header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


National Advertising Division vindt "Verizon is de nummer een netwerkkeuze in openbare veiligheid" claim in Verizon Frontline-reclame gesteund.

May 23, 2023 7:59 AM ET

New York, NY – 2 mei 2023 – In een Fast-Track SWIFT-uitdaging ingediend door AT & T Services, Inc. heeft de National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs bepaald dat de claim "Verizon is de nummer een netwerkkeuze in openbare veiligheid", gemaakt door Verizon Communications, Inc. in een commercial voor zijn Verizon Frontline-dienst, wordt ondersteund.Verizon Frontline is Verizons speciale draadloze netwerkoplossing voor eerstehulpverleners en openbare veiligheidspersoneel. Andere vervoerders, waaronder AT & T, bieden ook hun eigen speciale netwerkdiensten voor openbare veiligheid aan. De NAD was van mening dat de betwiste claim de boodschap overbrengt dat Verizons Frontline-product door meer openbare veiligheidsdiensten wordt gekozen dan vergelijkbare producten van Verizons concurrenten – een boodschap die werd ondersteund op basis van marktaandeelgegevens. De vraag voor de NAD was of de betwiste commercial ook de ruimere boodschap van superioriteit overbrengt dat Verizons Frontline-product superieur is aan het aanbod van zijn concurrenten voor openbare veiligheid omdat het betrouwbaarder of sneller is, of op een andere manier superieure prestaties levert.Na afweging van de redelijkerwijs overgebrachte boodschappen heeft de NAD vastgesteld dat de commercial een dergelijke boodschap niet heeft overgebracht, omdat de basis van Verizon\’s bewering dat het product de beste keuze is, niet is "vervaagd" door de superioriteit van de prestaties.In zijn adverteerdersverklaring verklaarde Verizon dat het "blij is met de beslissing."Alle samenvattingen van de beslissingen van BBB National Programs zijn te vinden in de case decision library. Voor de volledige tekst van NAD, NARB, en CARU beslissingen, abonneer u op het online archief. Over BBB National Programs: BBB National Programs, een organisatie zonder winstoogmerk, is de thuisbasis van de Amerikaanse onafhankelijke zelfregulering van de industrie, met momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden diensten voor verantwoording door derden en geschillenbeslechting die bestaande en opkomende industrieproblemen aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding en het bevorderen van best practices op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en jongeren, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org. Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en diensten voor geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van reclame in de hele V.S. De NAD beoordeelt nationale reclame in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheid en nauwkeurigheid van reclame, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt getrokken.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire