header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis® lanceert krachtig nieuw onderzoeksinstrument

May 23, 2023 11:33 AM ET

Nexis® Hub stroomlijnt en versnelt het onderzoeksproces van begin tot eind.

NEW YORK- 16 mei 2023- Vandaag heeft LexisNexis® Legal and Professional de lancering aangekondigd van Nexis® Hub-een nieuwe tool die elke onderzoeksworkflow ondersteunt en stroomlijnt om de tijd tot inzicht te versnellen. De innovatieve nieuwe oplossing, gemaakt om te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse drukke professionals, integreert met Google Chrome en Microsoft Word om gebruikers te helpen het ingewikkelde en tijdrovende proces van het verzamelen van onderzoek en het maken van rapporten te stroomlijnen.

"Het afgelopen jaar hebben we met honderden professionals gesproken over hun onderzoeksproces, en hun overweldigende feedback was dat ze hulp nodig hebben bij het sneller en efficienter samenstellen, synthetiseren en rapporteren van inzichten", aldus Dani McCormick, Vice President, Product. "Nexis Hub vereenvoudigt de onderzoeksworkflow aanzienlijk, zodat gebruikers efficienter informatie kunnen verzamelen en organiseren in toegankelijke, bewerkbare rapporten, zodat ze minder tijd hoeven te besteden aan handmatige taken en meer tijd hebben voor de gegevensanalyse die er het meest toe doet."

Nexis Hub stelt drukke professionals in staat om belangrijke informatie en referenties te verzamelen – samen met bijbehorende URL\’s en metadata – uit alle nieuwsbronnen, waaronder diverse Nexis-producten en van het internet, ze te ordenen in collecties, en de bevindingen naadloos te integreren in rapporten met de tools die ze dagelijks gebruiken. Nexis Hub-gebruikers kunnen zelfs een tijdsbesparing tot 50% realiseren.

Met Nexis Hub kunnen gebruikers:

  • Het onderzoeksproces van begin tot eind versnellen en de tijd die wordt besteed aan laagwaardige taken aanzienlijk verminderen.
  • Zie het hele plaatje, sneller door eenvoudig onderzoek uit verschillende bronnen te verzamelen en te ordenen op een enkele locatie, waardoor het gemakkelijker wordt om trends op te merken, belangrijke inzichten te identificeren en informatiehoogtepunten te prioriteren.
  • verminder informatieverlies door integratie met dagelijks gebruikte tools (waaronder Google Chrome en Microsoft Word) in een centrale "hub", zodat onderzoekers zich nooit zorgen hoeven te maken over het verlies van belangrijke informatie.

Voor meer informatie over hoe Nexis Hub de onderzoeksworkflow van uw organisatie kan helpen vereenvoudigen, gaat u naar https://www.lexisnexis.com/nexishub.

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier was het bedrijf de eerste die juridische en zakelijke informatie online bracht met zijn Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire