header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Weet u niet zeker of u een rontgenfoto nodig hebt? Virtual Care kan helpen

Jun 28, 2023 4:00 PM ET

Bepalen of je een rontgenfoto moet laten maken kan lastig zijn. Daarom bieden spoedeisende hulp klinieken nu Virtual Care diensten aan, zodat je je medische vragen thuis kunt laten beantwoorden.

Een virtuele arts kan je gezondheid beoordelen en advies geven, zodat je de juiste beslissing voor jezelf kunt nemen.

Telehealth is vaak handig, kosteneffectief en stelt urgent care klinieken en artsen in staat om meer patienten te zien. Omdat niet alle patienten een
rontgenfoto nodig hebben dan wanneer iedereen die een rontgenfoto nodig heeft persoonlijk langs zou moeten komen voor een beoordeling.

Dus, als je niet zeker weet of het krijgen van een rontgenfoto goed is voor je gezondheid, overweeg dan om een medische professional te vragen via virtuele zorg.

Wat is virtuele zorg (AKA Telehealth)?

Virtuele zorg is een zorgdienst waarmee je via videochat met een arts of andere zorgverlener kunt overleggen.

Virtuele zorg, ook wel bekend als telehealth, heeft een revolutie teweeggebracht in de medische wereld doordat artsen en medische zorgverleners patienten op afstand kunnen behandelen.

Door gebruik te maken van telecommunicatietechnologieen zoals beveiligde berichtenuitwisseling en videoconferenties, geeft virtuele zorg mensen toegang tot de medische diensten die ze nodig hebben
zonder naar een dokterspraktijk te gaan.

Virtuele zorg kan vooral nuttig zijn voor mensen die in landelijke gebieden wonen of met bepaalde handicaps, waardoor een persoonlijk gesprek een grotere uitdaging zou zijn.

Je hoeft niet meer uren in een wachtkamer te zitten om vijf minuten gezien te worden!

Een virtuele dokter kan beoordelen of je een rontgenfoto nodig hebt

Een van de beste dingen van virtuele zorg is dat je toegang hebt tot artsen die kunnen beoordelen of je een rontgenfoto nodig hebt.

In de meeste gevallen kunnen ze aan je symptomen zien of een rontgenfoto nodig is. En als ze denken dat je een rontgenfoto nodig hebt, kunnen ze je doorverwijzen naar een specialist die je de zorg
kan bieden die je nodig hebt.

Follow-Up With Virtual Care

Als je eenmaal bij een arts bent geweest en een rontgenfoto hebt laten maken, vergeet dan niet de follow-up te doen met virtuele zorg! Veel artsen kunnen je aanraden om na de rontgenfoto\’s nog een
follow-up te doen om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

En als je een ernstigere aandoening hebt, kan virtuele zorg je helpen om in contact te komen met de hulpbronnen die je nodig hebt om de behandeling te krijgen die je verdient.

Virtuele zorg versus persoonlijk bezoek. Persoonlijk bezoek

Voor sommige aandoeningen kan virtuele zorg voldoende zijn om een diagnose te stellen en een behandeling te geven zonder
aanvullende onderzoeken zoals een rontgenfoto.

Bijvoorbeeld, als je een verstuikte enkel hebt die goed is verzorgd, kan een arts een diagnose stellen via een videogesprek zonder aanvullende tests zoals een rontgenfoto.

Maar de patient en zijn arts moeten altijd beslissingen nemen op basis van de specifieke omstandigheden.

Bottom Line

Virtuele zorg is een revolutie in de manier waarop we gezondheidszorg krijgen.

Als je ooit niet zeker weet of je een rontgenfoto nodig hebt, raadpleeg dan een virtuele arts. Zij kunnen je symptomen beoordelen en je indien nodig doorverwijzen voor verder onderzoek.

En omdat veel verzekeringsmaatschappijen virtuele zorgdiensten vergoeden, hoef je waarschijnlijk niet je normale eigen bijdrage te betalen.

Je zult misschien merken dat telegezondheidszorg de beste uitvinding is sinds gesneden brood!


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire