header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gigjobs die je deze zomer kunt doen

Jul 18, 2023 6:29 PM ET

Als je deze zomer extra tijd hebt, is dat misschien de perfecte gelegenheid om gig jobs uit te proberen om extra geld te verdienen. Zomerbaantjes kunnen een geweldige manier zijn om je vaardigheden uit te breiden of te verbeteren. Sommige klussen kunnen bij jou in de buurt zijn en je kunt ze vinden door te zoeken naar “bezorgklussen bij mij in de buurt“, terwijl je andere klussen misschien op afstand kunt doen, waar je ook bent. Denk eens aan deze functies voor klusjes die je deze zomer kunt doen.

Eten bezorgen bij jou in de buurt

Deze zomer kun je je auto (of fiets) inzetten als voedselbezorger en restaurants bij jou in de buurt in contact brengen met lokale klanten. Het bezorgen van eten is een van de meest flexibele zomerbanen. Bij veel bezorgingsapps kun je je eigen uren instellen, wat betekent dat je fulltime kunt werken en je eigen baas kunt zijn, of gewoon eten kunt bezorgen wanneer je vrij bent: overdag, \’s avonds of in het weekend. Als je eten bezorgt met je auto, heb je wel een geldig rijbewijs en een autoverzekering nodig. Als je een fiets gebruikt, heb je meestal een geldig rijbewijs of een door de staat uitgegeven I.D. nodig. Deze bijbaantjes kunnen nog aanvullende eisen hebben en het kan zijn dat je moet slagen voor een antecedentenonderzoek.

Boodschappen doen en bezorgen bij jou in de buurt

Naast het bezorgen van afhaalmaaltijden bieden sommige bezorg-apps ook “winkelen en bezorgen” aan. Hierbij ontvang je een bestelling van een klant en ga je naar een kruidenierswinkel, apotheek of zelfs buurtwinkel, haal je de bestelde artikelen op, betaal je ervoor (met een prepaid creditcard die door het bezorgbedrijf kan worden verstrekt) en lever je de bestelling af bij de klant. Dit soort bestellingen kan je helpen om meer te verdienen tijdens je bijbaan, omdat het boodschappenlijstje groter kan zijn dan een typische afhaalbestelling.

Een app voor ritten delen downloaden

Ridesharing is een andere manier om je auto in te zetten voor een gig job. In plaats van het vervoeren van eten of boodschappen van de ene bestemming naar een klant, vervoer je een klant van de ene bestemming naar de andere. Je verdienpotentieel met deze bijbaan is waarschijnlijk afhankelijk van je locatie (er zijn meestal meer mogelijkheden in grotere steden) en welke tijden je beschikbaar bent om te rijden.

Kampbegeleider

Een ander type gig-job bij jou in de buurt is helpen op een plaatselijk zomerkamp voor kinderen. Zomerkampen worden meestal aangeboden door scholen of andere lokale organisaties en ze varieren in het soort activiteiten dat je met de kinderen kunt doen. Je kunt gevraagd worden om kinderen te helpen met het opfrissen van basisvaardigheden, zoals wiskunde of Engels, of om buitenactiviteiten te leiden, zoals sporten en zwemmen.

Badmeester

Of je nu aan de kust woont of in de buurt openbare zwembaden hebt, badmeester zijn is een baan in de zomer die je veel frisse lucht geeft. Je moet wel gecertificeerd zijn en een reanimatie- en EHBO-training volgen, dus deze bijbaan vergt wat extra inspanning van je voordat je kunt beginnen.

Gazons maaien

Grasmaaien is een van de klassieke zomerbaantjes. Dit kan een geweldige manier zijn om buiten te komen, weg van computer- en tv-schermen. In sommige gevallen heb je je eigen grasmaaier nodig, maar je kunt ook klanten vinden die wel een maaier hebben maar hun eigen gazon niet willen of kunnen maaien, zoals een oudere buurman. Sommige vereisen een bepaalde mate van vaardigheid en eerdere ervaring, terwijl je met andere zelfs kunt beginnen als je het nog nooit eerder hebt gedaan.Over Grubhub for DriversGrubhubfor Drivers creeert flexibele verdienmogelijkheden voor bezorgpartners via de toonaangevende marktplaats voor voedselbestellingen van Grubhub. De gebruiksvriendelijke Grubhub for Drivers-app biedt de nieuwste veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat partners met een gerust hart de weg op gaan, evenals Instant Cashout-tools waarmee verdiensten direct naar een bankrekening of betaalpas worden gestuurd. De partners van Grubhub for Drivers zijn een integraal onderdeel van de ondersteuning van restaurants en gemeenschappen in het hele land.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire