header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Florida\’s besten nemen een hoofdrol in 2023 MICHELIN Gids Ceremonie

May 23, 2023 9:12 AM ET
  • Vier eetgelegenheden – drie in Tampa – verdienen voor het eerst een MICHELIN Ster
  • 19 restaurants in Miami, Orlando en Tampa verdienen MICHELIN Sterren
  • Er zijn ook 33 Bib Gourmand, vier speciale prijzen
  • 144 restaurants, 38 keukensoorten maken deel uit van Florida\’s 2023 selectie

MIAMI, 11 mei , 2023 – Vier restaurants zijn toegetreden tot de exclusieve groep van MICHELIN-Starred eetgelegenheden in Florida, toen de 2023 editie van de MICHELIN Guide Miami, Orlando en Tampa donderdagavond werd aangekondigd in LoanDepot Park.

In totaal hebben de anonieme MICHELIN-gidsinspecteurs sterren toegekend aan 19 restaurants, waarbij L\’Atelier de Joel Robuchon Miami bovenaan die lijst blijft staan met twee MICHELIN-sterren. De 2023 selectie omvat 144 restaurants en 38 soorten gerechten, die klanten graag zullen ontdekken.

"Florida heeft drie verschillende culinaire hotspots die de staat tot een vooraanstaande bestemming maken voor gastronomische reizigers, die een rijkdom aan smaken en creatieve kookstijlen kunnen ervaren," zei Gwendal Poullennec, internationaal directeur van de MICHELIN Guides. "We zijn vooral blij om drie restaurants met een MICHELIN-ster aan te kondigen in Tampa – Koya, Lilac en Rocca – en een nieuw restaurant met een ster in Miami Beach: Tambourine Room van Tristan Brandt. Felicitaties aan deze restaurantteams en aan iedereen die een gidsonderscheiding heeft ontvangen. Uw gasten zijn altijd in voor een traktatie."

Hier zijn de nieuwe MICHELIN-Starred restaurants, met opmerkingen van de inspecteurs van elk (de opmerkingen van de inspecteurs in hun geheel op de MICHELIN Gids website en mobiele app):

Koya (Tampa, Japanse keuken)

Adriana en Eric Fralick houden een waakzaam oog over de ervaring in dit intieme loket met acht zitplaatsen, waar een eigentijds meergangenproefmenu een eigenzinnige interpretatie van de Japanse keuken deelt. De gerechten zijn vaak onverwacht maar altijd doordacht. Spectaculaire zeevruchten zijn een gegeven: luxe producten als blauwvintonijn en uni worden wekelijks ingevlogen van de markt van Kagoshima, waar het team een persoonlijke inkoper heeft. In plaats van de typische parade van nigiri, bieden de gerechten unieke combinaties van oosterse en westerse culinaire gevoeligheden, zoals in de biet- en wodka-gerookte zalm macaron of een chutoro handbroodje met wasabi guacamole. De maaltijd eindigt gedenkwaardig met desserts zoals yuzu-ijs overgoten met Hokkaido uni en een besprenkeling van kaviaar met limoenschil.

Lilac (Tampa, hedendaagse keuken)

Gevestigd in het strakke en o zo stijlvolle Edition hotel, is dit concept van John Fraser een populaire plek met veel gevraagde reserveringen. De kleine ruimte heeft een sexy uitstraling, hoewel er geen lila in het zicht is. Bekijk de eigentijdse viergangen prix-fixe met mediterrane invloeden, op Florida gerichte ingredienten en Franse technieken. Een maaltijd kan bestaan uit luxe hapjes zoals een duikersmossel doordrenkt met rozemarijnrook en dramatisch geserveerd onder een cloche tot goed uitgevoerde en smaakvolle feuillantine van kreeft. Hoofdgerechten zijn onder meer Ora King zalm met een Florida stone crab salade of Colorado lamskotelet met malse prei en huisgemaakte lamsworst. Cocktails en wijn worden aangeboden, maar Lilac heeft de lat hoger gelegd als het gaat om bediening aan tafel met een champagnecocktailkar. (Ja, graag!)

Rocca (Tampa, Italiaanse keuken)

Chef Bryce Bonsack mengt zijn New Yorkse knowhow met Italiaanse training met groot succes in dit trendy eethuis. Natuurlijk is er een assortiment pasta\’s, vakkundig gemaakt in huis en met klassieke smaken en nauwgezette techniek, zoals de spaghetti al limone, gegooid met blauwe krab en citroen, geschaafde knoflook en courgette. Gasten smullen van de mozzarella die op bestelling met de hand wordt getrokken in een karretje aan tafel, maar de smaak overtreft de show. Misschien wel het spannendst van allemaal zijn de vertoningen van originaliteit, zoals in een levendige hiramasa carpaccio met groene appel, kappertjes en mierikswortel; en het dessert is een heerlijke afsluiting van een indrukwekkende maaltijd. Basilicumvla met daarop een elegante brunoise van verse appels en een laagje streusel is in alle opzichten perfect.

Tambourine Room by Tristan Brandt (Miami Beach, eigentijdse keuken) In het Carillon Miami Wellness Resort op een vrij rustig stuk van Collins Avenue vindt u deze ambitieuze eetbijou onder leiding van chef-kok Tristan Brandt en zijn vertrouwde luitenant Timo Steubing. Het duo levert een kleurrijke, meergangenproeverij, gebaseerd op de Franse keuken met opmerkelijke Aziatische inspiratie. De resultaten zijn allesbehalve timide: Verwacht rijke, gedurfde sauzen en schuim gemaakt met parmezaan, kreeft en saffraan, en gember die alles van tomaten tot sint-jakobsschelpen tot wagyu van een turbo voorziet. De ruimte zelf is daarentegen vrij spartaans, afgezonderd aan de zijkant van de hoofdbar van het hotel en voornamelijk gekenmerkt door oversized eiken tafels, blauwe leren stoelen en moderne verlichting. Ga naar de tweede zitplaats van de avond voor een langer menu.

Bib Gourmand

De inspecteurs van de MICHELIN-gids vonden 33 restaurants die de Bib Gourmand, een erkenning voor lekker eten tegen een goede prijs. Dit zijn restaurants waar men twee gangen en een glas wijn of dessert kan krijgen voor ongeveer 50 dollar. Er waren er 18 in Miami, 11 in Orlando en vier in Tampa.

""""

Special Awards

Naast de Bib Gourmand en Stars awards kondigde de gids vier speciale awards aan:

""

De MICHELIN Guide Ceremony wordt gepresenteerd met de steun van Capital One. Het vervoer wordt verzorgd door Lucid Motors.

Hotels

De volledige restaurantselectie voor Miami, Orlando en Tampa zal worden toegevoegd aan de MICHELIN Guide selectie van hotels, die de meest unieke en opwindende plaatsen om te verblijven in Florida en in de hele wereld bevat.

Elk hotel in de gids is gekozen voor zijn buitengewone stijl, service en persoonlijkheid – met opties voor alle budgetten – en elk hotel kan direct worden geboekt via de MICHELIN Guide website en app. De selectie voor Florida bevat de meest spectaculaire hotels van de staat, waaronder pioniers op het gebied van duurzaamheid zoals het Hotel Greystone, toppers uit onze "Plus" collectie zoals de Esme en Mondrian hotels in Miami, hotspots in het nachtleven zoals het Goodtime Hotel, cutting-edge luxe ontwerpen zoals het Tampa EDITION, en zelfs hotels met MICHELIN Gids restaurants, zoals Faena Miami Beach.

De MICHELIN Gids is een benchmark in gastronomie. Nu zet hij een nieuwe standaard voor hotels. Bezoek de MICHELIN Guide website, of download de gratis app voor iOS en Android, om elk restaurant in de selectie te ontdekken en een onvergetelijk hotel te boeken.

De MICHELIN Guide Miami, Orlando en Tampa Selection

"" "" 2023 Starred Establishments ""

Over Michelin North America, Inc.

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Gewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van haar klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van haar klanten. Michelin levert digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te verrijken en tot een unieke ervaring te maken. Het bedrijf brengt zijn expertise naar nieuwe markten en investeert in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof, om een grote verscheidenheid aan industrieen te bedienen – van ruimtevaart tot biotechnologie. Michelin North America, met hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, telt ongeveer 23.000 werknemers en heeft 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com)

Over Capital One Bij Capital One zijn we op een missie voor onze klanten – door hen de beste producten, beloningen, service en ervaringen te bieden. Capital One is een gediversifieerde bank die producten en diensten aanbiedt aan particulieren, kleine bedrijven en zakelijke klanten. Wij gebruiken technologie, innovatie en interactie om consumenten te voorzien van producten en diensten die aan hun behoeften voldoen. Via Capital One Dining en Capital One Entertainment bieden wij onze beloningskaarthouders toegang tot onvergetelijke ervaringen op de gebieden waar zij gepassioneerd over zijn, waaronder dineren, muziek en sport. Meer informatie op capitalone.com/dining en capitalone.com/entertainment.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Andrew Festa Michelin Noord-Amerika[email protected]

Devon Gunn Capital One[email protected]Telefoon: 571-308-4762


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire