header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


QA testen – Ongebalanceerde tags controleren

Jul 5, 2023 7:23 AM ET

1. Handmatige testmethode:

Handmatig testen is een traditionele QA-testmethode voor softwaretoepassingen waarbij testgevallen handmatig worden uitgevoerd door een tester zonder hulpmiddelen. Het is de primitieve stap die elk bedrijf volgt om fouten in de applicatie te identificeren en op te lossen. Naast het oplossen van fouten, controleert de handmatige testmethodologie de haalbaarheid van uw applicatie voor automatiseringstesten. Ondanks de efficientie is handmatig testen een tijdrovende en resource-intensieve aanpak die de meeste KMO\’s zich niet kunnen veroorloven.

2. Automatiseringstestmethode:

Elk proces in de organisatie wordt geautomatiseerd om tijd en kosten te besparen en productiever te worden. Testen vormt hierop geen uitzondering. Met de komst van de technologie maken bedrijven gebruik van testmethodes voor automatisering om de levering van producten te versnellen. In deze aanpak voeren QA-engineers testcases uit, beheren ze testgegevens en gebruiken ze om de prestaties van de applicatie te verbeteren.

iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire