header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research sponsort 2023 Louisiana Energy Conference

May 22, 2023 1:11 PM ET

16 mei 2023, St. Petersburg, FL – Water Tower Research (www.watertowerresearch.com) is verheugd aan te kondigen dat het een Gold Sponsor is van de 2023 Louisiana Energy Conference (LEC 2023). De conferentie wordt sinds 2001 jaarlijks in New Orleans georganiseerd door Al Petrie Advisors. Het evenement wordt dit jaar gehouden in The Ritz-Carlton New Orleans van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni.

LEC 2023 zal 27 presentaties, panels en discussies bevatten over belangrijke binnenlandse en internationale ontwikkelingen en onderwerpen op het gebied van olie, aardgas, hernieuwbare en schone energie. Leidinggevenden van meer dan 80 organisaties, waaronder publieke en private energiebedrijven, zullen alle presentaties en panels bijwonen. Bevestigde professionele beleggers krijgen de gelegenheid om deel te nemen aan een-op-een sessies. Geinteresseerden in het bijwonen van de conferentie kunnen zich hier registreren.

In een toelichting op zijn deelname aan het LEC 2023 verklaarde Managing Director en Hoofd Natuurlijke Hulpbronnen Jeff Robertson: "Water Tower Research is verheugd het LEC 2023 te sponsoren. Paneldiscussies zullen inzicht geven in de strategieen van publieke en private bedrijven terwijl zij door de huidige marktomgeving navigeren in een poging om waarde te leveren aan hun stakeholders. Deskundigen zullen ook kansen en uitdagingen bespreken die worden aangepakt in technologieen voor hernieuwbare en schone energie, kapitaalmarkten en de veranderende regelgeving. Deelnemers krijgen de kans om te leren van een brede dwarsdoorsnede van de wereldwijde energie-industrie."

Over Water Tower Research (WTR)

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen wij bedrijven en beleggers met elkaar in contact te komen door het creeren van deskundige informatiestromen en strategieen die de basis vormen van een succesvol modern platform voor beleggersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van beleggerscommunicatie en -betrokkenheid. Onze research en inhoud voor beleggers wordt verspreid via traditionele research aggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Onze missie is om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen en de beleggingskansen die zij bieden.

Over Al Petrie Advisors

Al Petrie Advisors (APA) levert adviesdiensten op het gebied van investor relations en ESG, alsmede strategische planning, budgettering en financiele analyse aan openbare en particuliere bedrijven. APA is opgericht in 1998 en heeft meer dan 100 bedrijven en hun managementteams bijgestaan, voornamelijk in de energiesector.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire