header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 speciale visrestaurants om te proberen in Tampa

Jun 28, 2023 4:42 PM ET

De rijke wateren van de Golf van Mexico bieden een aantal van de meest verse en heerlijke zeevruchten in de wereld, en Tampa is een stad die weet hoe je er het beste van kunt maken.

Van rustieke viskampen tot luxe dineren aan het water, er zijn tal van gespecialiseerde visrestaurants in Tampa. Maar ga niet te lichtzinnig te werk, niemand wil eindigen bij de tandarts in Tampa-niet omdat ze niet goed zijn in wat ze doen, maar omdat je dan minder tijd hebt om te dineren.

Of je nu een doorgewinterde visliefhebber bent of je je culinaire horizon wilt verbreden, deze vijf plekken zouden je trek wel eens kunnen stillen en de pescatariers naar meer laten verlangen:

1) Skipper\’s Smokehouse

Skipper\’s Smokehouse serveert al meer dan 39 jaar de beste zeevruchten van de stad.

Het is ook de thuisbasis van de bekroonde Black Bean Gator Chili en de gefrituurde krokodillenstaart-enthousiaste eters zullen deze nergens anders vinden.

De keukens smelten Caribische, Louisiana en Florida smaken samen op een plek! Hun beroemde “Smoked Fish Dip” is een must-try, gemaakt met gerookte vis en kruiden. Probeer ook eens de blackened
grouper sandwich en de Jamaican jerk shrimp. Vergeet niet dat de selectie zeevruchten over het algemeen opwindend is, met opties zoals gekweekte meerval, schelp, haai en basa.

Velen zullen genieten van de relaxte sfeer van het zitgedeelte buiten, compleet met livemuziek en een kleurrijk decor.

2) Oystercatchers

Gevestigd in het Grand Hyatt Tampa Bay, Oystercatchers is een chique en verfijnd visrestaurant met een prachtig uitzicht op de baai.

Overweeg om te beginnen met de kenmerkende oesters Rockefeller, en daarna door te gaan naar de pan-geschroeide snapper of de kreeftenstaart. De uitgebreide wijnkaart zal zelfs de meest veeleisende
fijnproever bevallen.

Een perfecte plek voor een speciale gelegenheid of een romantisch avondje uit!

3) Rusty Pelican

Op de rand van Tampa Bay ligt de Rusty Pelican, een tijdloze klassieker die al meer dan 40 jaar verse vis serveert.

Begin met de gekoelde zeevruchtentoren volgestapeld met oesters, mosselen, garnalen en kreeft. Proef daarna de taco\’s met zwartgeblakerde vis.

Bezoekers zijn dol op het prachtige uitzicht en de elegante sfeer.

4) Big Ray\’s Fish Camp

Voor een meer casual viservaring ga je naar Big Ray\’s Fish Camp in de buurt van Ballast Point.

Deze funky plek staat bekend om zijn verse en stevige visgerechten, zoals de U-Peel \’em Shrimp, de spicy shrimp po\’boy en de conch fritters.

Chef Raymond “Nick” Cruz groeide op met het kijken naar en leren over vissen van zijn opa. Uiteindelijk werd het serveren van de beste en meest verse vis in South Tampa een persoonlijke passie.

5) West Fortune Street Fish Market

Deze bescheiden vismarkt in Tampa\’s Ybor City buurt is een verborgen juweeltje.

Favorieten zijn onder andere gebakken sint-jakobsschelpen, langoesten en sneeuwkrabben. Zorg ervoor dat je hun Facebook-pagina checkt voor de dagelijkse specials – je weet maar nooit welke
heerlijke verrassingen je te wachten staan.

Of je nu in de stemming bent voor iets luxueus of casual, pittig of mild, in de gespecialiseerde visrestaurants van Tampa komen bezoekers aan hun trekken.

Deze vijf plekken zijn slechts het topje van de ijsberg – er zijn er nog veel meer te ontdekken. Dus pak een vork en een slabbetje, bescherm je tandvernis en maak je klaar om je tegoed te doen aan de meest verse en heerlijke zeevruchten van het land.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire