header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dyanix voegt no-code platform Triggre toe aan zijn oplossingenportfolio

Jun 1, 2023 5:07 PM ET

Triggre is een 100% no-code platform waarmee bedrijven webapplicaties kunnen maken zonder dat daar technische expertise voor nodig is

[Houten, Nederland, 24 mei 2023]: Dyanix, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale transformatie, voegt een nieuwe oplossing toe aan zijn groeiende portfolio. Triggre helpt bedrijven te groeien, door hun bedrijfsprocessen digitaal te automatiseren. Met zijn betaalbare, snelle en leuke no-coding platform stelt Triggre bedrijven in staat om bedrijfskritische oplossingen te ontwerpen en Business Process Automation Applications voor hun bedrijven te bouwen. Dyanix zal Triggre verkopen aan zijn huidige reseller-netwerk in heel EMEA en zal de business ook ontwikkelen in nauwe samenwerking met Triggre.

Een combinatie van volledigheid en gebruiksgemak

Zonder de noodzaak van codering en scripting en met de ondersteuning van Triggre Designer kunnen bedrijven webapplicaties creëren door hun processen visueel in kaart te brengen, ze te digitaliseren, hun legacy systemen te vervangen en zo innovatie en groei te stimuleren. Dankzij het consumptielicentiemodel van Triggre kunnen bedrijven betalen in functie van het werkelijke gebruik. Met kant-en-klare applicatiesjablonen om een voorsprong te nemen en geautomatiseerde validatie besparen ze bovendien kostbare tijd.

Dankzij de eenvoud van Triggre hoeven bedrijven geen mensen met traditionele technische vaardigheden meer in dienst te nemen, waardoor ze bedrijfsprocessen zoals een klantenportaal, logistieke planning of onboarding tools voor werknemers helemaal zelf kunnen opzetten.

Peter de Boer, CEO van Dyanix legt uit; “Het toevoegen van Triggre aan ons Dyanix portfolio is een spannende nieuwe stap voor ons. Het aanbieden van een oplossing om workflows en bedrijfsprocessen te automatiseren met de eenvoud en het gebruiksgemak van Triggre, zal gezien worden als een game-changer voor veel bedrijven. We zijn verheugd dat we Triggre kunnen aanbieden aan onze klanten in de EMEA-markten.”

Mark Hulshof, medeoprichter van Triggre voegde toe: “We zijn verheugd om samen te werken met Dyanix, een Europese leider in digitale bedrijfstransformatie, met wie we de visie delen om bedrijven in staat te stellen efficiënter te worden door middel van automatisering en digitalisering. Als de enige 100% no-code oplossing in het Dyanix portfolio, geloven we dat onze gecombineerde inspanningen geweldige resultaten zullen opleveren en veel organisaties zullen helpen, ongeacht hun grootte of industrie.”

Partners in staat stellen

Dyanix stelt zijn partners in staat in digitale transformatie door op te treden als toegangspoort voor vendors zoals Triggre en nieuwe kansen te creëren voor onze resellers. Met dit partnerschap kan Dyanix haar resellers Triggre aanbieden als een manier om hun productiviteit te verhogen, kosten en tijd te besparen en hun bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en aan te passen. Het afgelopen jaar heeft Dyanix verschillende oplossingen aan zijn portfolio toegevoegd die bedrijven helpen met hun digitale transformatie-uitdagingen.

Over Triggre

Triggre wil bedrijven naar nieuwe hoogten helpen groeien, door hen in staat te stellen hun bedrijfsprocessen digitaal te automatiseren. De missie van Triggre is om zakelijke creatieven de mogelijkheid te geven om applicaties te bouwen door de strijd die gewoonlijk bij softwareontwikkeling voorkomt te elimineren.

Over Dyanix

Dyanix is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitale transformatie. Als expert met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van scanning en digitalisering biedt Dyanix de beste combinatie van hardware- en softwareoplossingen aan resellers en eindgebruikers. Onze innovatieve cloud oplossingen helpen bedrijven om de productiviteit te verhogen, bedrijfsprocessen te verbeteren en bieden brede data analyse en bescherming. Daarnaast kan Dyanix overal in Europa een uitgebreid dienstenpakket inzetten en projecten op elk niveau ondersteunen.

Contactgegevens:

Name: Annelies Dekker
Email: marketing@dyanix.com
Job Title: Vice President Marketing
Tags:   Dutch, United States, Wire