header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Direct Selling Self-Regulatory Council verwijst iCoinPro Earnings Claims naar de FTC en Nevada Office of the Attorney General voor mogelijke handhavingsactie

Jul 17, 2023 5:53 PM ET

McLean, VA – 5 juli 2023De Direct Selling Self-Regulatory Council (DSSRC) van BBB National Programs heeft het directe verkoopbedrijf iCoinPro doorverwezen naar de Federal Trade Commission (FTC) voor mogelijke handhavingsmaatregelen. De doorverwijzing komt nadat iCoinPro niet inhoudelijk heeft gereageerd op een DSSRC-onderzoek naar agressieve winstclaims die op sociale media zijn gemaakt door iCoinPro-verkopers en op de openbare website van iCoinPro.DSSRC is een onafhankelijk nationaal zelfreguleringsprogramma voor reclame dat toezicht houdt op reclame- en marketingclaims in de directe verkoopindustrie. iCoinPro is een direct-verkoopbedrijf op meerdere niveaus dat onderwijs, informatie en training voor cryptocurrency-diensten op de markt brengt. In het geding zijn de beweringen over sociale media-inkomsten en de beweringen over getuigenissen op de iCoinPro-website die aangeven dat iCoinPro-verkopers een aanzienlijk inkomen kunnen verdienen en financiele vrijheid kunnen bereiken door deel te nemen aan de iCoinPro-bedrijfskans. De beweringen waren onder andere:

  • “Met de lancering van ons nieuwe en verbeterde iCoinPro 2020 systeem kun je potentieel letterlijk overal geld verdienen met bitcoin en cryptovaluta – op het strand, bij het zwembad, of thuis op je computer, waar je maar wilt! De wereld is jouw oester…” Video met kopij waarin staat: “Overal ter wereld verdienen mensen Fortuinen met cryptocurrencies”.
  • “Schuldenvrij zijn en comfortabel leven zonder de zorgen van financiele verplichtingen is alles wat we wilden en om het nu te leven is een zegen!”
  • “Creeer tijd en financiele vrijheid”
  • “Heb je behoefte aan meer financiele vrijheid? Heb je ooit gehoord van Better Crypto/iCoinPro? Ik heb nu een geweldige kans voor je! Velen hebben het erg goed gedaan in deze ruimte en zijn van plan om hier een groot team in op te bouwen.”
  • “Als je geinteresseerd bent in de toekomst van geld of in staat wilt zijn om wat extra inkomen te krijgen of je eigen inkomen te vervangen en vrij van een dagbaan te leven kijk dan eens naar dit educatieve programma.”
  • “Ik heb meer dan 20 jaar een 9 tot 5 baan gehad! Vond ik het de moeite waard? NEE…ik deel mijn reis om anderen te laten zien dat er meer mogelijkheden zijn dan een 9 tot 5 baan, mogelijkheden om extra geld te verdienen als dat is wat je nodig hebt, mogelijkheden om je eigen BOSS te zijn!!!”
  • “Verdien 4k per maand zonder ook maar een persoon in te schrijven”
  • “Financiele Vrijheid klopt. En zijn naam is HET MICRO PROFIT SYSTEEM.”
  • “Dit programma heeft me geholpen om dagelijks winst te maken, of de markt nu omhoog of omlaag gaat. Je kunt ook een residueel commissie-inkomen verdienen.”
  • Dit is een perfecte gelegenheid voor u om uw vrienden, familie en anderen uit te nodigen die willen zien hoe wij mensen de vaardigheden leren die ze kunnen gebruiken om een fulltime inkomen te verdienen vanuit het comfort van hun eigen huis.

DSSRC uitte haar bezorgdheid over het feit dat dergelijke winstclaims de boodschap overbrengen dat het typische salesforce-lid over het algemeen kan verwachten een aanzienlijk, zo niet levensveranderend, inkomen te verdienen. Ondanks meerdere pogingen van DSSRC om in contact te komen met iCoinPro, heeft het bedrijf niet inhoudelijk gereageerd op het onderzoek van DSSRC en heeft het geen moeite gedaan om de beweringen te staven of zinvol deel te nemen aan het zelfreguleringsproces. In overeenstemming met het beleid en de procedures van de DSSRC is iCoinPro nu doorverwezen naar de FTC en het kantoor van de procureur-generaal in Nevada voor mogelijke handhavingsmaatregelen.Alle samenvattingen van BBB National Programs case decision samenvattingen zijn te vinden in de case decision library. Ga voor de volledige tekst van de DSSRC-beslissingen naar de DSSRC Cases and Closures webpagina.Over BBB National Programs:BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.About the Direct Selling Self-Regulatory Council: De Direct Selling Self-Regulatory Council (DSSRC), een divisie van BBB National Programs, biedt onafhankelijk, onpartijdig toezicht, geschillenbeslechting en handhaving van valse productclaims en inkomensverklaringen van directe verkoopbedrijven en hun verkoopmedewerkers via digitale platforms. De DSSRC streeft ernaar hoge normen voor integriteit en bedrijfsethiek vast te stellen voor alle directe verkoopbedrijven op de markt.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire