header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


2023 Zomeruitverkoop: Laatste kans om luxueuze geschenken te winnen, mis het niet

Jun 28, 2023 5:24 PM ET

[8 juni – 28 juni 2023] – Schiet op! Het evenement nadert zijn einde. Pak je ontharingsapparaat nu en win spannende cadeaus.

Ulike\’s Summer Sale

Ulike, een bekend beauty tech bedrijf, is verheugd om haar magnificent summer sale, met onverslaanbare kortingen
en een kans om luxe cadeaus te winnen.

Ulike nodigt u uit om te genieten van een shopping spree als nooit tevoren. Het merk biedt grote kortingen en geweldige giveaways op hun geavanceerde en top-notch ontharingsoplossingen, waardoor
het een perfecte tijd is om je schoonheidsroutine te upgraden.

De uitverkoop is al begonnen en zal duren tot 28 juni. Profiteer dus van de exclusieve kortingen en koop je favoriete Ulike-apparaat voor de beste prijs van het jaar.

Wacht! Dat is nog niet alles!

Als teken van dankbaarheid overlaadt Ulike zijn gewaardeerde klanten met royale prijzen tijdens dit evenement. Doe mee aan de Summer Sale en maak kans op luxe cadeaus die je schoonheid verbeteren
en je zintuigen verwennen. Deze prijzen zijn een manier om je waardering uit te drukken voor je voortdurende steun en vertrouwen in Ulike.

Genereuze prijzen als dank voor deze activiteit

Hier is wat Ulike weggeeft als geschenken:

  • GRAND PRIZE – 1 Chanel 2. Handtas van 55 cm.55 Handtas
  • EERSTE PRIJS – 2 Chanel Armbanden ter waarde van $1800
  • TWEEDE PRIJS – 4 Chanel Zonnebrillen ter waarde van $650
  • DERDE PRIJS – 30 Gratis Bestellingen met Ulike Air ter waarde van $359 of Ulike Air 3 ter waarde van $379

Hoe win ik een gratis IPL ontharingsapparaat?

Je moet meedoen aan het evenement en een aanvraag invullen voor 18 juni 2023. Nadat we alle aanmeldingen hebben ontvangen, verstuurt Ulike het product voor 28 juni 2023.

Winnaars worden bekendgemaakt op 21 juni, 28 juni en 5 juli.

De winnaar van de giveaways wordt bekendgemaakt op 5 juli.

Note: Om deel te nemen aan de giveaway en kans te maken op een prijs, moet je de volgende stappen voltooien: je e-mailadres opgeven en een aankoop doen op de officiele
website van Ulike.

Waarom zou je moeten deelnemen aan het evenement?

  1. De beste kortingen: Pak de meest verleidelijke kortingen van het jaar en krijg een zijdezachte huid zonder de bank te breken.
  2. Aantrekkelijke Luxueuze Geschenken: Koop schoonheids- en verzorgingsproducten die je welzijn verbeteren en waarmee je je echt verwend voelt.
  3. Kans om een GRATIS cadeau te winnen: Win een GRATIS Ulike ontharingsapparaat en zeg vaarwel tegen ongewenst haar en omarm een probleemloze verzorgingsroutine.
  4. Veel gebruikers hebben gratis cadeaus gewonnen: Veel deelnemers hebben het geluk gehad om een GRATIS Ulike ontharingsapparaat te winnen. Dus doe nu mee.
  5. Ulike\’s ontharingsapparaten zijn het waard : Deze ontharingsapparaten hebben aandacht en lof geoogst voor hun geavanceerde functies, uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende
    resultaten. Investeer dus in een product van hoge kwaliteit, samen met je zelfvertrouwen en welzijn.

Over Ulike

Ulike, een beauty tech bedrijf, trekt de aandacht in de industrie met haar geavanceerde en top-notch ontharingsoplossingen. Sinds de oprichting in 2013 heeft Ulike meer dan 4 miljoen apparaten
verkocht in 17 landen.

Als je vragen hebt over het product, stuur ons dan een berichtje op [email protected] en de beautyexperts van Ulike beantwoorden graag je vragen.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam: Ulike Officiele website: https://www.ulike.com/ Twitter: https://twitter.com/officialulike Facebook: https://www.facebook.com/ulikeglobal/


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire