header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grubhub: Haal het meeste uit een voedselbezorger

Jul 18, 2023 6:19 PM ET

Er zijn veel voordelen verbonden aan het werken als bezorger: flexibele uren, extra geld verdienen met bezorging, tips van klanten, bonusmogelijkheden, unieke beloningen en nog veel meer. Maar weten welke app de beste bezorgservice is om voor te werken kan wat tijd, onderzoek en ervaring kosten. Om het meeste uit hun tijd achter het stuur te halen, moeten chauffeurs deze inzichten en voordelen die sommige bezorg-apps bieden in overweging nemen.

Bezorgen op de drukste tijden en voor de drukste restaurants

Om het meeste uit een bezorgdienst te halen, moet de chauffeur onderzoeken en begrijpen wat de drukste tijden zijn om te rijden in zijn omgeving en waar populaire restaurants zijn. Ongunstig weer kan ook een factor zijn, omdat klanten die normaal uit eten zouden gaan, in plaats daarvan voor bezorging kunnen kiezen – en als dank meer gulle fooien geven aan de bezorger.Het kan ook helpen om te weten welke restaurants de klanten het lekkerst vinden, omdat dit de kans kan bieden om meerdere bestellingen tegelijk op te halen om het aantal kilometers voor een chauffeur te maximaliseren.Waarom bezorgen op langzamere tijden beter kan zijnHoewelhet logisch is om te bezorgen wanneer het het drukst is, kan een chauffeur ook succes hebben met bezorgen op langzamere tijden van de dag en de week. Daar zijn twee redenen voor: Bezorgen tijdens de spits kan betekenen dat er meer auto\’s op de weg zijn en dat je vast komt te zitten in het verkeer. Als de chauffeur probeert zijn leveringen in een uur te maximaliseren, maar zelfs maar 10-15 minuten van die tijd vastzit in het verkeer (wat ook gas kan verspillen), kan dat minder leveringen betekenen.Een andere reden is dat meer bezorgers ook leveren tijdens de drukste tijden, wat kan betekenen dat er minder kansen zijn om bestellingen aan te nemen. Afhankelijk van waar ze wonen, kunnen bezorgers het beste kiezen voor minder drukke tijden, zodat ze verkeersopstoppingen en te veel concurrentie kunnen vermijden. Het hangt allemaal af van de markt waarin ze actief zijn. De chauffeur zal voor zichzelf de beste balans willen vinden tussen bezorgen in drukke tijden en langzamere tijden.

Profiteer van planningsprikkels

Sommige bezorg-apps verkleinen de kans dat er te veel chauffeurs tegelijk onderweg zijn. Ze doen dit door prioriteit te geven aan aanbiedingen voor chauffeurs in de buurt die hun bezorguren van tevoren hebben gepland. Grubhub biedt bijvoorbeeld Block Scheduling, waarmee chauffeurs tijdslots kunnen reserveren voor wanneer ze willen bezorgen. Dit helpt ervoor te zorgen dat er niet te veel bezorgers op de weg zijn en dat ze hun bestellingen krijgen.

Bonussen voor voedselbezorgingsapps

Met zoveel apps om uit te kiezen, kan het vinden van de beste voedselbezorgapp voor een chauffeur neerkomen op de extra voordelen die de app biedt. Grubhub biedt bijvoorbeeld “Missions”, wat een manier kan zijn om het loon op te krikken. Met missies kunnen chauffeurs meer verdienen door specifieke doelen te voltooien in een bepaalde tijd, bijvoorbeeld: Lever 25 bestellingen af zonder er meer dan 6 over te slaan voor een bonus van $50! Een app kan ook prestatieniveaus met verschillende niveaus aanbieden, waarbij hogere niveaus meer mogelijkheden voor de bestuurder vrijspelen, zoals de eerste toegang tot de planning, cateringopdrachten en meer aanbiedingen en flexibiliteit, wat meer geld kan betekenen.Catering en andere grote bestellingenDoorgaanskunnen grote bestellingen de bestuurder meer geld opleveren, of het nu van het basisloon is of van de extra fooi. De chauffeur kan kiezen voor een app die de mogelijkheid biedt om cateringbestellingen af te leveren, zodat hij onderweg nog meer kan verdienen.

Opties voor winkelen en bezorgen

Sommige apps voor het bezorgen van eten stappen af van het simpelweg afleveren van een afhaalbestelling bij een hongerige klant. Nu bieden services zoals Shop Pay van Grubhub chauffeurs de mogelijkheid om boodschappen te doen voor klanten bij buurtwinkels of apotheken, de artikelen te betalen met een creditcard van het app-bedrijf en vervolgens de boodschappen bij de klant af te leveren. Dit geeft de chauffeur een andere manier om geld te verdienen tussen de drukke bezorgtijden van restaurants door.Als het gaat om het vinden van de bezorg-app die het beste voor je werkt, moeten chauffeurs alle manieren bekijken waarop een app hen kan helpen het meeste te verdienen. Het is ook belangrijk om hun lokale markt te begrijpen, vooral hoe druk de wegen kunnen zijn tijdens de spits en waar populaire restaurants zich bevinden. En ze moeten niet vergeten welke extra stimulansen de app te bieden heeft, die hun verdiensten snel een boost kunnen geven. Over Grubhub for DriversGrubhubfor Drivers creeert flexibele verdienmogelijkheden voor bezorgpartners via de toonaangevende marktplaats voor voedselbestellingen van Grubhub. De gebruiksvriendelijke Grubhub for Drivers-app biedt de nieuwste veiligheidsfuncties die ervoor zorgen dat partners met een gerust hart de weg op gaan, evenals Instant Cashout-tools waarmee verdiensten direct naar een bankrekening of betaalpas worden gestuurd. De partners van Grubhub for Drivers zijn een integraal onderdeel van de ondersteuning van restaurants en gemeenschappen in het hele land.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire