header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kan ik online een afspraak maken voor spoedeisende hulp?

Jun 28, 2023 4:53 PM ET

Als jij of iemand die je kent ernstig genoeg gewond is geraakt om spoedeisende hulp te zoeken, kan het een opluchting zijn om te weten dat sommige medische klinieken dezelfde dag nog virtuele
afspraken aanbieden voor niet-spoedeisende hulp.

Virtuele medische afspraken bieden gemak en flexibiliteit, zodat je vanuit je eigen huis toegang hebt tot hoogwaardige zorg.

Als uw verwonding niet fataal of levensbedreigend is, kunt u in plaats van uren te wachten op de dichtstbijzijnde spoedeisende hulp, een online afspraak maken met uw spoedeisende hulp kliniek.

Urgent care klinieken bieden een breed scala aan medische diensten online

Als je niet fysiek naar een afspraak kunt komen, zijn telehealth afspraken het op een na beste, en artsen kunnen veel gezondheidsproblemen telefonisch en online behandelen.

Urgent care klinieken in de VS bieden verschillende zorgdiensten aan, maar moeten niet worden verward met de spoedeisende hulp (SEH). Als patienten de spoedeisende hulp nodig hebben, is het sterk
aan te raden dat ze hun leven niet in gevaar brengen en onmiddellijk spoedeisende hulp zoeken voor hun medische aandoening.

Diensten die spoedeisende hulp klinieken kunnen bieden zijn vergelijkbaar met die van de spoedeisende hulp in een ziekenhuis, maar zijn voornamelijk voor kleine gezondheidsproblemen en
verwondingen.

Minor gezondheidsproblemen die zullen worden behandeld op een spoedeisende hulp kliniek in persoon of virtueel omvatten:

  • Huidinfecties
  • Gastro-intestinale ziekten
  • UTI\’s en buikpijn
  • Kleine breuken en andere musculoskeletale verwondingen
  • Wond- en weke delen infecties
  • Oog, oor-, neus- en keelziekten

En nog veel meer

Het gemak van virtuele afspraken in de gezondheidszorg

In de drukke wereld van vandaag kan het een uitdaging zijn om tijd te vinden om een afspraak te maken met je arts of zorgverlener. Met virtuele afspraken in de gezondheidszorg hoef je je geen
zorgen meer te maken over vrij nemen van je werk, iemand regelen om op de kinderen te passen of het herschikken van je agenda om naar de dokter te gaan.

Niet alleen kun je een virtuele afspraak maken bij je huisarts, maar je kunt ook online boekingsformulieren gebruiken om je afspraak online in te plannen. Omdat het in sommige klinieken erg druk
is, vooral op bepaalde tijden van de dag, kan een online boekingsformulier voorkomen dat je in de wacht wordt gezet als je snel hulp nodig hebt.

Je kunt ook zien welke artsen op welke tijden beschikbaar zijn, waardoor het maken van een virtuele of persoonlijke afspraak makkelijker en sneller gaat.

Online diensten kunnen de wachttijden voor patienten die op zoek zijn naar medische zorg verkorten en tegelijkertijd hoogwaardige zorg van gekwalificeerde professionals bieden. Het gemak van online
medische afspraken geldt ook voor mensen die door ziekte of handicap niet gemakkelijk kunnen reizen.

Virtuele bezoeken kunnen ook de kosten verlagen voor patienten die zich geen traditionele intramurale zorg kunnen veroorloven. Omdat bij virtuele bezoeken niet dezelfde overheadkosten als bij
persoonlijke afspraken nodig zijn, zoals personeel en faciliteiten, zijn ze vaak goedkoper dan hun traditionele tegenhangers.

Is diagnose op afstand net zo effectief als intramurale zorg?

Het kan moeilijk zijn voor artsen om een nauwkeurige diagnose te stellen zonder de patient persoonlijk te kunnen onderzoeken of testen.

Volgens een associate professor in de verpleegkunde aan de West Virginia University kunnen telehealth-afspraken gunstig
zijn voor patienten met lopende aandoeningen, plotselinge ziekten of verwondingen. Dit geldt ook voor patienten die diagnostische beelden en rontgenfoto\’s nodig hebben.

Volgens onderzoek en bevindingen bij het in kaart brengen van patientresultaten bij virtuele versus
persoonlijke afspraken, is er genoeg bewijs om aan te tonen dat online afspraken effectief zijn voor veel gezondheidsproblemen.

Wanneer kan ik een virtuele zorgafspraak boeken?

Het beste van online zorgafspraken boeken is dat je vaak op elk moment van de dag of nacht je afspraak kunt boeken en je afspraak overal kunt bijwonen.

Urgent care klinieken in de hele VS bieden gemakkelijke zorg voor persoonlijke en virtuele afspraken. Als je niet meteen naar een kliniek kunt komen, maar je hebt een gezondheidsprobleem, overweeg
dan om online een afspraak te maken bij je lokale spoedeisende hulp.

Common diensten die spoedeisende hulpcentra bieden zijn onder andere in-person & virtuele zorg voor lichamelijk onderzoek,
oorinfecties, allergische reacties en meer.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire