header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis kondigt de lancering aan van Lexis AI Commercial Preview, het meest uitgebreide wereldwijde juridisch generatieve AI-platform

May 23, 2023 8:02 AM ET

Nieuw platform van LexisNexis levert veilige generatieve AI-tools die efficientie, effectiviteit en betrouwbare resultaten voor advocaten voeden

New York, NY – LexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Lexis ® AI, een generatief AI-platform dat is ontworpen om juridisch werk te transformeren. Lexis AI is gebouwd en getraind op de grootste repository van nauwkeurige en exclusieve juridische content en maakt gebruik van een uitgebreide collectie documenten en dossiers om klanten betrouwbare, uitgebreide juridische resultaten te bieden met ongeevenaarde snelheid en precisie en ondersteund door verifieerbare, citeerbare autoriteit.

De nieuwe Lexis AI-technologie is voorzien van conversatie zoeken, inzichtelijke samenvattingen en intelligente juridische drafting mogelijkheden, allemaal ondersteund door state-of-the-art encryptie en privacy technologie om gevoelige gegevens veilig te houden. Conversational search vereenvoudigt het complexe en tijdrovende juridische onderzoekstraject en biedt een zoekervaring voor uiteenlopende juridische vragen met citaten, waardoor advocaten hun onderzoek effectiever en efficienter kunnen afronden. Verbeterde samenvatting biedt een aangepaste samenvatting van juridische documenten om inzichtelijke analyses te versnellen en te begeleiden. Generative document drafting begeleidt klanten tijdens het juridische schrijfproces, genereert een eerste concept van een juridisch document en stelt gebruikers in staat om de taal en toon te veranderen vanaf een eenvoudige prompt.

"We zijn verheugd om deze transformatieve technologie naar klanten te brengen," zei Mike Walsh, CEO van LexisNexis Legal & Professional. "Het Lexis AI-platform biedt unieke hulpmiddelen voor advocaten om de snelheid, kwaliteit en effectiviteit van hun praktijk en bedrijf drastisch te verbeteren."

Klantgerichte innovatie staat centraal in het onderzoek en de productontwikkeling van het bedrijf, en LexisNexis kiest ook voor een klantgerichte benadering van de generatieve AI-technologie. LexisNexis werkt samen met vooraanstaande Am Law 50-kantoren, zoals Baker McKenzie, Reed Smith en Foley & Lardner, LLP, als onderdeel van haar vroege Commercial Preview Program om hun expertise aan te boren voor advies en feedback.

"We ondersteunen het onderzoek en de ontwikkeling van generatieve AI in de hele industrie," zei David Cunningham, Chief Innovation Officer, Reed Smith. "LexisNexis is een belangrijke leverancier van content, dus hun routekaart zal nauwlettend in de gaten worden gehouden en zal voor veel bedrijven bepalend zijn voor de opstap naar onderzoek op basis van GPT."

"LexisNexis maakt al jaren gebruik van kunstmatige intelligentietechnologie, waaronder natuurlijke taalverwerking en grote taalmodellen, in zijn juridische oplossingen, en we gebruiken generatieve AI al meer dan een jaar in onze onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria", zegt Jeff Reihl, Chief Technology Officer, LexisNexis Legal & Professional. "Als leider in juridische AI en analytics zijn we het best gepositioneerd om te dienen als de vertrouwde partner van bedrijven bij het lanceren van professionele, juridische generatieve AI-tools."

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, waarbij de werkelijke impact van zijn oplossingen op mensen wordt overwogen en actie wordt ondernomen om het ontstaan of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen. Het bedrijf zet zich al meer dan 50 jaar in voor gegevensbeveiliging en privacy in de juridische sector. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om zijn oplossingen te ontwikkelen, te testen en te valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.

Terwijl heeft LexisNexis zijn AI Insider programma aangekondigd, dat openstaat voor alle juridische professionals. Het programma is ontworpen om de juridische sector te ondersteunen met generatieve AI-onderwijs en LexisNexis breaking news over de laatste AI-ontwikkelingen. Insiders kunnen zich aanmelden om als een van de eersten kennis te maken met Lexis AI. Om u in te schrijven voor het Lexis ® AI Insider -programma, gaat u naar www.lexisnexis.com/ai-insider.

Voor meer informatie over Lexis AI, bezoek www.lexisnexis.com/ai.

Om een exemplaar van het LexisNexis Generative AI & the Legal Profession rapport te downloaden, bezoek www.lexisnexis.com/ai-report.

Over LexisNexis Legal & Professional LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Over RELX

RELX is een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten. De groep bedient klanten in meer dan 180 landen en heeft kantoren in ongeveer 40 landen. Er werken meer dan 35.000 mensen, waarvan meer dan 40 procent in Noord-Amerika. De aandelen van RELX PLC, de moedermaatschappij, worden verhandeld op de beurzen van Londen, Amsterdam en New York onder de volgende tickersymbolen: Londen: REL; Amsterdam: REN; New York: RELX. De marktkapitalisatie bedraagt ongeveer £49,5 miljard, €56,3 miljard, $61,8 miljard.

Media Contact Dana GreensteinDirecteur Communicatie, Noord-Amerika & UKLexisNexis Legal & Professional212-448-2163[email protected]


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire