header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CounselLink introduceert FastTrack, een Prompt Pay Service die Corporate Cash Holdings verbetert en advocatenkantoren sneller betaald krijgt.

May 23, 2023 9:30 AM ET

RALEIGH, NC, 15 mei 2023 LexisNexis®CounselLink® kondigde vandaag een volledig vernieuwde versie aan van CounselLink FastTrack, een dienst voor snelle betaling van facturen waarmee zakelijke klanten van CounselLink hun balans kunnen versterken door geld langer vast te houden en hun juridische dienstverleners sneller contant te betalen.

De nieuwe FastTrack stelt CounselLink-klanten in staat de betaling van facturen te stroomlijnen door deze uit te besteden aan een aangewezen bankpartner – zonder extra kosten of wijzigingen in de bedrijfsprocessen. De bank betaalt advocatenkantoren en andere juridische dienstverleners onmiddellijk uit, terwijl bedrijven 90 dagen de tijd hebben om de facturen te controleren, te verwerken en te betalen.

Bedrijven besparen ook tijd en geld door het elimineren van vragen over facturen van verkopers en het herorienteren van crediteurenteams op taken van hogere waarde; het verdienen van rente op ingehouden geld; en het verdienen van CounselLink Credits die kunnen worden toegepast op CounselLink abonnementen of andere diensten. FastTrack ondersteunt internationale bedrijven, advocatenkantoren en alle aan de wet gerelateerde leveranciers.

Voor een kleine service fee kunnen advocatenkantoren die zijn ingeschreven in FastTrack betalingen ontvangen binnen twee werkdagen na goedkeuring van de factuur. Dit verbetert de cashflow van advocatenkantoren aanzienlijk, maakt werkkapitaal vrij, elimineert vragen over facturen en behoudt de bestaande bankrelaties van het kantoor.

"Er is veel interne druk op GC\’s om te voldoen aan het corporate cash beleid, maar tegelijkertijd zetten hun advocatenkantoren en leveranciers hen ook onder druk om sneller betaald te worden", zegt Aaron Pierce, CounselLink\’s Vice President of Product Management. "Met CounselLink FastTrack kunnen juridische dienstverleners snel betaald worden, maar clienten behouden nog steeds de voorspelbaarheid van hun cashflow en de controle over waar en wanneer bedrijfsfondsen worden toegewezen. In feite kan CounselLink FastTrack nog eens 1,5 procent toevoegen in de vorm van kapitaalbesparingen, waardoor het een strategische partner wordt voor CFO\’s terwijl het op een lijn ligt met grotere bedrijfsdoelstellingen."

"FastTrack is met name van belang voor advocatenkantoren, die op elk moment een derde van hun vorderingen vastzitten in klantenfacturen," vervolgt Pierce. "Nu veel kantoren zich zorgen maken over de huidige financiele problemen, kan FastTrack bedrijven helpen hun activiteiten op peil te houden en te gedijen in moeilijke economische tijden."

CounselLink FastTrack is gratis in te schrijven, vereist geen speciale integratie of technologie en geen verandering in het proces. Het is vanaf 18 mei beschikbaar voor klanten. Ga voor meer informatie over het programma naar CounselLink®(lexisnexis.com).

De geavanceerde mogelijkheden van CounselLink voor juridisch werkbeheer en financieel beheer – inclusief effectieve workflow, contracten en automatiseringstools, robuuste analyses en rapportagemogelijkheden – optimaliseren de juridische activiteiten van bedrijven en bieden datagestuurde inzichten waarmee organisaties jaarlijks gemiddeld 8-10 procent op juridische kosten kunnen besparen. Ga voor meer informatie naar www.counsellink.com.

Over CounselLink LexisNexis®CounselLink® is de toonaangevende oplossing voor bedrijfsjuridisch beheer, ontworpen om bedrijfsjuridische afdelingen te helpen 100 procent inzicht te krijgen in hun werk, zaken en facturen. CounselLink biedt oplossingen voor werkbeheer, financieel beheer en leveranciersbeheer in een gebruiksvriendelijk, cloud-gebaseerd platform voor kostenbeheersing, maximale productiviteit en betere beslissingen – allemaal ondersteund door krachtige analyses die u gegevens verschaffen om de waarde van uw afdeling aan te tonen. LexisNexis levert al bijna 30 jaar innovatieve oplossingen voor juridische afdelingen, gebaseerd op de inzichten van thought leaders, branche-expertise en feedback van klanten. Ontdek meer over CounselLink online op www.counsellink.com.

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis®Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis®en Nexis®services. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Media Contact

Jessi Adler

Plat4orm PR

[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire