header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze breidt uit in Florida: Kondigt 11 nieuwe routes aan vanuit 13 steden, waaronder 9 naar Fort Myers, met tarieven vanaf $39* enkele reis

Jul 20, 2023 10:44 AM ET

–Breeze biedtnu 58 non-stop routes naar Florida vanuit 28 steden .

Salt Lake City, UT (18 juli 2023)Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low-Cost Airline\’, kondigde vandaag 11 nieuwe routes aan naar Florida vanuit 13 steden, allemaal vanaf november met tarieven vanaf slechts $39* enkele reis, inclusief nieuwe seizoensgebonden winterdienst naar Fort Myers, FL vanuit negen steden.

De aankondiging verbindt Fort Myers met Akron-Canton, OH; Columbus OH; , Louisville, KY; New Orleans, LA; Norfolk, VA; Pittsburgh, PA; Raleigh-Durham, NC; Richmond, VA; en Syracuse, NY, evenals de nieuwe service van Providence, RI, naar Jacksonville en Vero Beach, FL.

11 nieuwe routes in FloridaVan Akron-Canton, OH naar:

  • Fort Myers, FL** (Winter/Spring seizoensgebonden, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 16 nov, Nice vanaf $59* enkele reis).

Van Columbus, OH naar:

  • Fort Myers, FL** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 16 nov, Nice vanaf $59* enkele reis).

Van Fort Myers, FL naar:

  • Akron-Canton, OH** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 16 nov, Nice vanaf $59* enkele reis);
  • Columbus, OH** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 16 nov, Nice vanaf $59*);
  • Louisville, KY** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, donderdag en zon, vanaf 16 nov, Nice vanaf $49*);
  • New Orleans, LA (Seizoensgebonden winter/voorjaar, donderdag en zon, vanaf 2 nov, Nice vanaf $49*);
  • Norfolk, VA (Seizoensgebonden winter/voorjaar, donderdag en zon, vanaf 2 nov, Nice vanaf $49*);
  • Pittsburgh, PA** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, ma, wo, vr en za, vanaf 15 nov, Nice vanaf $59*);
  • Raleigh-Durham, NC** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, ma en vr, vanaf 17 nov, Nice vanaf $39*);
  • Richmond, VA** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, wo en za, vanaf 15 nov, Nice vanaf $49*); en
  • Syracuse, NY** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, ma en vr, vanaf 17 nov, Nice vanaf $59*).

Van Jacksonville, FL naar:

  • Providence, RI** (ma en vrij, vanaf 3 nov, Nice vanaf 79* enkele reis).

Van Louisville, KY naar:

  • Fort Myers, FL** (Winter/Spring seizoen, donderdag en zon, vanaf 16 nov, Nice vanaf $49* enkele reis).

Van New Orleans, LA naar:

  • Fort Myers, FL (Seizoensgebonden winter/voorjaar, donderdag en zon, vanaf 2 nov, Nice vanaf $49* enkele reis).

Van Norfolk, VA naar:

  • Fort Myers, FL (Seizoensgebonden winter/voorjaar, donderdag en zon, vanaf 2 nov, Nice vanaf $49* enkele reis).

Van Pittsburgh, PA naar:

  • Fort Myers, FL** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, ma, wo, vr en za, vanaf 15 nov, Nice vanaf $59* enkele reis).

Van Providence, RI naar:

  • Jacksonville, FL** (ma en vr, vanaf 3 nov, Nice vanaf 79* enkele reis); en
  • Vero Beach, FL** (Winter/Spring seizoen, dinsdag, donderdag en zon, vanaf 2 nov, Nice vanaf $79*).

Van Raleigh-Durham, NC naar:

  • Fort Myers, FL** (Seizoensgebonden winter/voorjaar, ma en vr, vanaf 17 nov, Nice vanaf $39* enkele reis).

Van Richmond, VA naar:

  • Fort Myers, FL** (Winter/Spring seizoen, wo en za, vanaf 15 nov, Nice vanaf $49* enkele reis).

Van Syracuse, NY naar:

  • Fort Myers, FL** (Winter/Spring seizoen, ma en vr, vanaf 17 nov, Nice vanaf $59* enkele reis).

Van Vero Beach, FL naar:

  • Providence, RI ** (dinsdag, donderdag en zon, vanaf 2 nov, Nice vanaf $79* enkele reis).

“Snowbirds opgelet!” zegt David Neeleman, oprichter en CEO van Breeze Airways, “Breeze voegt 11 nieuwe routes toe naar de Sunshine State. Breeze biedt nu 58 non-stop routes van 28 steden naar zeven bestemmingen in Florida! Dat is veel strand deze winter.”

Breeze biedt haar gasten zowel gebundelde als ala carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en, op vluchten die worden uitgevoerd met de Airbus A220-300, Nicest. De Nicest bundel is inclusief Breeze Ascent, twee ingecheckte koffers en gratis snacks en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze vliegt zowel regionale als transcontinentale vluchten met een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220 vliegtuigen. De maatschappij heeft 80 A220\’s besteld, met opties voor nog eens 40.

De stoelafstand voor een Standard Economy-stoel is 30 inch op de A220\’s en 31 inch op de E-195\’s, terwijl de stoelafstand voor Extra Legroom 32 inch is op de A220\’s en tussen 34 en 39 inch op de E-195\’s, afhankelijk van de gekozen rij. De Ascent heeft een stoelafstand van 39 inch, een stoelbreedte van 20,5 inch en speciale voorzieningen zoals een voetsteun voor extra comfort en een aansluiting voor wisselstroom en USB/C op de stoel.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtfuncties die via een gestroomlijnde en eenvoudige app worden geleverd, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn nu te koop opwww.flybreeze.comen via de Breeze app.

*Promotie moet worden gekocht voor 24 juli 2023 (23:59 pm ET), voor reizen voor 9 januari 2024. Weergegeven prijzen zijn inclusief belastingen en overheidsheffingen. Tarieven, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Black-out data zijn 18-27 november en 21 december tot 8 januari 2024. Andere beperkingen en kunnen van toepassing zijn.

** Route uitgevoerd met A220 vliegtuigBREEZEB-ROLL VOOR BROADCAST MEDIA: https: //spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Over Breeze Luchtvaartmaatschappijen Breeze Airways begon in mei 2021 met vliegen en is de afgelopen twee jaar uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS door Travel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards (#2 in 2022 en #4 in 2023). Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes gedurende het hele jaar en seizoensgebonden routes tussen 35 steden in 21 staten. Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Vluchten zijn te koop op flybreeze.com en via de Breeze app.


iCrowdNewswire
Tags:   Dutch, United States, Wire