dit kan worden gebruikt als een risicomanagement tool om de hiaten te begrijpen, en daarmee ook ramingsfouten te identificeren voordat het voorstel wordt ingediend.

Dit hele proces maakt het mogelijk om bouwbedrijven te beschermen tegen kritieke fouten die hun resultaat drastisch kunnen beinvloeden.

"Dit soort voorspellende mogelijkheden is wat ConWize software onderscheidt van alle andere calculatiesoftware die momenteel bestaat", zegt Denis Umnov, CTO bij ConWize.

ConWize\’s all-in-one bied- en calculatiesoftware voor de bouw is een cloud-based platform dat is ontworpen om gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken.

Door gebruik te maken van historische gegevens kan ConWize\’s platform nauwkeurige schattingen maken van de kosten voor materialen, arbeid, apparatuur en andere projectspecifieke factoren. Deze informatie kan van onschatbare waarde zijn om aannemers te helpen met vertrouwen en nauwkeurigheid te bieden op projecten.

""

Over ConWize:

Conwize\’s platform is het enige cloudgebaseerde aanbestedingsplatform dat zowel biedings- als kostenramingsoplossingen combineert, zodat u al uw aanbestedingsprocessen op een plek kunt beheren. Met onze geavanceerde analytische mogelijkheden en anomaliedetectie kunt u nu schattingen analyseren, menselijke fouten voorkomen, tijd en geld besparen en waarschuwingen krijgen om uw deadlines en concurrenten altijd voor te zijn.

Voor meer informatie bezoek: https://conwize.io/


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire