header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wheeler Hirsch & Associates, Inc. kondigt nieuwe partners aan

May 22, 2023 4:17 PM ET

Bryan Hirsch, CPA en Susan Hill, CPA sluiten zich aan bij het bedrijf

met meer dan 60 jaar gecombineerde ervaring

ATLANTA (15 mei 2023) – Wheeler Hirsch & Associates, Inc. , voorheen bekend als W Wheeler & Associates, Inc, kondigt de toevoeging aan van Bryan Hirsch, CPA en Susan Hill, CPA, aan het team van financiele professionals. Met de toevoeging van Hirsch en Hill is het boetiekbedrijf in staat zijn dienstenpakket te verbreden en zijn expertisegebieden uit te breiden. De diensten omvatten belastingadvies en -naleving voor kleine en individuele bedrijven en fusies, overnames en opvolgingsplanning. Het team van Wheeler, Hirsch & Associates biedt ook uitgebreide ervaring met non-profits, ondersteuning bij geschillen en fiscale oplossing, evenals multi-state en buitenlandse filings en compliance.

Wheeler Hirsch & Associates, Inc is een professioneel adviesbureau dat diensten verleent aan klanten van nieuw opgerichte bedrijven tot Fortune 500 bedrijven. De missie van het bedrijf is om ongeevenaarde service te bieden met ongeevenaarde consulting en financiele informatie – het aanbieden van nationale consulting bedrijf expertise met boutique bedrijf gevoeligheid. Met kennis en ervaring op verschillende gebieden, zoals audits, beoordelingen en samengestelde financiele overzichten, helpt het bedrijf bedrijven ook bij het uitbesteden van hun boekhoudkundige en fiscale afdelingen, waardoor de kosten laag blijven en tegelijkertijd een hoog niveau van dienstverlening wordt geboden.

Bryan Hirsch, CPA, MPA, MTX, ABV en Susan Hill, CPA brengen samen meer dan 60 jaar ervaring in het bedrijf. Met brede, unieke vaardigheden zullen beide nieuwe partners Wheeler Hirsch & Associates, Inc. voorzien van waardevolle ervaring en perspectief om clienten beter van dienst te zijn. Hirsch zal de praktijk leiden van multi-state en buitenlandse aangiften, geschillen en fiscale zaken, en Hill zal nieuwe inzichten verschaffen in non-profit compliance en consulting, familievermogens en trusts. Wheeler zal zich blijven specialiseren in kleine ondernemingen en leiding geven aan individuele belastingadviezen en -naleving. Ga voor meer informatie naar www.mygacpa.com.

Voor meer informatie: Woody Wheeler[email protected]404.350.8904


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire