header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De National Advertising Division beveelt T-Mobile aan om de claim "Don\’t You Worry \’Bout Speed" voor T-Mobile Home Internet Service te schrappen.

May 23, 2023 7:52 AM ET

New York, NY – 25 april 2023 – In een Fast-Track SWIFT-procedure, aangespannen door Comcast Cable Communications Management, LLC, heeft de National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs T-Mobile aanbevolen de claim "Don\’t you worry \’bout speed" in verband met de T-Mobile Home Internet (T-HINT) service te staken.

Fast-Track SWIFT is een versnelde wrakingsprocedure die bedoeld is voor reclamezaken over een onderwerp die aan de NAD worden voorgelegd. De NAD heeft bepaald dat de Comcast-uitdaging geschikt was voor Fast-Track SWIFT, omdat het de enige vraag was of de claim van T-Mobile "Don\’t you worry \’bout speed" wordt ondersteund.

T-HINT werkt op hetzelfde draadloze netwerk als waarop de smartphones van T-Mobile draaien, en maakt dus geen gebruik van een bekabelde infrastructuur om internet te leveren. Klanten krijgen een gateway-apparaat dat fungeert als router en modem die het signaal van T-Mobile omzet in WiFi en een WiFi-signaal levert aan apparaten in huis.

Na onderzoek van de boodschappen die redelijkerwijs door de gewraakte commercial worden overgebracht, heeft het NAD bepaald dat, gezien de context waarin T-HINT als alternatief voor vast bekabeld internet wordt aangeboden, de claim "Don\’t you worry \’bout speed" de boodschap overbrengt dat de consument de snelheid kan krijgen die hij nodig heeft om onbeperkt te doen wat hij wil op het internet.

Daarnaast heeft de NAD bepaald dat de onvoorwaardelijke claim van T-Mobile "Don\’t you worry \’bout speed" de boodschap overbrengt dat de internetsnelheden voldoende zijn om een zorgeloze internetdienst te bieden waarmee gebruikers bijna alle typische activiteiten op het internet kunnen verrichten, inclusief intensieve toepassingen zoals gamen of streamen op meerdere apparaten op elk moment van de dag..

NAD vond dat het bewijs van T-Mobile niet goed paste bij haar brede ongekwalificeerde prestatieclaim "Don\’t you worry \’bout speed" en beval aan deze niet langer te gebruiken voor de T-HINT-dienst van T-Mobile.

In haar adverteerdersverklaring verklaarde T-Mobile dat zij "de aanbevelingen van de NAD zal opvolgen, maar het ten zeerste oneens is met de vaststelling van de NAD dat de gewraakte commercial een ongefundeerde boodschap overbrengt."

Alle samenvattingen van BBB National Programs case decisions zijn te vinden in de case decision library. Voor de volledige tekst van NAD, NARB, en CARU beslissingen, abonneer u op het online archief.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profit organisatie, is de thuisbasis van de U.S. onafhankelijke industrie zelfregulering, momenteel met meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden diensten voor verantwoording door derden en geschillenbeslechting die bestaande en opkomende industrieproblemen aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding en bevordering van beste praktijken op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en jongeren, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en diensten voor geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van reclame in de hele VS. De NAD beoordeelt nationale reclame in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheid en nauwkeurigheid van reclame, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt getrokken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire